• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 haftalık gebelikte sağ boşluk ağrısı

ogretmen57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
88
26
3
30
Kızlar selam.iki gündür geceleri yataktan sağ karın boşluğumun sızlamasıyla kalkıyorum.ayağa kalkınca bi süre sonra kendiliğinden geçiyor.iki güne kadar yoktu.acaba bebiş büyüdüğü için bağlar mı geriliyor nette öyle yazıyor ama size sormak istedim.damar ağrısı gibi böyle kalkınca geçiyor yatınca oluyor sola yatıyorum sürekli aslında.karnımın sağ yan tarafı bel kemiğine yakın

Sağda solda bebek ne tarafta yoğun hareket ediyorsa acayip acıtıyor, ağrı kramp yapıyor, ben de sol bosluk acisindan ayağımı kaldiramayacak hale geliyorum iki haftadir, gece çok rahatsız edici oluyor sanırım bebiş oralarda oynuyor sabaha kadar 🤦🏻‍♀️ doktor bı problem olmadığını normal olduğunu söyledi

Sağda solda bebek ne tarafta yoğun hareket ediyorsa acayip acıtıyor, ağrı kramp yapıyor, ben de sol bosluk acisindan ayağımı kaldiramayacak hale geliyorum iki haftadir, gece çok rahatsız edici oluyor sanırım bebiş oralarda oynuyor sabaha kadar 🤦🏻‍♀️ doktor bı problem olmadığını normal olduğunu söyledi
Yaaa öyle mi sizin de sol taraf demek..haklısınız büyüdükçe olacak sanırım böyle ağrılar..🤦🏻‍♀️

Yaaa öyle mi sizin de sol taraf demek..haklısınız büyüdükçe olacak sanırım böyle ağrılar..🤦🏻‍♀️
Doğuma kadar böyle gidecek geçer desem.yalan olur, bebek agirlastikca artar yerine hareketine göre azalır ama olur, korkulacak bı durum değil 😊

Back