19 gün oldu

daha yeni başıma geldi canım 15 gün bitmeyince doktora gittim alttan baktı ultrasonada alttan baktı yumurtalığımın birinde tembellik varmış 3 ay tedavi dedi

Yaw kardeşim 19 gün doktora gitmeden durulurmu, bu çok ciddi bir sorun durma hemen hatta acile git

böyle şeyler bende de sık sık oluyor.en son ekim ayı gibi böyleydim doktara gittim yumurtalık iltihabıymış (ooforit)
büyük ihtimal kanamayı durdurduktan sonra d.k.hapı yazacak doktor.
mutlaka bir doktora görün.boşu boşuna gelmiyordur sonuçta 19 gündür o kanama.

huzurunuzu kaçırmak istemem ama pekte rutin değil aslında :) Hemşire yengem anlattı, güzel bi kadın geldiği zaman kadın doğum doktoru sırf arkadaşı diye pratisyen hekimi sanki o da uzmanmis gibi arayip cagirirmis sende gel bi bak ben anlamadim filan diye. Ve bu örnek sadece bu iki doktor için geçerli değilmiş,hasta gittikten sonra arkasından makarasini yapan mi, artık ne derseniz :))))) O yüzden yengem ve diğer hemşire arkadaşlarınin çoğu erkek doktora gitmedi doğum donemlerinde. Bu muhabbet kuzenimin bulamadık bir tip ci muhabbetinden sonra açıldı işte durum bu :) Mutlaka bütün doktorları kapsamaz ama, sadece 2 doktor için geçerli olmadigini da duyunca örnekleri cogalttigi için, şahsen ben gitmem artık :))))

Bir kere doktor sizin izninizi almadan başka doktor çağıramaz muayeneye bu bir. İkincisi kadın doğum doktorlarına sapık muamelesi yapmaktan hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz herhalde. Yengenizin söyledikleri de hiç inandırıcı değil kusura bakmayın. Hemşireler arasındaki kulaktan kulağa duyulan şehir efsaneleri bunlar. Böyle şeyler yazıp insanları tedirgin etmeyin. Zaten jinekoloğa muayene olmak zor bizim milletimize bir de hikayelerle kafalarını bulandırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…