Selamlar.
Başlıktan da anlaşıldığı üzere yaz sonuna doğru kreşe verme zorunluluğum var şuan 1 yıllık ücretsiz izindeyim temmuz sonu bitecek iznim.
Ağustosta'da tam 2 yaşında olacak oglum.O kadar kafam karışık ve tedirginim ki nasıl olacak eşim ve benim mesai saatlerimiz,oglumun uykusuzluğu,uykuyu sevmemesi,kreşte nasıl bir ortam olacak nasil davranıyorlar, haberlerde izlediklerimiz...
Şimdiden çok düşünüyorum.Ya vururlarsa,hırpalarlarsa gelip anlatabilirmi ki derdini o yaş grubu yani şuan daha henüz 15 aylık o zaman nasıl oluyorlar
Sabah işe ben daha erken kalkıp gidiyorum benim mesai saatim sabahcı oldugumda daha erken mesela eşim nasıl giydirecek üstünü başını hazırlayacak onu bırakacak
Daha bezini almışlıgı bile yok.Suan icin meme emiyor hala mamayı bıraktık.Aşırı meme bağımlısı 2-3 aya bıraktırmayı düşünüyorum ama bez olayı zor biraz sanirim.Bezli bebeklerde nasıl yol izleniyor?
Benim durumumda olanlardan tavsiye bekliyorum sizler neyaptiniz süreç nasil ilerledi?
Normalde annemle kayinvalidem dönüşümlü bakacaklardi ama kayinvalidem bakamayacagini piskolojisinin elvermedigini söyledi saygi duyduk.7-8 ay baktı.Sonra ben ücretsiz izne ayrıldım.Annem de tek bakamıyor oda kanser atlatti. Emekli ama arada calısıyor.Kayinvalidem kabul etseydi dönüşümlü bakacaklardi.Simdi diyorum ki yarım gün kreşe vereyim yada haftanin 3 günü zaten hafta sonu yok pazar babasi izinli,haftanin bir günüde ben izinli kalan 2-3 günde annem bakacak.
Ama yarım gün mü daha mantıklı haftanın 3 günü mü bilemedim..
Birde fiyatlar değişiyormu saatler nasıl?
Bilenler tecrübesi olanlar bu konuda lütfen yazar mı??