• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 unda hamileydim şimdi hastalanıyorum :(((

bence de canım doktora git hemen belki düşük falandır (ki allah korunsun) belki de hamiş degildin idrar testi pek güven vermiyo ama inan canım hiç zaman kaybetme git doktora

dualarım seninle allah yardımcın olsun durumdan haberdar et
bide bügün mü başladı adetin çok mu oluyor az mı normal adet mi

arkadaşlar 19 idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıkmıştı
şimdi ise hastalanıyorum bu nasıl üstüne görmek olabilirmi ???*

slm, evde yapılan testlere güvenme, kan testi yaptır hemen öğrenirsin durumu. üste görmek olabilir ama en doğrusu güvenilir kaynaktan öğrenmek arkadaşım. sıkıntıya girme git ve öğren. sevgiler..

bence de canım doktora git hemen belki düşük falandır (ki allah korunsun) belki de hamiş degildin idrar testi pek güven vermiyo ama inan canım hiç zaman kaybetme git doktora

dualarım seninle allah yardımcın olsun durumdan haberdar et
bide bügün mü başladı adetin çok mu oluyor az mı normal adet mi

pede daha geçecek kadar değil tuvalet kagıdına silince geliyor
yeni başladı normalde zaten bu gün adet günüm

canım benim bildiğim bi akraba gebeliklerinde tam adet günüde sadece bi lekenlenme tarzında bir kanaması oluyordu şuan 9 aylık hamile belki öyledir seninde olabilir... yani sadece ilk aylık böle olabilir bence git dra kan testi yaptır...

sonra cok pisman olabilirsin,yakinlarinda bi hastane ya da saglik ocagi falan yok mu ya da ne bileyim poliklinik falan...ihmal ediyosun bence arkadasim,Allah korusun yaaa...

o bahsettiğin gebelik testleri bazen yanıltaniliyor.ben senin yerinde olsam hemen hastaneye gider gebelik testi yaptırırdım..yani kan testi..

özlem canım bence hemen bi kan testi yaptır. belki bebiş yerleşirken olmuş olabilir. veyada kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin . benim gibi yapma bende senin gibi oldum ikinci çizgi silik ve sonra az az kanama ve sonra tamamen söküldü.tüm ısrarlara rağmen gitmedim. en sonunda doktoru arayıp sordum ve %95 kimyasal gebelik gewçirmişsiniz o an gelseydiniz kanda kesin anlardık ve gelecek tedavileriniz için iyi olurdu dedi. şimdi kafam muallakta neydi o kimyasal mıydı diye.. o yüzden kan testi şiddetle tavsiye:))

arkadaşlar 19 idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıkmıştı
şimdi ise hastalanıyorum bu nasıl üstüne görmek olabilirmi ???*

canım kan testi yaptırmadan hamile olup olmadığın kesin belli olmaz...buna üstüne görmek denmez cnm eger bebek varsa düşük yapıyorsun denir ama yinede dr a git ve kan ver...geçmiş olsun

Back