öerhabalar 19 haftalık gebeyım goguslerımın ıkısımdede aynı bolgelerde kızarıklık ve kasıntı var ara ara kaybolıyo gıbı sonra bırden sıddetlenıuo bu benı cok tedırgın ettın ınternette arastırdım ve korktum kahverengı kısımlarına dokununca cok sertlesıyo adeta tas oluyo ve memelerın ıc taraflarında delık delık bı goruntu olusuyo meme kanserı vs yazıyo nette vırusten dolayı hastaneye gıdemıyorum basına helen varmıdır acaba sankı o bolgede derıde kalınlasma var gıbı
Hamileliğimin ilk haftalarında bende buna benzer sorunlar yaşamıştım. Göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı ağrı kaşınma olmuştu bunlar hamileliğin getirdiği semptomlar ama deride kalınlaşma neden olur bilemedim. O da normaldir bence vücut bir değişim geçiriyor sonuçta
Hamileliğimin ilk haftalarında bende buna benzer sorunlar yaşamıştım. Göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı ağrı kaşınma olmuştu bunlar hamileliğin getirdiği semptomlar ama deride kalınlaşma neden olur bilemedim. O da normaldir bence vücut bir değişim geçiriyor sonuçta
valla bende anlamadım ınankı goguslerım cok buyudu neredeyse 2 beden belkı saha fazla kasıntı ara ara olıp gevıyo ama bu kalınlasma dedıgım sey tugaf bırey boy orası delık delık bı goruntı oluyo netten baktım korktum avıkcası doktora gıdeyım gıtmesınede hastanelerde su donem cok sıkıntı ne yapıcam bılemedım
valla bende anlamadım ınankı goguslerım cok buyudu neredeyse 2 beden belkı saha fazla kasıntı ara ara olıp gevıyo ama bu kalınlasma dedıgım sey tugaf bırey boy orası delık delık bı goruntı oluyo netten baktım korktum avıkcası doktora gıdeyım gıtmesınede hastanelerde su donem cok sıkıntı ne yapıcam bılemedım
Doktorunuzun numarası varsa mesaj atsanız yada telefon ile ulaşma şansınız varsa arayıp sorsanız. Yoksa da telaş yapmayın normaldir yüksek ihtimal ilk kontrolünüzde sorarsınız