• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1hafta kaldi hic agrim yok

sensen99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
657
171
123
selam arkadaslar, dogumuma ins 1 hafta kaldi 39haftalik hamileyim.
ama ne agrim ne sizim var hicbiseyim yok. hic bi dogum belirtim yok.gecen haftalarda bikac defa adet olcakmisim gibi hafiften agrim olmustu sevinmistim ama ondan sonra hic agrim olmadi.
varmi boyle durum yasayan. acaba gununde dogmayacakmi bu bebek. simdiden yoruldum gec dogarsa nasil dayanirim bilmem :59:

ama ne agrim ne sizim var hicbiseyim yok. hic bi dogum belirtim yok.gecen haftalarda bikac defa adet olcakmisim gibi hafiften agrim olmustu sevinmistim ama ondan sonra hic agrim olmadi.
varmi boyle durum yasayan. acaba gununde dogmayacakmi bu bebek. simdiden yoruldum gec dogarsa nasil dayanirim bilmem :59:

benim bilgim ve tecrübem yok ama yengem sizin gibiydi..40. haftada kontorole gittigmnde alalim artikd ediler. sezeryanla dogurdu. cunku bebek 4 kilonun üstündeydi..
simdi sizin yaziniz benide heyecanlandirdi. boyle durumda beklemekte cok heyecanlidir:):)
bebeginiz en son kac kiloydu onu sormak istedim ??

o günleri görürüm inşallah :))))) sağlıklı dogumlar dilerim cnm:49:

tsk kizlar, benimde yarin kontrolum var. 3haftadir kilosunu boyunu ogrenemedim kontrolum yokdu
merakdan catliyorum. yarin ogrencem. ama karnima sigmiyo geriliyo kizim agzimdan cikcak diye korkuyorum. :9:

Benim de doğuma gidene kadar 39. haftaya kadar ağrım sızım olmadı.
Gece suyum, nişanım, sancım hepsi birlikte oldu.
Ben de bu gidişle doğuramayacağım sanıyordum.
Vardır bir zamanı onu bekliyordur.
Sağlıkla alırsınız kucağınıza inş.

arkadaslar bebegim 3250gr ve 52 cm mis. bi haftaya dogarmis , rahmim kapaliymis simdilik ama yumusamis.

benimde son haftamdı sanırım ne kasılma nede sancı doğum yapıcağım günü kararlaştırmak için gittik doktora üç santim açılma vardı ama bende hiçbir belirti yoktu doktor sezeryan dedi gerekcesi rahim ağzında kemik varmış bende kabul ettim şimdiki aklım olsa başka doktorada giderdim.

aynı sorunu ben yasadım 9 ay 10 gun doldu suni sancı denedim 4 saat sonunda olmadı ve spinal anestezi ile sezeryana alındım

aynı sorunu yasıyorum ya .bugun 40.haftam bitti.gelen giden yok.sancım da yok.sadece biraz önceki dikiş yerim acımaya başladı ne zaman gelir bu ikinci bebeğim

valla aynen kizlar 3gun kaldi iste ama ne agrim var ne sizim. bi belirtim yok .
ins gününde dogarda daha fazla beklemem. su topladi ayaklarim. bacaklarim felaket agriyor.
ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum

Doğum her zaman belirti vermezki belirtilerini verince zaten doğum başlamış oluyor. benim ilk hamileliğimde sabah tuvalete kalktım ve birden suyum akmaya başladı hastaneye gittik. sunni sancı verdiler. rahim 2cm açık dediler ve 8 saat sonra doğumum oldu. ikinci hamileliğimde ise hafif karnım ağrıyordu geçer belki deyip duş aldım. ama geçmedi sancımı evde çektim ve 5 dk ya indikten sonra hastaneye gittik rahim 8cm açılmış hemen doğum masasına dediler ve evde çektiğim sancıyla doğumum toplam 4 saat sürdü. belirtiniz ya sancıyla başlar yada suyunuz gelir. Allah sizleride bir avazda kurtarsın.

Son düzenleme:
benim oğluşuma 6.ayın 6sı dendi 2009da tabi,ama 8inde geldi ve hiç ağrım sancımda olmadıı,7sinde suyum geldi gittim yattım hastaneye 8inde doğuma aldılar suni sancı verdiler 8saat sancıdan sonra 5dk'da doğurdum bıdığımı,,,
kızımdada 7.ayın 7si dedi dr. 7.ayın 13ünde doğdu 2010da tabi :) ondada 1hafta gecikmeli geldi ve evde yakalandım sancıya olmadık bi zamanda hemde eşim falanda yoktuu,suyum gelmemişti ama bunda hastanede yırtarak suyumu getirtdi ebe,2saat sancıdan sonra 10dk'da bırtlattım bebişimi:)) eh birinde çabuk doğdu ikincisi geç çıktı bende anlamadım bide ilki zor doğar derler yalaaaaannn :113:

benim günüm geçiyor doktor 17 eylül dedi bugün 18i ağrım yok açılmam yok normal istiyordum ama büyük ihtimalle salı günü sezaryenle alacaklar bebeğimi hayırlısı olsun inş. herkesten dua bekliyorum :49:

benim günüm geçiyor doktor 17 eylül dedi bugün 18i ağrım yok açılmam yok normal istiyordum ama büyük ihtimalle salı günü sezaryenle alacaklar bebeğimi hayırlısı olsun inş. herkesten dua bekliyorum :49:

DOKTORUN DEDIGI TARIHDEMI ILLA DOGMALI.almanyada dr.verdigi tarih den 10 daha bekleme hakkin var bende genelde verdigi tarihden 1 hafta sonra dogumlarimi yaptim türkiyede sezeryan drlarinda millettinde kolayina geliyor eger normal dogum yapabiliyorsan normal dogum yapmagi dene derim herseyin hayirlisi canim bebisini hayirlisiyla kucagina al ins sag salim kurtulursunuz güzel haberlerini yaz buraya..:emir_bebek:

DOKTORUN DEDIGI TARIHDEMI ILLA DOGMALI.almanyada dr.verdigi tarih den 10 daha bekleme hakkin var bende genelde verdigi tarihden 1 hafta sonra dogumlarimi yaptim türkiyede sezeryan drlarinda millettinde kolayina geliyor eger normal dogum yapabiliyorsan normal dogum yapmagi dene derim herseyin hayirlisi canim bebisini hayirlisiyla kucagina al ins sag salim kurtulursunuz güzel haberlerini yaz buraya..:emir_bebek:

10 gün daha yazacaktim :))

tşk ederim inş. hayırlı haberlerimide yazarım bende normalden yanayım ama şuan zaten 41 haftalık bu hafta dolunca bebeğin alınması lazımmış yoksa tehlikeye girermiş hani bi belirtide yok bi açılma filan hiç yok bu gidişle sezaryen gibi duruyo ama yine allah bilir bellide olmaz :emir_bebek:

tşk ederim inş. hayırlı haberlerimide yazarım bende normalden yanayım ama şuan zaten 41 haftalık bu hafta dolunca bebeğin alınması lazımmış yoksa tehlikeye girermiş hani bi belirtide yok bi açılma filan hiç yok bu gidişle sezaryen gibi duruyo ama yine allah bilir bellide olmaz :emir_bebek:

ilk dogumun mu canim bende ilk dogumu mu normal ikinci dogumum sezeryanla oldu mecburi senin icinde hangisi hayirliysa o olsun

ilk dogumun mu canim bende ilk dogumu mu normal ikinci dogumum sezeryanla oldu mecburi senin icinde hangisi hayirliysa o olsun

amin canım çok tşk ederim allah bütün hamileleride benide kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

Back