• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 unda hamileydim şimdi hastalanıyorum :(((

eğer az oluyorsan adetini bence üzerine görmüşsün yani hamile olabilirsin benim öle oldu kızıma hamileymişim ve üstüne adet gördüm sevgiler

eğer az oluyorsan adetini bence üzerine görmüşsün yani hamile olabilirsin benim öle oldu kızıma hamileymişim ve üstüne adet gördüm sevgiler

canım; arkadaşımız mesajı 22-08-2008 tarihinde yani yaklaşık 1 sene önce yollamış sonra da açıklamış zaten regl oluyormuşum hamile değilmişim diye..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Back