19 aylık bebekler

aksam 9.30-10.30 arası uyuyor sabah 8-9 aras uyanıyor. Kacta yatarsa yatsın genelde 10 saat uyuyor. Gunduz ise gece uykusu kaliteli ise yani cok uyanmadı ise 1.5-2 saat cok uyandı ise 3 saat uyuyor.

10.30 gibi yatırıyorum 2 saat de bir kalkıyor sabah da 7.30 da kalkıyor. Uyku düzenimiz hiç yok ben hala meme emmesine bağlıyorum ama ne o uykusunu alıyor ne de ben.

gece hiç kalmıyo mu kızlar
benm kız gece 11 30 12 00 gibi yatıyo gece en az 3 kez kalkıyoruz ve buna ragmen sabahta 8 de ayaktayız gündüz de 3 saat uyyo

gece hiç kalmıyo mu kızlar
benm kız gece 11 30 12 00 gibi yatıyo gece en az 3 kez kalkıyoruz ve buna ragmen sabahta 8 de ayaktayız gündüz de 3 saat uyyo

canım benim kız hiç kalkmıyo.. 3aydan sonra hiç beslenmek için kalkmadı zaten.ama arada korkarsa su isterse veya emziğini bulamazsa kalkıyor

canım benim kız hiç kalkmıyo.. 3aydan sonra hiç beslenmek için kalkmadı zaten.ama arada korkarsa su isterse veya emziğini bulamazsa kalkıyor

canm bende kızım 1 yaşına girdiginde gece mamasından kestim emzikte kullanmıyoz sadece gece su için kalkıyo ama en az 4 kere kalkıyo nasıl düzelticm bilmiyom

aynen reyyan sen gibiyiz biz de akannehir nasıl erkene çekicez uykusunu mafoldumben

valla ben bi ara çektim daha doğrusu kendi öyle istedi ama sonra tekrar geç yatmaya başladı..benle yatıyor benle kalkıyor hiç dinlenemiyorum.elime kahvemi alıp şöyle anne gave sesini duymadan sessiz sessiz kahvemi içmek istiyorum..memeyi kesince düzelicek diye düşünüyorum..

akşamları 10:30-11:00 gibi yatıp sabah aynı saatlerde kalkıyor gündüzde 2.5saat uyuyor.
Maşallah valla darısı başıma olsun... Benim kız gece kaçta yatarsa yatsın sabah erkenden kalkıyor. Gündüzde 2 uykusu var (çünkü henüz 14,5 aylık) gece toplam 9-9,5 saat gündüz de toplam 2 saat kadar uyuyo.
10.30 gibi yatırıyorum 2 saat de bir kalkıyor sabah da 7.30 da kalkıyor. Uyku düzenimiz hiç yok ben hala meme emmesine bağlıyorum ama ne o uykusunu alıyor ne de ben.

Al benden de o kadar... Dün gece nasıl olduysa Allah'ıma Binlerce Şükür 1 defa kalktı ve ben mutluluktan uçtum.. Alıştım artık uykusuzluğa normalmiş gibi geliyor.
Kesintisiz uykumu kaybettim gören oldu mu??? bilmiyorumkismile

benim kızımda 10:30--11:00 gibi yatıyor sabahda o saatlerde kalkıyor ama benim sorunumda su öğlenleri çok az uyuyor ve bi kez uyuyor sonrası hep mızmız oluyor ((
neden böle bilmiyorum

15 aylık oğlum her akşam 20.00 de uyur ve sabah 7.30 gibi uyanır..
Diş çıkardığı için gece 2-3 kez kalkar su veririm tektar uyur...
Gündüzde 2 defa 1 er saat uyur...

Süpermiş!!! Geceleri uyuyan bebek harika birsey olsa gerek.

Benim oglum da 5.5 aylıga kadar (sabah 6 ya kadar) hic uyanmazdı. Ondan sonra başladı uyanmaları. Şu an her gece saat 11-12 arası 3-4 arası ve 7 de uyanıyor. Buna da şükür diyorum daha kötü oldugu zamanlar oldu.

benim oğlumda kaçta yatarsa yatsın 10 saat uyur..1 hafta öncesine kadar 10.30 11.00 gibi uyurdu..sabah 9 gibi kalkardı..bu 1 haftadır uykuya direniyor..geceleri uyutmak kabus oldu...gecede mutlaka 4-5 kez uyanır...gece beslenmemiz yok..hiç bişey yemiyor 8. aydan bu yana...ama neden kalkıyo bulamadım...bide uyanıyor tamamen uykusu falan açılıyor...kalkmak istiyor...zorla tekrar uyutuyorum..ne zaman gece yatıp sabah kalkıcaz acaba?

Benim oğlum 15 aylık.Gündüz güzel uyuduysa akşam saat 22-22.30 gibi uyur.Gündüz uykuyu alamadıysa 21-21.30 da yatar.Gece bazen 1 bazen 2 defa kalkar emer uyumaya devam eder..
Sabah en fazla 8 e kadar yatar genelde 7.30 da uyanır.10 -10.30arası sabah uykusuna yatar 2-3 saat arası uyur.Akşamüzeri4-5 gibi yine uykusu gelir bazı günler 17 gibi tekrar yatar 1-1,5 saat bazende uykusu olmasına rağmen akşaüzeri yatmaz sersem sersem dolanır akşam uyur

canım gündüz uykusunu fazla uyuyor olabilir azaltmayı dene istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…