oglumun pipisinde zarin altinda beyaz bi birikinti olmus (adina ne deniyo bilmiyorum). bu normalde erkek cocuklarinda olurmus genelde, banyoda acip temizlenmediginde. bende pek yapmadigim için olmus. normalde kendiliginden gecermis ama biz yakinda sunnet yaptirmak istiyoruz deyince dr temizlememiz gerek dedi.yoksa sunnet oldugunda iltihaplanip mikrop kapabilirmis. cuma gunu orasini temizledi.tabi biraz aci verici bir durum oldu.sonrasindada cisini yaparken yaniyodu.aci cekiyodu yavrum.o gece hiç bezine cis yapmadi korkusundan. ertesi gun bende bez baglamadim acitmasin diye.cis yapica zaman agliyodu, esimde banyoya goturtu orada cesme sesini duyunca tutamadi aglamadan yapti.ondan sonrakinde lazimliga oturttuk orada yapti derken bu gun iki kere lazimliga yapti bi kerede altina (altina yapmasi benim hatamdi, cocuk agladi ama ben anlamadim yemek sandalyesine oturttum yemek yedirmek için, yemege baslamadan saldi altina).cisini 2-3 saat tutuyo, ama tek sorunumuz lazimliga oturmak istemiyo, guzellikle aldatarak, bi kabin içine su koyup oyalayarak oturtmaya calisiyorum. baska nasil oyalayabilirim? neden oturmak istemiyo acaba? lazimlik soguktur diye bugun havluyu kestim onu ustune koydum, henuz oyleyken oturmadi uyaninca oturtcam bakalim bi faydasi olcak mi? velhasil boylece baslamis olduk. ben havalar isinsin oyle basliyayim diyodum.hem kendimi hazir hissetmiyodum.bir hafta devam etcem, gelisme olursa yola devam olmazsa beze.