Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1984 doğumlu olupta 2024 yılı içinde tüp bebek için rapor alan var mı
Merhaba yaşını doldurmadiysan yani 40degilsen tüp Bebek raporu cikarabilirsin.Ben Kocaeli Umuttepe de iki aşılama oldum.1 hafta önce tüp bebek rapor hakkımı hemşire ve sekreterlere defalarca söylememe rağmen ihmal yuzunden kaçırdım.Bir kaç gün kala bile çıkabiliyorsun umarım faydalı olmusumdur.
Merhaba yaşını doldurmadiysan yani 40degilsen tüp Bebek raporu cikarabilirsin.Ben Kocaeli Umuttepe de iki aşılama oldum.1 hafta önce tüp bebek rapor hakkımı hemşire ve sekreterlere defalarca söylememe rağmen ihmal yuzunden kaçırdım.Bir kaç gün kala bile çıkabiliyorsun umarım faydalı olmusumdur.