merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce meme küçültme ameliyatı oldum.bu konu hakkında bilgi almak isteyenlere elimden geldigince yardımcı olmak isterim bende daha önce hep sitelerde araştırmalar yapıyordum ne mutlu bana ki oldum şimdi başkalarına yardım etmek istiyorum.öncelikle ağrım olmadığını üstüne basa basa söyleyebilirim izler konusunda da henüz bişey söyleyemem ama illaki kalıcak az çok ama okadar sırt boyun bel ağrılarını çekmektense izleri tercih ediyo olucagınızı düşünüyorum bende de bu sorunlar vardı ve şimdi Allahıma binlerce şükür rahatım.eğer sigara kullanıyorsanız biraz zamana yayın ve sigarayı bırakarak amelyat olun çünkü herkes sigara kullananların ağrılarının çok olduğunu ve yaraların geç iyileştiginden bahsediyor bunu doktorumda söylemişti.merak ettikleriniz olursa hertürlü soruya açığım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1905 Meme Estetiği Ameliyatı - küçültme
- Konu Sahibi 1905
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Geçmiş olsun canım,kimi büyüklügünden kimiside küçüklügünden şikayetçi oluyor işte.benim arkadaşım da meme küçültme ameliyatı olmuştu,ilk zamanlar gögüsleri çok güzel duruyordu,şişlikler inince kötü bir görünüm oldu.Şimdi doktor silikon takviyesi ile düzeltilebilecegini söylüyor.İnşallah siz böyle bir sorun yaşamazsınız.Doktorunuz kim acaba belirtmemişsiniz,merak ettim.
sana benmde sorum olacak bende düşünüyorum istanbulda bir tane doktora gittim eyüpde devlete ssk bayağısını karşılar ama cebinden 2000 çıkar dedi bu sorun değil fakat sen çapada paraylamı yaptırdın? benmkide sağlık sorunu teşkil eidyo artık kurtulmak istiyorum .. bebeğim var sen ne kadar zamanda ayağa kalktın yani bir şeyleri kaldırabiliyormuydun .. cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden ssağoll
henüz sütyen bedenim belli degil şiş olduğundan dolayı :) ama eski haline göre epey küçüldü
Geçmiş olsun canım.Bende fiyatı merak ettim yazarsan sevinirim...
sana benmde sorum olacak bende düşünüyorum istanbulda bir tane doktora gittim eyüpde devlete ssk bayağısını karşılar ama cebinden 2000 çıkar dedi bu sorun değil fakat sen çapada paraylamı yaptırdın? benmkide sağlık sorunu teşkil eidyo artık kurtulmak istiyorum .. bebeğim var sen ne kadar zamanda ayağa kalktın yani bir şeyleri kaldırabiliyormuydun .. cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden ssağoll
çapadaki doktorla görüştüm ama özel amelyat oldum balat hastanesinde toplamda 3500 e geldi normalde devlette karşılıyor fakat 4 5 ay sonraya randevu veriyor ve 2000 tl yanında birde sana aldırdıkları oluyormuş yani yaklaşık fiyatlardı ben özelde yaptırmayı tercih ettim yine çapada görev yapan doktor yaptı ameliyatımı şimdi 3. ayıma girdim yavaş yavaş düzelme var ilk 5 gün biraz zorluk çekersin sonra kollar rahatlar ben 1 haftada normal halime döndüm şimdiden geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.Bende fiyatı merak ettim yazarsan sevinirim...
teşekkür ederim 3500 tl tumüyle
- 29 Kasım 2010
- 31
- 0
- 86
Arkadaşlar merhaba. Ben 10 yıl önce göğüslerimi küçülttürdüm ve bununla ilgili tecrübemi paylaşmak istedim.
Henüz 18 yasındaydım ameliyatı geçirdiğimde. İnanın o zamanki sutyen bedenimi bilmiyorum bile çünkü hic bulamıyordum:) Tam miktar aklımda degil ama ortalama 1750 gr kadar yag alindi. Hic agrim olmamisti ve sükür bugüne kadarda çok memnunum. Dogal olarak izleri var ve çocuk emzirme diye bir sansim da yok. Ancak ben zaten bunlari göze almıştım. 18 yasında bir genc kizin o zamanki psikolojisini herhalde tahmin ede biliyorsunuzdur :) Size tek tavsiyem araştırmadan yaptırmayın ama kesinlikte yaptırın
Henüz 18 yasındaydım ameliyatı geçirdiğimde. İnanın o zamanki sutyen bedenimi bilmiyorum bile çünkü hic bulamıyordum:) Tam miktar aklımda degil ama ortalama 1750 gr kadar yag alindi. Hic agrim olmamisti ve sükür bugüne kadarda çok memnunum. Dogal olarak izleri var ve çocuk emzirme diye bir sansim da yok. Ancak ben zaten bunlari göze almıştım. 18 yasında bir genc kizin o zamanki psikolojisini herhalde tahmin ede biliyorsunuzdur :) Size tek tavsiyem araştırmadan yaptırmayın ama kesinlikte yaptırın
çapadaki doktorla görüştüm ama özel amelyat oldum balat hastanesinde toplamda 3500 e geldi normalde devlette karşılıyor fakat 4 5 ay sonraya randevu veriyor ve 2000 tl yanında birde sana aldırdıkları oluyormuş yani yaklaşık fiyatlardı ben özelde yaptırmayı tercih ettim yine çapada görev yapan doktor yaptı ameliyatımı şimdi 3. ayıma girdim yavaş yavaş düzelme var ilk 5 gün biraz zorluk çekersin sonra kollar rahatlar ben 1 haftada normal halime döndüm şimdiden geçmiş olsun
ben şimdi rapor çıkartmayı deneyeceğim inş. olur . çıkartırsam istediğim devlet hastanesinde yaptırıytormuşum . çapoa yada cerrashpaşa düşünüyorum ama önce dr çok önemli gidip dr lara bakacağım korkuyorum ama çok cesaretliyim. sen şimdi herşeyi yapabiliyormusun iş olarak
Arkadaşlar merhaba. Ben 10 yıl önce göğüslerimi küçülttürdüm ve bununla ilgili tecrübemi paylaşmak istedim.
kesinlikle bende tavsiye ediyorum ama dedigin gibi araştırmak çok önemli bir yakınım antepte amelyat oldu aşırı sigara içen birisiydi amlyattan sonra ağrısı oldu birde iltihap kaptı dikişleri yani bu iş gerçekten çok önemli iltihap kapılan yerde izler daha çok belirgin oluyor sigaradan dolayıda dikişler ağrılı ve geç iyileşiyor belirli bi süre bıraktıktan sonra olabilirsiniz hem belki bu vesileyle sigaradanda kurtulmuş olursunuz inanın ben bu şekilde kurtuldum pskolojimi düşündüm sadece , ağrılı ve hep çirkin kıyafetli yada dükkan dükkan çamaşır bakmak yerine azmettim sigarayı 1 sene öncesnden bıraktım :)
ben şimdi rapor çıkartmayı deneyeceğim inş. olur . çıkartırsam istediğim devlet hastanesinde yaptırıytormuşum . çapoa yada cerrashpaşa düşünüyorum ama önce dr çok önemli gidip dr lara bakacağım korkuyorum ama çok cesaretliyim. sen şimdi herşeyi yapabiliyormusun iş olarak
evet şuan rahatlıkla herşeyi yapabiliyorum inşallah olursun şimdiden hayırlı olsun :)
evet şuan rahatlıkla herşeyi yapabiliyorum inşallah olursun şimdiden hayırlı olsun :)
Merhaba, size özel mesaj yazmak istedim ama yazamıyormuşum. Bende küçültme yaptırmak istiyorum,tavsiyelerinize ihtiyacım var. Karaca Bey'e nasıl ulaşabilirim,telefon numarası var mı sizde ?