Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal 20 21 23 arasi hiss ediliyor merak etmeyinMerhaba 19 haftalık gebeyim bebeğimin hareketlerini henüz hissetmedim tedirginim 16 hastalıkken gittim kontrole herşey normaldi ekimin 2 de kontrolüm var inşallh bişeyi yoktur
12hafta çok çok erken doktorlar mumkun degil anneler onu gaz filanla kariştiyor diyor hep 2ci gebelikde daha erken hiss edildigi dogru tecrubelisin diye ama o kadarda diyilya çok minik o zamanlar o kadar guclu diyiller 5 ayda yani 20haftaya geçişde artik bebekler kuvvetli oldugu icin hiss ediyosun yavaştanİlk gebelikse normal 20 hafta olup hissetmeyen var 12 hafta olup hisseden var. Cok endişe ediyorsanız bi doktora görünün. Yada ben bazen hafif uzanır şekilde oturuyorum sırr üstü karnımda biraz açsa eğer bebek hareket ediyor. Tabi her zaman olmuyo. Çikolata yada kahve içmeyi ve ardından uzanmayi deneyin. Otururken yada ayakta hissetmek daha zorlayıcı olur.
Valla ben hissettim hissediyorum diyenlerin yalanciyim. Şahsen ben daha 10 bile olmadı hissetmeye başlayalı. 19. Haftadayim ve ilk gebelik. Neyle karıştırıyorlar bilemiycem12hafta çok çok erken doktorlar mumkun degil anneler onu gaz filanla kariştiyor diyor hep 2ci gebelikde daha erken hiss edildigi dogru tecrubelisin diye ama o kadarda diyilya çok minik o zamanlar o kadar guclu diyiller 5 ayda yani 20haftaya geçişde artik bebekler kuvvetli oldugu icin hiss ediyosun yavaştan
10haftada bebek tekmeledimi sizi yani?bebek hareketi farkli oluyor kemikleri bile yeni gelişiyor o zamanlarda bazi gaz falanla insan haraket edince hiss ediyo gibi yanilsama ola biliypr bebek o zaman çilek kadar oluyorya nasil hiss etdirsinki kendisini doktora soylersen kesinlikle olamaz der bende hep dinledim ama imkansiz diyorlar bence mantikli yani ben hiss ediyolar falan desem.doktoruma sen salakmisin der gibi bakar bana yaniValla ben hissettim hissediyorum diyenlerin yalanciyim. Şahsen ben daha 10 bile olmadı hissetmeye başlayalı. 19. Haftadayim ve ilk gebelik. Neyle karıştırıyorlar bilemiycem
Ben hissetmedim. Şubat annesi olucam allahin izniyle orda bi kaç kişi 12. Haftalarda hissettiğini söylemişti ve ilk gebelikleriydi. Yaşayan ben değilim yani. Ben suan 19. Haftaya girdim allahin izniyle ve son 1 hafta 10 gündür hem içeriden hem dışarıdan vurmalarini hissediyorum ele veya gözle izlediğinde belli oluyo. Kendi doktoruma bu haftalarda hissediyorum demedim ama pers günkü muayene esnasında tekme bile attı. Doktorla aynı anda irkildik ve güldük elhamdülillah.10haftada bebek tekmeledimi sizi yani?bebek hareketi farkli oluyor kemikleri bile yeni gelişiyor o zamanlarda bazi gaz falanla insan haraket edince hiss ediyo gibi yanilsama ola biliypr bebek o zaman çilek kadar oluyorya nasil hiss etdirsinki kendisini doktora soylersen kesinlikle olamaz der bende hep dinledim ama imkansiz diyorlar bence mantikli yani ben hiss ediyolar falan desem.doktoruma sen salakmisin der gibi bakar bana yani
Bunu yazarken sanci çekiyordum ve klavyenin gazabına ugramisim. yeniden düzenliyorum.Valla ben hissettim hissediyorum diyenlerin yalanciyim. Şahsen ben daha 10 bile olmadı hissetmeye başlayalı. 19. Haftadayim ve ilk gebelik. Neyle karıştırıyorlar bilemiycem
10haftada bebek tekmeledimi sizi yani?bebek hareketi farkli oluyor kemikleri bile yeni gelişiyor o zamanlarda bazi gaz falanla insan haraket edince hiss ediyo gibi yanilsama ola biliypr bebek o zaman çilek kadar oluyorya nasil hiss etdirsinki kendisini doktora soylersen kesinlikle olamaz der bende hep dinledim ama imkansiz diyorlar bence mantikli yani ben hiss ediyolar falan desem.doktoruma sen salakmisin der gibi bakar bana yani
Ben hissettim demedim. Burda laf carpitmaya gerek yok isterseniz alelen yazın..Anneler ilk gebeliklerinde herseyi cok biliyor ve hissediyor, caktirma :) oyle mutlu oluyorlar.
Bende karnimda dolanan gazi bebisko zannetmistim, doktorum neresiyle gulecegini sasirmisti.
Anladım bende nasil hiss edilirki diye garip geliyordu 19haftada artik yavaşdan başliyorlar kipirdamalara bende 21.haftaydi galiba bazen bende diyordum acaba bu kipirdamami erken haftalarda sonra gercek tekmeleri hiss edince anliyorsun bu gaz filanmişBunu yazarken sanci çekiyordum ve klavyenin gazabına ugramisim. yeniden düzenliyorum.
Valla ben hissettim hissediyorum diyenlerin yalancısıyım. Şahsen ben daha 10 gün bile olmadı hissetmeye başlayalı. 19. Haftadayim ve ilk gebelik. Hissettiklerini neyle karistiriyolar bilmiyorum.
Haklısın gaz filanla kesin kariştiriyorlarAnneler ilk gebeliklerinde herseyi cok biliyor ve hissediyor, caktirma :) oyle mutlu oluyorlar.
Bende karnimda dolanan gazi bebisko zannetmistim, doktorum neresiyle gulecegini sasirmisti.
Tamam hissetmediyseniz bana niye kiziyorsunuz ki :) siz nasil hissedenlerin yalancisiyim dediyseniz bende hissettigini soyleyenlere dedim zaten :)Ben hissettim demedim. Burda laf carpitmaya gerek yok isterseniz alelen yazın..
Haklısın gaz filanla kesin kariştiriyorlar
Onu bende anlamıyorum. İnsan bağırsak hareketini nasıl anlamaz. Ayırt edemez. Benim kiz ona ihtimal veremeyecegimi tahmin etti sanırım Minik kipirdanmalarla değil direk döverek kendini belli etti. Haa simdi düşünüyorum belkide hissetmeye başlamadan 1 hafta öncesinde benimki de hareket etmiştir ama ben rutin bağırsak hareketi diye dikkat etmemisimdir. Bilmiyorum. Tek bildiğim 10 gündür kızım beni baya baya dövüyor elhamdülillahAnladım bende nasil hiss edilirki diye garip geliyordu 19haftada artik yavaşdan başliyorlar kipirdamalara bende 21.haftaydi galiba bazen bende diyordum acaba bu kipirdamami erken haftalarda sonra gercek tekmeleri hiss edince anliyorsun bu gaz filanmiş
Evet tekme basiyorlar resmen bagirsak haraketleri sıkışma gibi oluyor herhalde cok heyecanmi yapiyorlarmi ne yoksa hicmi gazlari olmadimiOnu bende anlamıyorum. İnsan bağırsak hareketini nasıl anlamaz. Ayırt edemez. Benim kiz ona ihtimal veremeyecegimi tahmin etti sanırım Minik kipirdanmalarla değil direk döverek kendini belli etti. Haa simdi düşünüyorum belkide hissetmeye başlamadan 1 hafta öncesinde benimki de hareket etmiştir ama ben rutin bağırsak hareketi diye dikkat etmemisimdir. Bilmiyorum. Tek bildiğim 10 gündür kızım beni baya baya dövüyor elhamdülillah