Bebek İkinci El 19 numara ayakkabi ariyorum

hanzala2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
147
2
118
Giresun
Arkadaşlar 19 numara h&m marka converse arıyorum lacivert bi arkadaş benim için hmnin bi mağazasına baktı lacivert renk bulamadı varsa bulup alabilecek lütfen iletişime geçsin..tabi karlı bi şekilde bana satacak:))
Veya krem renk converse de olabilir ikinci el bu tarz bi ayakkabı arıyorum elinde olan varsa yardımcıolursa sevinirim

Arkadaşlar 19 numara h&m marka converse arıyorum lacivert bi arkadaş benim için hmnin bi mağazasına baktı lacivert renk bulamadı varsa bulup alabilecek lütfen iletişime geçsin..tabi karlı bi şekilde bana satacak:))
Veya krem renk converse de olabilir ikinci el bu tarz bi ayakkabı arıyorum elinde olan varsa yardımcıolursa sevinirim

benim teklifim hala gecerli :)

benim teklifim hala gecerli :)

Cnm sağol ama iki tane ayakkabı fazla olur kızım henüz yuruyemiyor ama gittiğimiz yerlerde ayakta durmak arabasından inmek istiyor simdilik bi ayakkabı isimi görür ben converse istiyorum..sendeki ki ayakkabı pek istediğim tarzda değil hatta o tarz 23numara hediye geldi bende onu satıyorum.sen iistersen bi de tutunluanne.com a at resmi belki oradan satabilirsin:))

Back