Gebeliğe Hazırlık 19 haftalık düşük sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mutluolmakhepmizinhakki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
15
3
86
Merhaba kızlar. 19 haftalık oğlumun kalbi durdu. Suni sancıyla normal doğum yaptım. Çektiğim acıların tarifi yok. Psikolojik olarak o kadar kötüyümki. Doktor 6 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. Ama ben hemen hamile kalmak istiyorum. Sanki hamile kalırsam kendime gelecem gibi. Benim gibi aynı durumu yaşayan varmı? Ne kadar sonra hamile kaldınız ? Biraz dertleşelim :(

yaaa kıyamam 😥😥😥
benimde 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu ama sizinki baya büyükmüş Allah sabır versin geçmiş olsun..
Acele etme tekrar cocuk konusunda doktorun dediğini uygula rahmin hormonlarıın bi süre toparlasın derim..
Kalp durmasının sebebi bellimi ?

yaaa kıyamam 😥😥😥
benimde 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu ama sizinki baya büyükmüş Allah sabır versin geçmiş olsun..
Acele etme tekrar cocuk konusunda doktorun dediğini uygula rahmin hormonlarıın bi süre toparlasın derim..
Kalp durmasının sebebi bellimi ?
Allah razı olsun teşekkür ederim doğumdan sonra bebeği patolojiye araştırmaya gönderdik sonuçları çarşamba alacağız hem kontrolüm var

Merhaba kızlar. 19 haftalık oğlumun kalbi durdu. Suni sancıyla normal doğum yaptım. Çektiğim acıların tarifi yok. Psikolojik olarak o kadar kötüyümki. Doktor 6 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. Ama ben hemen hamile kalmak istiyorum. Sanki hamile kalırsam kendime gelecem gibi. Benim gibi aynı durumu yaşayan varmı? Ne kadar sonra hamile kaldınız ? Biraz dertleşelim :KK43:
Rabbim sabır versin canım benim. 8 şubatta 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldılar. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hemen hamile kalsam bütün acım geçecek gibi hissediyorum. Dün korunmadık aklım hep tekrardan o mutluluğu yaşama ihtimalinde. Rabbim sabır versin, isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah 😭

Patolojiden malesef sebep çıkmıyor😑benim melek kizim da 18 haftalıkti gelişimi 15 de kalmıştı suyu bitti kaybettim beyinsel yapidan kromozom bozukluğu dedi doktorum 😥 hamileliğinde kan sulandırici igne ilac kullanıyor muydun

Merhaba kızlar. 19 haftalık oğlumun kalbi durdu. Suni sancıyla normal doğum yaptım. Çektiğim acıların tarifi yok. Psikolojik olarak o kadar kötüyümki. Doktor 6 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. Ama ben hemen hamile kalmak istiyorum. Sanki hamile kalırsam kendime gelecem gibi. Benim gibi aynı durumu yaşayan varmı? Ne kadar sonra hamile kaldınız ? Biraz dertleşelim :KK43:
Merhaba, ben de 19 haftalık bebeğimi 12 şubatta kaybettim. Hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun. O kadar zor bir durum ki. Sizi en iyi anlayanlardan biri de ben olurum eminim. Atlatamıyorum :(

Rabbim sabır versin canım benim. 8 şubatta 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldılar. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hemen hamile kalsam bütün acım geçecek gibi hissediyorum. Dün korunmadık aklım hep tekrardan o mutluluğu yaşama ihtimalinde. Rabbim sabır versin, isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah 😭
Çok teşekkür ederim çok acı bi durum psikolojisinden çıkamıyorum bu durumu yaşayan herekese Rabbim sabır versin. Amin inşallah 🤲

Patolojiden malesef sebep çıkmıyor😑benim melek kizim da 18 haftalıkti gelişimi 15 de kalmıştı suyu bitti kaybettim beyinsel yapidan kromozom bozukluğu dedi doktorum 😥 hamileliğinde kan sulandırici igne ilac kullanıyor muydun
Hayır kullanmıyordum. Benimde beyinsel dedi 😪 beyin erimesi denildi. Rabbim sanada sabır versin canım

Merhaba, ben de 19 haftalık bebeğimi 12 şubatta kaybettim. Hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun. O kadar zor bir durum ki. Sizi en iyi anlayanlardan biri de ben olurum eminim. Atlatamıyorum :KK43:
Eminim canım. Senden 4 gün sonrada ben kaybettim. Bende atlatamıyorum :( Allahım tekrar nasip eder inşallah

Ben de 16 haftalikken kalbi durması ile kaybettim patolajiden pek sonuç çıkmıyor canim dr engellidir dedi geçti cok az pıhtılaşma çıktı bir daha hamile kalsam sulandirici kullanacağım ama üstünden bir buçuk yıl geçti bir türlü nasip olmadi ben de suni sancı ile ölü doğum yaptım cok iyi anlıyorum seni ..

Ben de 16 haftalikken kalbi durması ile kaybettim patolajiden pek sonuç çıkmıyor canim dr engellidir dedi geçti cok az pıhtılaşma çıktı bir daha hamile kalsam sulandirici kullanacağım ama üstünden bir buçuk yıl geçti bir türlü nasip olmadi ben de suni sancı ile ölü doğum yaptım cok iyi anlıyorum seni
Evet denilen sadece beyin erimesi. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah

Back
X