Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen doktora gitsen yada arsan iyi olur pek normal değildir[/QUOd
geçen hafta gittim prognxy iğne verdi 5 tane birini vurdurdum çok kötü yaptı kalçamı ayağımı basamadım bi hafta doktor diğerlerini vurulma dedi..şimdi arada akıntı oluyo yine
canım sen doktora gitsen yada arsan iyi olur pek normal değildir[/QUOd
geçen hafta gittim prognxy iğne verdi 5 tane birini vurdurdum çok kötü yaptı kalçamı ayağımı basamadım bi hafta doktor diğerlerini vurulma dedi..şimdi arada akıntı oluyo yine
Ne için verdi igneyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir hafta rapor verdi bugün işe başlayınca yine akıntı oldu çok korkuyorum bebeğime bişe olur mu diye((
akıntının bi kaç hafta daha devam edeceğini söyledi ayakta fazla durmamamı yorulmamamı söyledi işim icabı buda çok zor oluyo
ben de 20. haftamdayım. benim kahverengi lekem değil de çok az bir miktar kanamam oldu.sadece peçeteye geldi günde 2 kere oldu.doktorumu aradım görmeden bir şey diyemem dedi. önemli bişi diildir dime kızlar yaa , çok üzüldüm içim sıkıldı, bir de nası muayene eder alttan mı bakar sizce???
iyi günler herkese 19 haftalık hamileyim kahverengi akıntı geliyo bi haftadır normal mi?????