• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 2.0 ve 1.0 ????

simsiyah33

Mademoiselle
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
38
0
86
Tokat
selammm kızlar geçen hafta boya renklerine bakarken birşey farkettim:68: 2.0 numaralı siyah var 1.0 numaralı siyah var arada bir fark varmı yani boya sonunda oluşacak renk farkı ne kadardır???

ben saçlarımı siyaha boyamayı düşünüyorum da kendi saç rengime dönmek için öyle kömür karası olmasın istiyorum hani doğal siyah bir renk alıp boyayacağım ve uzuuun bir süre boyamayacağım

annem siyah akar bikaç ay sonra kömür karalığı gider dedi ama ya gitmezse:78:

saçlarım dalgalı,kabarık ve belime kadar uzunluğu var:nazar: ne dersiniz??:31:

2.0 mı yoksa 1.0 mı??? aradaki fark???:18:

cevaplarınız için şimdiden kooocaman öpüyorumm:16::16::16::13:

Hangi markada bu bilmyiorum ama mavi siyah ve normal siyah fln olabilir mi ? adlari yazmiyor muydu üstünde?
Bir de genelde siyah akinca benim bildigim ve gördügüm kizilimsi bi renk ortaya çikiyor öyle kalici bi syahlik olacaigni sanmyiorum aktikça boyamak lazim

Numaralar büyüdükçe renkler açılır
Kömür karası olmamasını istiosan 2.0'a boyamalısın.
Ama siyah saç boyaları her zaman akar,hangisi olursa olsun.
Saçların bi süre sonra kızılımsı bi kahveye döner 1- ya da 2 ay sonra.
Uzun süre boyamayacaksan siyah tercih etme derim çünkü aktıkça kötü bi renk oluşuo...

Son düzenleme:
her ikisinde de siyah yazıyor... ben zaten biraz aksın istyorum yanği kömür karası olmasın çünkü koyu kahveye boyadım başta baya koyu oldu aradan 1ay geçti açık kahve gibi oldu... şu an saçım kızıl kahve renkte

Dediğim gibi her yıkamada akar siyah boya simsiyah kalmaz
Ama aktıkça rengi kötüleşio kızılımsı bi kahve oluo ve yer yer koyuluklar kalıo
Uçlar çok zor açılıo siyah kalıo
Siyah saç sık sık boya ister yani
Ben tekrar koyu kahveye boyamanı tavsiye ederim çok koyu olmasın istiosan

bende siyah rengi seviyorum hep siyaha boyamışımdır ve siyahtaki her tonu denedim.1.0-2.0-3.0 kesinlikle 1 yada 2 ye boyama bir kere tabsiye etmem.en soğalı ve siyahı 3.0 koyu kestane diye geçer.gerçek siyah hiç öyle hayalindeki gibi durmaz.özellikle boyuyacaksan sana L.ile başlayan boya markasında 3.0 öneririm.ben yıllardır boyuyorum herkes saç rengin çok güzel boyamı yoksa gerçek saç renginmi diye soruyor. anlaşılmıyor ama 1.0 yada 2.0 yapay durur.

kömür siyahı bende boyamıstım ama hayalımdekı gibi olmadı çok kotu durdu dogal olana bayuyacam bu sefer,boyuyan varsa resım eklese ıyı olur guzel sıyahlardsan

doğal siyaha en yakın renk 3.0 tür.1.0 tam kömür siyahı olur 2.0 daha açıktır ama en başta o da simsiyah olacaktır.2 ayda hepsi akıyor tabi renginde biraz açılma olacak o yüzden şimdiki saçının koyuluğuna göre 2.0 ya da 3.0 boyamanı tavisye ederim.

Back