19.günde yumurtlama olurmu?

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
selam kızlar buqun adetımın 19.günü bende hala yumurtlama olusmadı yarın tekrar kontrolum var gec yumurtlama olusabılıyomu ??? ovulasyon testıyle takıp edıyorum sılık cızqıler cıkmaya basladı ama doqrumu bılemıyorum

Olabilir canim benimde bu ay gec yumutlama oldu buyuk ihtimaladet olacagim gunlerde yumutlama oldu bende tam yumurtlamanin 14. Gunu adet oldum hatra adetim cok gecikince hamileyim sanmistim olabilir sen ov. Testlerine devam et

merhaba ,ovulasyon bir sonraki regl başlangıcınızdan 14 gün önce olur yani 19. günde de olabilir

yumurtlama günü adet siklusunla alakalı canım korkma adet dönemin uzun sürüyosa 21. gün bile yumurtlayabilirsin.bende ovulasyon testi ile tespit ettim bu ay ve 20. gün sonuç alabildim 34 günde bir adet olurum hep.

yumurtlama günü adet siklusunla alakalı canım korkma adet dönemin uzun sürüyosa 21. gün bile yumurtlayabilirsin.bende ovulasyon testi ile tespit ettim bu ay ve 20. gün sonuç alabildim 34 günde bir adet olurum hep.

doktor buqunde baktı hıc yumurta yok dedı ve asılamayı ıptal ettı canım :(

doktor buqunde baktı hıc yumurta yok dedı ve asılamayı ıptal ettı canım :KK43:

Uzulme canım ya burda topigin birinde okudum bi ay hic yumurtasi olmamis dger ay klomenle 10 yumurtasi olmus sakin uzulme

merhaba size bi sorum olacak. ben bu ay 04 aralık ta adet oldum yumurtama gunum ıse 14. gündur dıye tahmın ederek bu ay korunmadım benım ayın 23 aralıkta kahverengı kanamam oldu doktoruma gıttım yumurtan yenı catlamıs dedı bu aralar kalabılırsın ıstersen dedı ilişki önerdi. ve ben korunmadıgım ay rahatlıkla hamıle kalabılıyorum bu sefer ıse bugun adet gunum normalde kanamam oldu acaba adet kanaması mıdır. birde yumurtlamam gec olmus kafam karıstı

Back