1BukeT / Kendi Şiirleri

1BukeT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2006
1.453
28
SEN GİTTİĞİNDEN BERİ HERŞEY DEĞİŞTİ
NE ESKİ EVİMİZ NE HATIRASI OLAN EŞYALAR
ANLAYACAĞIN HIZLA DEĞİŞMEKTEYİZ
YALNIZCA SANA OLAN ÖZLEMİM
SANA OLAN SEVGİM
KAYBOLMAYAN YOK OLMAYAN
TEK YAŞAMAMA SEBEBİM
GENÇ BİR KADIN OLDUĞUMU
GÜÇLÜ BİR EŞ ÇALIŞKAN BİR İŞ KADINI
BELKİ İYİ BİR EVLAT?OLDUĞUMU
GÖRMENİ ÇOK İSTERDİM BABACIĞIM
İÇİM SIZLASADA SENİ HATIRLARKEN
KENDİMİ SIKSAM DA AĞLAMAMAK İÇİN
ELİMDE DEĞİL BABACIĞIM
YOKLUĞUN DAYANILIR GİBİ DEĞİL
KANADIM KIRIK KUŞ GİBİYİM
'BABA'KELİMESİNE MUHTAÇ
BABA KOKUSUNA KUCAKLAYIŞINA
SENİN HER HALİNE HASRETİM
KIZIN BÜYÜDÜ BABACIĞIM
OĞULLARIN DA BÜYÜYOR
DÜNYA SEN OLMASANDA NE YAZIK Kİ
DÖNÜYOR
SADECE ESKİ GÜNLER GERİ GELMİYOR:1no2:

Buket...yüreğine,emeğine,kalemine sağlık canım arkadaşım.
Çok duygulu bir şiir.

buketcim çok güzel olmuş eline sağlık...

geçen yıl babamla ilgili yaşadıklarım aklıma geldi:a015: neyse ki biz ölüm olmadan atlattık...ama sana sabır diliyorum canım:çok üzgünüm:

Uzun zamandan beri kimse beni ağlatamamıştı. Tebrikler Buketcim. (
Çok beğendim ayrıca çok üzüldüm. Yüreğine sağlık, eline sağlık Buketim.

Benimda babamla ilgili bi anim vardi 3 yil öncesine dayanan biz ölümün esiginden döndük o aciyi yasadim yani biz ölümünü bekliyorduk artik kurtulusu yok diye günlerce hastane önünde sabahladik seni çok iyi anliyorum Allah sabir versin emegine,kalemine saglik.

canım benim o ne güzel ne içten yazılmış..sana sabırlar diliyorum.
çocuğun olunca senin çok ama çok iyi bir anne olacağını hissediyorum..nasılki iyi bir eşsen iyi anne olmak daha kolaydır..huzur ve sağlık diliyorum..ailenle..

buket naptın sen bölee:a015: ühhüüü çok kötü oldum yaa:çok üzgünüm: . ben çok sulu gözlüyüm yapmayın böle yaaa. allah herkesin anne babasına sağlık versin. seninde başın sağolsun cnm. :teselli: çok çok güsel ve içten bi yazıydı sağol

Çok güzel olmuş be güzelim.Sanki benim duygularımı ifade etmişsin.Bana babamı hatırlattın.Allah onların topraklarını bol mekanlarını cennet eylesin.Senin de başın sağolsun güzelim.Bende babasını kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Bize düşen onlara bol bol dua etmek.iyilikleriyle yad etmek

:1no2: :1no2: Buketcim emegine, yüregine saglik, cokk duygulandim, tessekkür ederim canim

çok güzel yazmışsın eline sağlık Allah sizlere ömür versin başka acı keder göstermesin benim çocuklarımda babasız büyüdü böyle dokunaklı yazılarda kendimizi tutamıyoruz bunu başına gelen anlar ancak.

evet başına gelen anlar fakat Allah kimsenin başına vermesin ve kimse anlamasın

bende babamı 11 yıl önce kaybettim şiiri okurken gözlerim doldu gerçekten çok güzel

canım emegine yüregine saglık..
ne güzel paylaşmışsın
yüzün hep gülsün bitanem...

Buketcim ellerine yüreğine sağlık çok duygulandım bende babamı 7 yaşında kaybettim tam 21 sene oldu.....allah sabır versin

Buketcim inan okurken cok duygulandim,bende Baba"mi seneler önce kaybettim,mümkünmü icinden atabilmek insanin,yas kac olursa olsun,seni cok iyi anliyorum canim,yasam her nekadar devam etsede,yüregimizin biryerlerinde hep dram,o seni biryerlerden muhakkak görüyordur canim,ellerine,yüregine saglik.

Buket çok haklısın dünya dönüyor acıları bizde bırakarak
paylaşımın için teşekkürler.

Canım ya bende 31 ocakta kaybettim babamı herşey onu hatırlatıyor.yolda kedi görüyorum babam çok severdi diyorum başlıyorum ağlamaya çok zormuş.bazen aklıma gelirdi kaybetsem ne yaparım diye ama düşünmek yaşamak gibi olmuyormuş.çok büyük bir acı.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.ne acı ki hayattayken değerlerini bilemiyoruz.kaybedince anlıyoruz geçen günlerin geri gelmiyeceğini....sevgiler

arkadaşım Rabbim babacığına rahmet etsin inan başka bişey yazacak durumda değilim şiirin vurdu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…