19 aylık bebegımın kakası normal mi

betul18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
38
4
1
22
19 aylık oğlum var boyama yaparken bır anda pastel boyayı agzına alıp yedı mınıcık bır parça ısırmıştı o günden sonra kakaları koyu yeşil olmaz başladı 3 gündür baya yeşik kaka yapıyor normal mı başına gelen var mı böyle bırsey yaşayan,resim için özür dilerim

Eklentiler

• D6ADDF4D-800B-4382-84EA-5E4CFDB19367.webp
    46 KB · Görüntüleme: 32
  • 0681382E-B661-47FD-B434-54FFDE1646FA.webp
    41 KB · Görüntüleme: 30
İlk defa görüyorum. Benimde oğlum Keçeli kalem emmisti . Ben güvenli bir markadan almıştım emsede sorun olmayan. Fakat hiç kakası renk değiştirmedi. Doktora mi sorsaniz . Belki bağırsaklarında yapışıp kaldı . Lagman falan yaparlar .

Teşekkür ederım sağlık ocağına götürdüm ama normal dedı boyayla alakası olmaz drid vitamın degelrrı yüksek bıraz dedı ondan olabılır dedı

Bence genede bi çocuk Dr gösterin gitmediyseniz bana fazla yeşil geldi

Çok parlak bir yeşil ya biraz korkutucu geldi. Halsizliği bulantısı var mı?

Yok gayet normal enerjisi fln kusması ateşi fln da olmadı şuana kadar,sizin de başınıza böyle bırsey yada buna benzer bır durum geldı mı
Evet arkadaşımın çocuğu bir boya yemişti pastel miydi bilmiyorum ama. Doktor tahlil almıştı zehirlenme durumu olabilir diye. Sonra da lavman yaptırdılar. O nedenle bir doktorla görüşürseniz iyi olabilir.

Evet arkadaşımın çocuğu bir boya yemişti pastel miydi bilmiyorum ama. Doktor tahlil almıştı zehirlenme durumu olabilir diye. Sonra da lavman yaptırdılar. O nedenle bir doktorla görüşürseniz iyi olabilir.
Anladım pzartesı günü inşallah goturecgeım kesınlıkle olmaıd yarın acıle gptururum bır şekılde

Bence de bi doktorla görüşün. Boya olsa bile 3 günde geçmez miydi sonuçta hee gün kaka yapıyor. Randevu falan bulamazsanız acile de gidebilirsiniz bana da biraz fazla geldi 3 gün önce yediği boyanın hala kakaya renk veriyo olması bence tuhaf ve korkulması lazım

Haklısınız yarın goturecgım inşallah kotu bırsey çıkmaz

O zaman boyadaki bir madde yapıyor çok zaman kaybetmemeye çalışın

O zaman boyadaki bir madde yapıyor çok zaman kaybetmemeye çalışın
Anladım yarın ilk işim götürmek bırde bugun fark ettım akşam üzerü elı sureklı boynundaydı sureklı boynunı tutuyprdu nadıren ah dıyordu ger tutuğunda sankı agırıyormul gıbı gündüz dondurma yemıştı bu yüzden Boğaz’ı açıyordur dıye düşündüm şimdi siz öyle diyince sızın tanıdığınız çocuğuda Boğaz’ını tutuyormuydu acaba boya yedıkden sonra bıldıgın var mı

Yo onu bilmiyorum ama midesi ağrıyor olabilir ağzına asit geliyorsa orayı tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…