• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2-3 yaş kışlık kız kıyafetleri arıyorum

arkadaşlar yok mu elinde olan?:40:[/QU $SAM_7003.jpg $SAM_7005.jpg $SAM_7008.jpg $SAM_7009.jpg
canım bende bunlar var gerçekten çok güzeller dişarı felan giderken giydirirsin 3 ü 35 diyorum çok uygun tanesini 25 e ördürmüştüm

arkadaşlar yok mu elinde olan?:40:[/QUEki Görüntüle 960376 Eki Görüntüle 960379 Eki Görüntüle 960381 Eki Görüntüle 960384
canım bende bunlar var gerçekten çok güzeller dişarı felan giderken giydirirsin 3 ü 35 diyorum çok uygun tanesini 25 e ördürmüştüm
mrb örgüler gerçekten güzeller.ama ben de bu tarzlar çok canım.ben daha çok swet tşört,pijama,eşofman takımı ve kışlık jile,tulum tarzı şeyler istiyorum.kayınvalidem çok güzel örgü örer,sağolsun bol bol yapmış.yine de teşekkürler.

elinde olan arkadaşlar varsa resim bekliyorum.

selam,
bende olabilir birkaç parça. yarın bi bakıp size buradan foto eklerim. şimdilik aşağıdakiler var:

$20131202_141136.jpg 2 yaş üçlü takım. sıfırdır.

$20131003_151722.jpg c&a kadife pantolon. 3 yaş 98 cm.

Kizinin boyu kac.bende cok var.resimcekip gostericem sana.sanirim begeniceksin boyu kilosu kac ama.benim kiz 116cm.ondan ufaksa cok kiyafet var.

Kizinin boyu kac.bende cok var.resimcekip gostericem sana.sanirim begeniceksin boyu kilosu kac ama.benim kiz 116cm.ondan ufaksa cok kiyafet var.
mrb
kızımın boyu şuan 70 cm, kilosu 8,5kg
ama ben önümüzdeki kış için şimdiden bakıyorum.o yüzden 2-3 yaş kıyafetler dedim canım.sendekiler olur mu acaba.sendekiler kaç yaşa uygun?

mrb
kızımın boyu şuan 70 cm, kilosu 8,5kg
ama ben önümüzdeki kış için şimdiden bakıyorum.o yüzden 2-3 yaş kıyafetler dedim canım.sendekiler olur mu acaba.sendekiler kaç yaşa uygun?

Benimkizim3ubitirdi.114cmgiyiyor.7yas oluyor.onun altindaki kiyafetleri resim cekip koyucam.cok yogun calisiyorum.vakit buldukca yazabiliyorum.seneye icin alacaksan evet 2 3 yasalman daha iyi.insallah bu aksam resimleri cekicem.

Benimkizim3ubitirdi.114cmgiyiyor.7yas oluyor.onun altindaki kiyafetleri resim cekip koyucam.cok yogun calisiyorum.vakit buldukca yazabiliyorum.seneye icin alacaksan evet 2 3 yasalman daha iyi.insallah bu aksam resimleri cekicem.
2-3 yaşa uygun varsa içlerinden bakarım canım.

Son düzenleme:
Bende astronot tulum var 2 yaşa uygun.Ama kızınız sanırım şu an 8-9 aylık,boyuna bakarak tahmine ttim.Seneye ortalama 86 cm olur,2-3 yaş büyük gelir,ortalama 1,5 -2 yaş alın derim,ya da 86-92 cm.Çünkü 2-3 yaş 92-98 cm oluyor,büyük gelir bence ama siz bilirsiniz.

2-3 yaşa uygun varsa içlerinden bakarım canım.

Bebek cocuk ikinci el esya takas altinda az evvel birkac resim girdim.cok var daha bunlarin tarzi hosuna giderse 20kadar daha var.kurk ceketi kacirma.kadife oantalonu.hepsini alirsan elimde ne varsa cok uygun yaparim.bence heosini al .sen bakadur.ben yarin cok resim koycam fiyat konusuruz.cok alirsan muthis uygun veririm.

Back