19 da çatlatma iğnesi olanlar toplanalım

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
681
196
23
29
Slm kızlar. Bu ay doktor tedaviye başlyalım dedi. Letu başlattı. Adetin 12. Günü yani dün kontrole gittim. Yumurtam 19 mm olmuş dedi. Çatlatma iğnesi verdi. Vuruldum. Ardından iğneden 12 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki dedi. Dün gece ilişki oldu. Ve bu gece olcak. Ben henüz belirti yaşamadım. Arada alt karın tarafına tuhaf bi ağrı giriyor. Normal midir bu

Bende dün vuruldum canım iğneyi benim de kasıklarıma ara ara ağrı giriyor o kadar başka belirtim yok benim de

Aynı gün vurulmuşuz güzel:) peki ilk mi seninde canım. Yoksa önceden olmuş muydun. Bide kaç aydır istiyorsunuz :)

Bende bu ayın 11 inde çatlatma ignesi oldum
İlk iğnemdi 5. Güne kadar bir şey hissetmedim 5. Gün agır kasık ağrısı yaşadım sonrası yine normal. Ama canım ne görse istiyor sürekli uykum var belki psikolojik ama bekliyorum bende umarım iki çizgiyi görürüz. Bu arada ben igne bende yaramadı mi diye ikinci gün test yaptım yalancı pozitif aldım 4. Gün de pozitif aldım bugün negatife döndü iğne etkisini göstermis mi sende bu şekilde test edebilirsin

Ayy. Rabbim çabamızı boşa çıkarmasın inşallah. Senin şuan 10. Gün olmuş. Az kaldı öğrenmene inşallah hamilesindir canım. Ne zamandır deniyorsunuz

Ayy. Rabbim çabamızı boşa çıkarmasın inşallah. Senin şuan 10. Gün olmuş. Az kaldı öğrenmene inşallah hamilesindir canım. Ne zamandır deniyorsunuz
Benim ilk ignem bir kez klomen denedim yumurtam gelişmesi letu ile bu ay ilk iğnemi oldum. Amin inşallah herkes olumlu sonuçlar alır

Valla çatlatmadan bir gün sonra göğüs ucu hassasiyeti ve şiddetli kabızlık var. Bunlar belirtiyse tabi :)
Çatlamayı nasıl anladın kuzum. Ovulasyon testi mi kullandın. Benim bugün iğne gününü sayarsak 3. Günüm. Yani saat olarak hesaplarsak tam 48 saat oldu. Çatlamış mıdır yumurtam

Çatlamayı nasıl anladın kuzum. Ovulasyon testi mi kullandın. Benim bugün iğne gününü sayarsak 3. Günüm. Yani saat olarak hesaplarsak tam 48 saat oldu. Çatlamış mıdır yumurtam
Ben doktor kontrolündeydim yumurtalar olgunlaşınca iğne kullandık ertesi gün kontrol edildi çatlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…