- Konu Sahibi sevgideniz
Çocuğunuz gece toplamda ve gündüz kaç saat uyuyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok düzensiz.gece 1de yatıyor 11e doğru kalkıyor öğlende 2gibi uyuyup 4te kalkıyor..
gece hiç kalmıyo mu kızlar
benm kız gece 11 30 12 00 gibi yatıyo gece en az 3 kez kalkıyoruz ve buna ragmen sabahta 8 de ayaktayız gündüz de 3 saat uyyo
canım benim kız hiç kalkmıyo.. 3aydan sonra hiç beslenmek için kalkmadı zaten.ama arada korkarsa su isterse veya emziğini bulamazsa kalkıyor
aynen reyyan sen gibiyiz biz de akannehir nasıl erkene çekicez uykusunu mafoldumben
Maşallah valla darısı başıma olsun... Benim kız gece kaçta yatarsa yatsın sabah erkenden kalkıyor. Gündüzde 2 uykusu var (çünkü henüz 14,5 aylık) gece toplam 9-9,5 saat gündüz de toplam 2 saat kadar uyuyo.akşamları 10:30-11:00 gibi yatıp sabah aynı saatlerde kalkıyor gündüzde 2.5saat uyuyor.
10.30 gibi yatırıyorum 2 saat de bir kalkıyor sabah da 7.30 da kalkıyor. Uyku düzenimiz hiç yok ben hala meme emmesine bağlıyorum ama ne o uykusunu alıyor ne de ben.
canım benim kız hiç kalkmıyo.. 3aydan sonra hiç beslenmek için kalkmadı zaten.ama arada korkarsa su isterse veya emziğini bulamazsa kalkıyor
benim oğlumda kaçta yatarsa yatsın 10 saat uyur..1 hafta öncesine kadar 10.30 11.00 gibi uyurdu..sabah 9 gibi kalkardı..bu 1 haftadır uykuya direniyor..geceleri uyutmak kabus oldu...gecede mutlaka 4-5 kez uyanır...gece beslenmemiz yok..hiç bişey yemiyor 8. aydan bu yana...ama neden kalkıyo bulamadım...bide uyanıyor tamamen uykusu falan açılıyor...kalkmak istiyor...zorla tekrar uyutuyorum..ne zaman gece yatıp sabah kalkıcaz acaba?