1dknızı alıcam fikirleriniz cok onemli

thenovaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
89
8
16
18 yasındayım bu ay 3 kez regl oldum pazarteside dra gittim kadın dogum kan tahlili yapti lüteinlestiren hormon yuksek cikti dr endokrinolojiye gonderdi endokrinoloji dr'uda bi testle anlasilmaz kadn dogum bi hap vermisti onuda kullanma dedi kan testi yptirdi cuma ultrason cektircem troid us istedi cok kotu bisey cikarmi cok korkuyorum uyku girmiyo dusunmekten gozume bu arada sirtimin alt tarafinda karnim da faln agrilar var szin fikriniz nedir yorumlarinizi eksik etmeyin lutfen

Hormonal bi rahatsizlik sadece cok bisey cikacagini sanmiyorum ben. Genelde uzun sureli cozulemediginde endokrine sevkederler onlarda fazla arastirmaci oluyo ama sen icin ferah tut. Bir iki hapla duzene girer inslh

Kotu bir sey cikmaz diyorsunuz yani ama agrilarim sancili oluyor kafama gore de agri kesici kullanmak istemiyorum bi zarari falan olur diye hic basima boyle birsey gelmediki hep duzenliydi bu donemlerim...bu arada birsey soracagim tedavide ilac olarak kadin dogum hapi verirse kullanmak istemiyorum cok zararli diye okudum eger bu tur bi hap verirse bu istegimi dra nasil dile getirebilirim acaba

Ustuste ve doneminden once adet gordugun icin bu vucudunu yormus ve sanciya neden olmus olabilir. Verecegi ilac dogumkontrol tarzi bi hap olcak mecburen ama sen korkularini net bi sekilde paylasabilirsin ben dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum alternatif bi tedavi varsa onu uygulamayi tercih ederim gibi.

evet doktordan alternatif önerilerde bulunmasını iste ama bu senin adetini düzenleyecekse kesin, ki genelde düzenler ben de kullanmıştım çünkü, mutlaka kullan. Çok kötü birşey olacağını düşünmüyorum. İçini ferah tut, kendini üzme ve kötü düşünme. Çok geçmiş olsun.

Ters tepmez degilmi bu istegim ne bileyim yani benden iyimi bileceksin gibi bir tepki vermez degilmi birde sunu ifade edeyim benim psikolojik olarak hastane fobim var elim ayagim buz kesiyor uyku uyuyamiyorum cok kotu bi korku var gitmek zorundayim ama bunun farkindayim iste beynim beni cok zorluyor garip bir korku

Baya sivilce yapiyormus sinava hazirlandigimdan boyle birsey olursa psikolojim cidden cok bozulur yane tkileri cokmus hic kullanmak istemiyorum...cok tesekkur ederim

Ne demekmis benden iyi mi bileceksin doktor boyle bisey soyleme hakkina sahip degil. O zaman sende hasta benim tercih benim deme hakkina sahipsin. Tabi en iyi alternatifin bu oldugunu soylerse o baska ama seni kimsenin tersleme hakki yok jnutma. Fobine gelince rahat ol iyi dusun testlerini yaptir ilaclarini al ve cik ustunde cok dusunme

Bu arada yan etkiler kisiden kisiye degisir onlara cok takilma verecegi her ilac cunku burda hormon tedavisi soz konusu biseyleri etkileyecektir

Bu arada yan etkiler kisiden kisiye degisir onlara cok takilma verecegi her ilac cunku burda hormon tedavisi soz konusu biseyleri etkileyecektir
Size cok tesekkur ederim sivilce yapmasi gbi bir yan etksii beni cok korkutuyor bi kız gorduydum cok kotuydu dogum kontrol hapi yapmis ondan dolayi aklim takildi cok dua ediyorum insallah kotu birsey cikmaz diye

Size cok tesekkur ederim sivilce yapmasi gbi bir yan etksii beni cok korkutuyor bi kız gorduydum cok kotuydu dogum kontrol hapi yapmis ondan dolayi aklim takildi cok dua ediyorum insallah kotu birsey cikmaz diye
Rica ederim biraz olsa rahatlayabildiysen gerisi onemli degilde sivilce durumuna cok takilma onemli olan hormonlarin duzenlensin o halledilir once kendine bak bakimli ol tek sorumlu haplar olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…