Olmus sıkıntı yoktam bir ay olacak ve bandaj çıktıktan çok kısa bir süre sonra burnumda sağa doğru eğrilik olduğunu fark ettim. bazen belli olmuyor bazen aşırı eğri geliyor birkaç gün önce kontrole gittim sordum doktoruma, daha belli olmaz böyle şeyler bence şu an bir sıkıntı var gibi durmuyor dedi. yine de her sabah aynada kendimi görünce canım sıkılıyor, ameliyat öncesinde eğrilik yoktu burnumda, yan görünüşü için ameliyat olmuştum. burun ameliyatı olan herkes yaşadı mı bu durumu? gerçekten erken mi dert ediyorum bunu kendime? deneyimi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. bu arada fotoğraflardan birinde parmağımla burnuma yakın bir yerden sola doğru çekince düz görünüyor diğer ikisinde sağa doğru eğimli. çok aşırı değil belki ama zamanla daha da artmasından korkuyorum.
Eğriliğin belirgin olduğu fotografta burun sırtında bir eğrilik görünmüyor uç kısmında sağ tarafa bir eğim var ama ışıktan vs. olabilir. Işığı arkanıza ya da karşınıza alarak aynaya baktığınızda aynı eğim varsa burun ucunun sağ tarafı daha çok şiştiği için olabilir. Kafanızı hafif kaldırarak alttan burun ucunuzu çekerseniz daha net görebilirsiniz şişliklerde farklılık olup olmadığını. Ki dışardan olmasa da burun içindeki ödemler de böyle durmasına neden olabilir. Bence ilk burnunuzda böyle bir eğrilik yoksa ameliyattan sonra da olacağını sanmıyorum sonuçta doktor burun ucuna asimetrik kıkırdak koymaz heralde. Ben ameliyat sonrası burnumu her açıdan gördüm. Alttan bakıldığında üçgenimsi bir görüntü vardı ama bantlar çıkınca baya yuvarlak duruyordu. Şu an bir ay oldu ve hala tam olarak inmedi. Burun ucu şişlikleri en geç inen bölgeymiş biraz daha oturmasını bekleyin.tam bir ay olacak ve bandaj çıktıktan çok kısa bir süre sonra burnumda sağa doğru eğrilik olduğunu fark ettim. bazen belli olmuyor bazen aşırı eğri geliyor birkaç gün önce kontrole gittim sordum doktoruma, daha belli olmaz böyle şeyler bence şu an bir sıkıntı var gibi durmuyor dedi. yine de her sabah aynada kendimi görünce canım sıkılıyor, ameliyat öncesinde eğrilik yoktu burnumda, yan görünüşü için ameliyat olmuştum. burun ameliyatı olan herkes yaşadı mı bu durumu? gerçekten erken mi dert ediyorum bunu kendime? deneyimi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. bu arada fotoğraflardan birinde parmağımla burnuma yakın bir yerden sola doğru çekince düz görünüyor diğer ikisinde sağa doğru eğimli. çok aşırı değil belki ama zamanla daha da artmasından korkuyorum.
yani hani düzgün görünsün diye yaptırınca insan ister istemez takılıyor. deneyimi olanlardan nasıl hallettiklerinden bilgilerinden faydalanmak istedim sadece, hani beni iğnelemeniz için açmadım konuyu...yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.Benim doktor ilk gittiğimde hiçbir doktorun kusursuz burun yapamayacağını soylemisti. Yani ameliyattan sonra şuramda kemik cukti buramda şu var gibi yorumlarla gelme demek istedi sanırım. Ben de bu dürüstlüğüne güvenerek ameliyat oldum. Bana da hoş gelmeyen yerleri var ama eskisinden daha iyi diye bir şey demiyorum artık.
Yok asla ignelemiyorum aksine sizin durumunuzdayim ama doktor bastan olasılıkları söylediği için kendisine de bir şey diyemiyorum. En iyi denen doktorları da araştırdım . Sikayet sitesi ve burada onlarca olumsuz yorum okudum ve anladım ki bu iş biraz da şans işi. Gözümü kararttın artık ve hiç tanınmayan bir doktora ameliyat oldum. Aslında attığınız fotolarda ben bir sorun göremedim tabi sahibi sizsiniz daha iyi bilirsinizyani hani düzgün görünsün diye yaptırınca insan ister istemez takılıyor. deneyimi olanlardan nasıl hallettiklerinden bilgilerinden faydalanmak istedim sadece, hani beni iğnelemeniz için açmadım konuyu...yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.
evet evet benim de öyle uzaktan anlaşılmıyor ama yakın çekimlerde böyle, aynadan falan görünce huylanıyorum. bi de bazen daha da eğri görünüyor umarım senesi dolduğunda düzelmiş olur. teşekkür ederim yorumunuz için.Benim de burun ucum hafifçe sağa yatıktı ama yakın çekimde belli oluyordu.Başka bir kusurla birlikte revizyonla düzeldi ama bu seferde başka sorunlar çıktı.Uzaktan yaptığınız çekimde belli olmuyor.Dert edip başınızı ağrıtmayın .Burun estetiği pis bir iş.Dokundukça eline yüzüne bulaşıyor:/
fotoğrafta çok belli olmuyor ama aynadan daha belirgin bir de yüzümün çoğunu kapattığım için çok anlaşılmamış yönü falan, teşekkür ederim.Yok asla ignelemiyorum aksine sizin durumunuzdayim ama doktor bastan olasılıkları söylediği için kendisine de bir şey diyemiyorum. En iyi denen doktorları da araştırdım . Sikayet sitesi ve burada onlarca olumsuz yorum okudum ve anladım ki bu iş biraz da şans işi. Gözümü kararttın artık ve hiç tanınmayan bir doktora ameliyat oldum. Aslında attığınız fotolarda ben bir sorun göremedim tabi sahibi sizsiniz daha iyi bilirsiniz
Merhaba daha çok yeni ödemli,bazen bir tarafa fazla işlem yapılıyor ve sisli daha fazla oluyor.3kez revizyon olmuş biri olarak burun gayet güzel.hic bir burun 100 de yüz olamaz ,birde insan yüzü zaten simetri değildir. İnsanlara dikkatli bak yas ilerledikçe burun sağa yada sola doğru hafif yamulur.ama sen şuan burna odaklandigin için sana batıyor.buyune bak lütfen .sadece burnunu görme sana tavsiyem. Yoksa burun takıntı oluyor .ve hayatın işkence oluyor.genele bak.lutfen gayet güzel.gule.gule.mutlu günlerde kullantam bir ay olacak ve bandaj çıktıktan çok kısa bir süre sonra burnumda sağa doğru eğrilik olduğunu fark ettim. bazen belli olmuyor bazen aşırı eğri geliyor birkaç gün önce kontrole gittim sordum doktoruma, daha belli olmaz böyle şeyler bence şu an bir sıkıntı var gibi durmuyor dedi. yine de her sabah aynada kendimi görünce canım sıkılıyor, ameliyat öncesinde eğrilik yoktu burnumda, yan görünüşü için ameliyat olmuştum. burun ameliyatı olan herkes yaşadı mı bu durumu? gerçekten erken mi dert ediyorum bunu kendime? deneyimi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. bu arada fotoğraflardan birinde parmağımla burnuma yakın bir yerden sola doğru çekince düz görünüyor diğer ikisinde sağa doğru eğimli. çok aşırı değil belki ama zamanla daha da artmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?