Bat yarın mi yoksa salı günü mu benimde bat 9 subat bende test yapsam mı yapmasam mi diye kararsız kaldım gerçi elimde testte yok belirtiniz var mıRegliye 1 gun kaldinsizce test yapmalimiyim ve cikan sonucu onemsemelimiyim 1gun kala net negatuf veya pozitif belli olur diye dusunuyorum yojsa beklemelimiyim
Sirt agrim ve bel agrim var sirt agrim baya belirgin ama bel agrim okdr cok degil pekte belirti yok gibi herkeste olmayadabiliyomus 9subat regli evet karsrsiz kaldim bende sizin belirtileriniz varmiBat yarın mi yoksa salı günü mu benimde bat 9 subat bende test yapsam mı yapmasam mi diye kararsız kaldım gerçi elimde testte yok belirtiniz var mı
Yumurtlama testi yaptinizmi peki biliyomusnz hangi gunBat yarın mi yoksa salı günü mu benimde bat 9 subat bende test yapsam mı yapmasam mi diye kararsız kaldım gerçi elimde testte yok belirtiniz var mı
Benim de bel ağrım var kasik ağrısı sol böbrek ağrım var yoğun akıntım var şeffaf kokusuz göğüs ucunda hassasiyet var bir çoğu regl belirtisi tabi insallaj güzel haberler alırızSirt agrim ve bel agrim var sirt agrim baya belirgin ama bel agrim okdr cok degil pekte belirti yok gibi herkeste olmayadabiliyomus 9subat regli evet karsrsiz kaldim bende sizin belirtileriniz varmi
Insallah sizin belirtiniz benden daha cok bende gogus hasasiyeti yok simdilik hayirlisi olsunBenim de bel ağrım var kasik ağrısı sol böbrek ağrım var yoğun akıntım var şeffaf kokusuz göğüs ucunda hassasiyet var bir çoğu regl belirtisi tabi insallaj güzel haberler alırız
Yumurtlama testi yaptinizmi peki biliyomusnz hangi gun
Bir çoğu adet belirtisi işte bilmiyorum inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaInsallah sizin belirtiniz benden daha cok bende gogus hasasiyeti yok simdilik hayirlisi olsun
Eki Görüntüle 2778462
Şöyle anlatayim klomen kullandım mavi olanlar klomen 1 defa kontrole gittim ayın 20si o zaman sol tarafta gelişen yumurtam vardı 10 mm demişti tekrar gel demişti ama gitmedim alttan muayne etmedi içime sinmedi devlete gitmiştim aşırı kalabalık ve ilgisizlerdi yani bilmiyorum tam tarih ilişkilerim kalpşeklinde olan
Benim bir gün kala net çıktı çify çizgiRegliye 1 gun kaldinsizce test yapmalimiyim ve cikan sonucu onemsemelimiyim 1gun kala net negatuf veya pozitif belli olur diye dusunuyorum yojsa beklemelimiyim
Yapsammi diyosunuz yaniBenim bir gün kala net çıktı çify çizgi
Bir gün kaldıysa kendini hazırla , test yap bence ve bizi de haberdar et MesingYapsammi diyosunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?