Amin cok tesekkur ederım güzel temennin için .. Ameliyat sakın olma uzun surelı dogum kontrol hapı kullan evlenene kadar en azından buyumesını engellemıs olursunTeşekkür ediyorum paylaşımınız için :)
Bir doktorum bana bu konuda şanslı olduğumu söylemişti hem bu kadar büyük hemde şikayetin yok kendini şanslı saymalisin demisti. Yumurtaliklarinda 2 3 cm kisti olan bi hastasinda kist bagirsaklarada yapıştıgi icin hem cerrahi hem kadin dogum ameliyati olacağı icin zor olduğunu söylemişti. Tehlike o zaman oluyormuş. Size mr rahim filmi gibi şeyler yapıldı mı acaba herhangi bir tedavi filan? Dediginiz gibi bende cok sey okudum bu acile kaldirilmayla ilgili bende doktora bu kistin patlamasi gibi bir şeyler sorduğumda da bana apandistte patlayabilir onu da alalim böbreğinde tasta olabilir onuda alalim o zaman gibisine laf etmişti. Boyutun onemli olmadığı yalnızca şikayetlerin önemli olduğunu söylemişti. Açıkçası pek guvenemedim ve halada guvenebilecegim birisini bulamadım. Sizede çok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıklı evlatlariniz olur. :)
Amin canim iyi dileklerin ici cok tesekkur ederim:) ben iki yikdir bekliyorum umarim sen istedigin vakit kavusursun bebegine. E tabi es adayinida degerlendir derim ama daha cok kucuksun. Erkek arkadasinada hastaligindan bahset bence. Her es anlayisli olmayabiliyo boyle durumlarda.en azindan sonradan uzulmemis olursun cunki inanki bu hastalikta saburla sefkatle yaninda olan elini tutan bi es insanin siginagi oluyor. Bana doktorum hastalik yoktur hasta vardir demisti.her hastalik her vucutta ayni etkileri yasatmiyor.kimisi sip diye hamile kalirken kimisi ugrasiyor ve sunu unutma nasipten otesi yok.birazda kismet bebek isiAminn :) çok tesekkur ederim Yakamoz5424
Sevgili baldantatli içimi nasıl rahatlattiniz anlatamam o arkadasiniza cok sevindim :) madem sansliymisim diyorum belki çocuk konusundada kader yuzume güler :) bende bir an evvel evlensem mi diyorum hazir bir koca adayida var :) hahah sizinde ilk seferde embriyonuz rahimle öpüşür inşallah diyeyim :) sağlıkli mi sağlıkli çocuklar nasip etsin Allahm :) bu hafta icinde yucel karaman faruk buyru erbil yağmur atif Akyol gibi arastirmalarim sonucunda çoğu kisinin memnun kaldığı doktorlara gitmeyi düşünüyorum bakalım onlar ne diyecek :)
Merhaba bende seni cikolatamla selamliyorum hosgeldin :) doktordan geliyorum bende şu meşhur visenna denilen ilactan verdi doktor iki ay kullanicam küçülmeesi için ama bi yandanda Şubat tatiline ameliyat olacakmışm gibi hazırlık yapilmaya başlandı.Sen ne karar verdin ne kadar süredir kistin var. Kusura bakma biraz geç cevap oldu malum okullar açıldı :)
Merhaba arkadaşlar,
Karolodsa ben de çikolata kist ile tanıştığımda 20 yaşındaydım ve tanışır tanışmaz hooop ameliyat ediverdiler beni :) doktor beni muayene eder etmez ertesi gün sabah ameliyat oldum.2 sene gayet güzeldi.yasmin kullandım adet düzenli ağrı yok herşey yolunda.ama bu hep böyle gitmeyecekti elbette.Nitekim bıraktım hapı.su an 1 senelik evliyim.Ve evliliğimin 6.ayında falan doktora gittiğimde hoopp benimkiler gene orada çıkıvermiş :) çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz eşimle.Doktor ameliyat dedi ancak ameliyatı da pek istemedim.Ağrım sızım yoktu adet gecikmesi had safhadaydı ama.Neyse biz bi tüp bebek yapalım dedik.Madem kist var bebek olmuyo e bebek olursa da kist küçülecekse eğer deneyelim dedik.ve mutsuz son.maalesef olmadı.tam biraz biraz kendimi toparladım derken adetim 18 gün gecikti geçen ay.Sonra oldum neyse ki ama bir ağrı var bende..sabah kalkıp işe gidemedim öyle söyleyim.Ağrı geçmiyor bir türlü.Doktora gittik.benim bir tanesi olmuş 7 cm diğerleri de 2 cm civarı.Doktor artık sizi ameliyat edelim dedi..Ağrınız da var madem.8 gün sonra ameliyatım var.dualarınızı esirgemeyin.Zor bi hastalık mı.evet zor..ama bu hastalıkla çocuk sahibi olmak imkansız değil.Çikolata kiste rağmen kendiliğinden hamile kalan bir çok arkadaşımız da var.Tüp bebekle hamile kalan niceleri var.Rabbim doğru zamanda ol dedikten sonra herşey olur.Mühim olan sabretmek.Tabiki sabrının tükendiği anlar olmuyor mu insanın.Hem de nasıl.Bazen öyle bir hal içerisinde oluyorum ki kendime yabancılaşıyorum.Tavsiyem mutlaka 2 ayda bir doktoruna git,takiplerini yaptır evlenince de belli bir süre sonra vakit kaybetmeden tüp bebek aşılama vs. başla derim.
Zoey32 bende denedim sogan kürünü ama günde iki tane baş ağrısı yaptığı için 15 gün boyunca her aksam düzenli ictim bende olmadi aksine kontrole gittigimde bir cm daha büyümüştü ha bu kür büyüttü demiyorum bence büyüyeceği varmış sonucta her adet dönemi bu kisti tetikliyor büyümesi için.bende bi hafta sonra baslamak istiyorum bu haftaki donemim bittikten sonra ondan sonra paylasirim tabiki:) forumda okudugum kadariyla kimisine kilo aldirmis kimisini adetten kestiginden agresif yapmis kimisinde ates basmalari filan bakalim ben ne yaşayacağım :) inşallah sende soğan kürü işe yarar en güzeli doğal yollar sende kullanip muayene olduktan sonra yaz muhakkak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?