B Bsradlkc Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 25 5 1 2 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bsradlkc #1 Arkadaslar polikistik over olupta hsg yani rahim filmi cektirdikten sonra hamile kalan var mı lütfen yardımcı olurmusunuz
Arkadaslar polikistik over olupta hsg yani rahim filmi cektirdikten sonra hamile kalan var mı lütfen yardımcı olurmusunuz
Pink_Butterfly92 🐾🐣 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 8.936 14.791 248 3 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bsradlkc #2 Ben pco degilim ama hsg cektirdim 8 ay oldu bir sorun cikmadi temiz ama hamile de kalamadm
B Bsradlkc Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 25 5 1 3 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bsradlkc #3 Love_angell .!.: Ben pco degilim ama hsg cektirdim 8 ay oldu bir sorun cikmadi temiz ama hamile de kalamadm Genişletmek için tıkla... Bebeğiniz olmuyormu
Love_angell .!.: Ben pco degilim ama hsg cektirdim 8 ay oldu bir sorun cikmadi temiz ama hamile de kalamadm Genişletmek için tıkla... Bebeğiniz olmuyormu
Pink_Butterfly92 🐾🐣 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 8.936 14.791 248 4 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bsradlkc #4 Bsradlkc .!.: Bebeğiniz olmuyormu Genişletmek için tıkla... Malesef olmuyor 2 senedir. Ama artik sorun yapmiyrum eskisi kadar
Bsradlkc .!.: Bebeğiniz olmuyormu Genişletmek için tıkla... Malesef olmuyor 2 senedir. Ama artik sorun yapmiyrum eskisi kadar
B Bsradlkc Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 25 5 1 4 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bsradlkc #5 Love_angell .!.: Malesef olmuyor 2 senedir. Ama artik sorun yapmiyrum eskisi kadar Genişletmek için tıkla... Problem ne acaba ?
Love_angell .!.: Malesef olmuyor 2 senedir. Ama artik sorun yapmiyrum eskisi kadar Genişletmek için tıkla... Problem ne acaba ?
Pink_Butterfly92 🐾🐣 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 8.936 14.791 248 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bsradlkc #6 Hicbir problem yok. Hsg temiz yumurtlamada problem yok hormon degerleri iyi esimdede sorun yok. Ama olmayinca olmuyor
Hicbir problem yok. Hsg temiz yumurtlamada problem yok hormon degerleri iyi esimdede sorun yok. Ama olmayinca olmuyor
B Bsradlkc Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2016 25 5 1 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bsradlkc #7 Love_angell .!.: Hicbir problem yok. Hsg temiz yumurtlamada problem yok hormon degerleri iyi esimdede sorun yok. Ama olmayinca olmuyor Genişletmek için tıkla... Yediğimiz yemeğin bile bir zamanı var demekki bununda bir Vakti zamanı var Rabbim her zaman hakkımızda hayırlısıni karşımıza çıkarsın sizde insallah en yakın zamanda anne olursunuz insallah
Love_angell .!.: Hicbir problem yok. Hsg temiz yumurtlamada problem yok hormon degerleri iyi esimdede sorun yok. Ama olmayinca olmuyor Genişletmek için tıkla... Yediğimiz yemeğin bile bir zamanı var demekki bununda bir Vakti zamanı var Rabbim her zaman hakkımızda hayırlısıni karşımıza çıkarsın sizde insallah en yakın zamanda anne olursunuz insallah