Bende dün vuruldum canım iğneyi benim de kasıklarıma ara ara ağrı giriyor o kadar başka belirtim yok benim deSlm kızlar. Bu ay doktor tedaviye başlyalım dedi. Letu başlattı. Adetin 12. Günü yani dün kontrole gittim. Yumurtam 19 mm olmuş dedi. Çatlatma iğnesi verdi. Vuruldum. Ardından iğneden 12 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki dedi. Dün gece ilişki oldu. Ve bu gece olcak. Ben henüz belirti yaşamadım. Arada alt karın tarafına tuhaf bi ağrı giriyor. Normal midir bu
Ayy. Rabbim çabamızı boşa çıkarmasın inşallah. Senin şuan 10. Gün olmuş. Az kaldı öğrenmene inşallah hamilesindir canım. Ne zamandır deniyorsunuzBende bu ayın 11 inde çatlatma ignesi oldum
İlk iğnemdi 5. Güne kadar bir şey hissetmedim 5. Gün agır kasık ağrısı yaşadım sonrası yine normal. Ama canım ne görse istiyor sürekli uykum var belki psikolojik ama bekliyorum bende umarım iki çizgiyi görürüz. Bu arada ben igne bende yaramadı mi diye ikinci gün test yaptım yalancı pozitif aldım 4. Gün de pozitif aldım bugün negatife döndü iğne etkisini göstermis mi sende bu şekilde test edebilirsin
Benim ilk ignem bir kez klomen denedim yumurtam gelişmesi letu ile bu ay ilk iğnemi oldum. Amin inşallah herkes olumlu sonuçlar alırAyy. Rabbim çabamızı boşa çıkarmasın inşallah. Senin şuan 10. Gün olmuş. Az kaldı öğrenmene inşallah hamilesindir canım. Ne zamandır deniyorsunuz
Benimde bugün 10. Günüm inşallah gebelik sonucu alırızBenim ilk ignem bir kez klomen denedim yumurtam gelişmesi letu ile bu ay ilk iğnemi oldum. Amin inşallah herkes olumlu sonuçlar alır
Klomende yumurtan gelişmemiş miydi canım. Letuda mı geliştiBenim ilk ignem bir kez klomen denedim yumurtam gelişmesi letu ile bu ay ilk iğnemi oldum. Amin inşallah herkes olumlu sonuçlar alır
İnşallah canım. Herhangi bi belirti yaşdın mı:)Benimde bugün 10. Günüm inşallah gebelik sonucu alırız
Valla çatlatmadan bir gün sonra göğüs ucu hassasiyeti ve şiddetli kabızlık var. Bunlar belirtiyse tabi :)İnşallah canım. Herhangi bi belirti yaşdın mı:)
Çatlamayı nasıl anladın kuzum. Ovulasyon testi mi kullandın. Benim bugün iğne gününü sayarsak 3. Günüm. Yani saat olarak hesaplarsak tam 48 saat oldu. Çatlamış mıdır yumurtamValla çatlatmadan bir gün sonra göğüs ucu hassasiyeti ve şiddetli kabızlık var. Bunlar belirtiyse tabi :)
Ben doktor kontrolündeydim yumurtalar olgunlaşınca iğne kullandık ertesi gün kontrol edildi çatlamışÇatlamayı nasıl anladın kuzum. Ovulasyon testi mi kullandın. Benim bugün iğne gününü sayarsak 3. Günüm. Yani saat olarak hesaplarsak tam 48 saat oldu. Çatlamış mıdır yumurtam
Anladm canım. Ben gitmedim tekrar doktoraBen doktor kontrolündeydim yumurtalar olgunlaşınca iğne kullandık ertesi gün kontrol edildi çatlamış
Sizin de büyük ihtimal catlamıştırAnladm canım. Ben gitmedim tekrar doktora
İnşallah canım.Sizin de büyük ihtimal catlamıştır
Sizin daha gününüz var o zamanİnşallah canım.
Evet canım. 3. Günüm daha. 2 ekimde test yapacam. Adet olmazsam.Sizin daha gününüz var o zaman
İğneden sonra 14 gün sayıyorsunuz değil miEvet canım. 3. Günüm daha. 2 ekimde test yapacam. Adet olmazsam.
Ewetİğneden sonra 14 gün sayıyorsunuz değil mi
bende yaptım test 12. gune kadar pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?