1970'lerden düğün fotoğrafı arıyorum..

Gamzemre35

Emçom abi oluyor :))
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
91
52
298
Selam kızlar...
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var.
Eski Türk Filmlerinden birinde gördüm ben bunu ama filmin adını kimin oynadığını çıkartamıyorum.
Şöyle anlatayım gelin sandalyede masum şekilde oturuyor.
Damat ayakta kaşının biri havada bakıyor.
Hatta sanırım fotonun arkasında İstanbul Hatırası yazıyor.
Bir türlü bulamıyorum.Bilen varsa lütfen yardımcı olsunn..
Şimdiden teşekkürler :)

kaş kaldırma dediğin için direk aklıma tek bir isim geldi oda kadir inanır:34:
merak edip bakındım ama bende bulamadım malesef canım

evet canım bende çok baktım Kadir İnanır'ın yok :(
Kartal Tibet'in var.Ama o değil.
Hatta bu filmde jön askere gidiyor.Eşi hamile çocuğu ölüyor.Kadın deliriyor.
Yok yok yok bulamıyorum :(

anladığım kadarıyla bu filmin bazı sahneleri senin hatırında kalmış :34:
benimde çok merakım vardır nostalji olayına.başlığı okuyunca, merak edip baktımda bulamıyorum hiçbirşey :44:
aklıma gelenler ayhan ışık, ediz hun, salih güney,eşref kolçak bunlardan biri olabilirimi:)?

Canım aklıma türkan şorayın bir filmi geldi bebeği ölüyor deliriyor eline bebek diye kara bir taş alıyor felan acep o olmasın :31:

Aslında ben filmi falan hatırlamıyorum.Nişanlım ille düğünde o fotograftan istiyo :))
Bende görmeden rol yapamam inandırıcı olsun :)
Yana yakıla ikimizde arıyoruz şimdi :D

ben bir şeyler buldum ama konu sahibi arkadaş bi baksın bakalım.
1-ilk olarak bahsettiğiniz o kara taşlı kadın,hani deliren;metin serezli ile esmer bir kadının filmi,hatta ayşecik falan da oynuyor.filmin adı ''yavrum'' altında da karataşlı emine yazıyor.ama bu filmde çekilen fotoğrafda ikiside oturuyor.yani bu film değil o zaman,çünkü adam ayakta duruyor denmiş.aşağıda çekilen fotoğrafı filmin 1.dakikasında görebilirsiniz.kara taşı alıp bebek gibi görmesini delirmesini de filmin 28.dakikasında görebilirsiniz.

xxxx
2-böyle bir fotoğraf öyle bir geçer zaman ki dizisinde de vardı.o daha çok uyuyor tanıma.adam ayaktaydı karısı da oturuyordu.arkada istanbul hatırası yazıyordu:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bir şeyler buldum ama konu sahibi arkadaş bi baksın bakalım.
1-ilk olarak bahsettiğiniz o kara taşlı kadın,hani deliren;metin serezli ile esmer bir kadının filmi,hatta ayşecik falan da oynuyor.filmin adı ''yavrum'' altında da karataşlı emine yazıyor.ama bu filmde çekilen fotoğrafda ikiside oturuyor.yani bu film değil o zaman,çünkü adam ayakta duruyor denmiş.aşağıda çekilen fotoğrafı filmin 1.dakikasında görebilirsiniz.kara taşı alıp bebek gibi görmesini delirmesini de filmin 28.dakikasında görebilirsiniz.

xxxx
2-böyle bir fotoğraf öyle bir geçer zaman ki dizisinde de vardı.o daha çok uyuyor tanıma.adam ayaktaydı karısı da oturuyordu.arkada istanbul hatırası yazıyordu:ssz:

ilk okuduğumda benimde aklıma öyle bir geçer zamanli gelmişti :)

canım o karataşı bebek edinen filmi bende biliyorum hatta başrollerdeki kadını çokseviyorum baygın bakışlı dudakları da çok farklı çok hoş,fakat türkan şoray değil o ,hatta filmedeki kızı ayşecik dediğimiz bi aktrist gerçek adını unuttum.

boş beşik diye bir film var başrolünde Fatma Girik oynuyordu; taşı bağrına basıyordu..

Bu film değil mi?

[video=youtube;3Vpj37CNQw8]http://www.youtube.com/watch?v=3Vpj37CNQw8[/video]

Back