Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yok mu elinde olan?
mrb örgüler gerçekten güzeller.ama ben de bu tarzlar çok canım.ben daha çok swet tşört,pijama,eşofman takımı ve kışlık jile,tulum tarzı şeyler istiyorum.kayınvalidem çok güzel örgü örer,sağolsun bol bol yapmış.yine de teşekkürler.arkadaşlar yok mu elinde olan?[/QUEki Görüntüle 960376 Eki Görüntüle 960379 Eki Görüntüle 960381 Eki Görüntüle 960384
canım bende bunlar var gerçekten çok güzeller dişarı felan giderken giydirirsin 3 ü 35 diyorum çok uygun tanesini 25 e ördürmüştüm
mrhbCANIM BENDE BUNLAR VAR
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673496
tamam canım resimleri bekliyorumselam,
bende olabilir birkaç parça. yarın bi bakıp size buradan foto eklerim. şimdilik aşağıdakiler var:
Eki Görüntüle 962360 2 yaş üçlü takım. sıfırdır.
Eki Görüntüle 962361 c&a kadife pantolon. 3 yaş 98 cm.
mrbKizinin boyu kac.bende cok var.resimcekip gostericem sana.sanirim begeniceksin boyu kilosu kac ama.benim kiz 116cm.ondan ufaksa cok kiyafet var.
mrb
kızımın boyu şuan 70 cm, kilosu 8,5kg
ama ben önümüzdeki kış için şimdiden bakıyorum.o yüzden 2-3 yaş kıyafetler dedim canım.sendekiler olur mu acaba.sendekiler kaç yaşa uygun?
2-3 yaşa uygun varsa içlerinden bakarım canım.Benimkizim3ubitirdi.114cmgiyiyor.7yas oluyor.onun altindaki kiyafetleri resim cekip koyucam.cok yogun calisiyorum.vakit buldukca yazabiliyorum.seneye icin alacaksan evet 2 3 yasalman daha iyi.insallah bu aksam resimleri cekicem.
2-3 yaşa uygun varsa içlerinden bakarım canım.
2-3 yaşa uygun varsa içlerinden bakarım canım.