Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsinSeneler Önce Açmıştım Bu Topiği
Umutlarla, Dualarla, Sabırlarla Bazen Hüzünlü Bazen Ağır Hayal Kırıklıklarıyla Yazdık Buraya. Listedeki Hatta Bu Topiğe Uğrayan Herkes Hamile Olmuştu (Maşallah) Ama Benim Olmamıştı. O Kadar Umudun Ardından Çok Ağır Piskolojik Sorunlar Atlatmıştım. Herkes Özel İlgiyle Yanımda Oldu Destek Oldu Buraya Etiketleyeceğim Çok Kişi Var Rabbim Onlardan Razı Olsun. Elhamdulillah Dile Kolay 8 Yıl Boyunca Bekledim. Daha Fazla Bekleyenler Var Rabbim Onlara da Hayırlısından Sağlıklısından Versin. Para Biriktiriyordum Tüp Bebek Tedavisi İçin Hatta Biraz Fazla Biriktireyim En Erken 3. Denemede Tutar Diyordum. Şükürler Olsun Rabbime Ansızın Nasip Eyledi Hiç Tedavi Görmedim Demek Ki Dualar Boşa Değilmiş Gerçekten Vakti Zamanını Bekliyormuş. Şuan Daha Yolun Başındayım, En Çok Duaya İhtiyacım Olduğu Zamandayım "Rabbim Kendi Katından Gönderdin Onu Hayırlı Sağlıklı Eyle Emanetin Baş Göz Üstüne" Dilimden Düşmüyor. Rabbim 1 Gün Bile Bekleyen Herkese Nasip Eylesin Hayırlısından Ve Sağlıklısından İnşallah
Ahh canımm(aminn çok şükürrr şükür ki rabbim vermiş, verdi. Bende 18yaşımda iken evlendim 2sene 1 ay olmadı.. Geçen ay kendiliğinden oldu çok ağladım çok sevindim rabbim hepimize hayırlı evlatlarımız olmasını, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Canım çok şükürler olsun ki Rabbim dualarımızı kabul etti. Ben 2. Tüp bebek denemem ile hamile kaldım senin tedavisiz hamile kalman ayrı bir mucize. Rabbim inş mucizeni kucağına almayı da nasip etsinCanım beraber beklemiştik çok şükür senin bebişin olmuş Allah bağışlasın inşallah bana da dua et ne olur hayırlı sağlıklı olsun
vaybe duygulandım... topiği aç 8 yıl bekle ve sonrasından hamile mutluluğunu paylaş çok tatlı allah gönlüne göre versin.
Canımmm Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eylesin inşallah sana da Ya Rabbim Çok Amiiim
Amin inşallah canım..
Bugünün en güzel haberiydi..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin minik kuşu.
Rabbim kimseyi Mahrum etmesin inşallah Neler çektiğimi Allah bilir bendrn fazlasını çeken var Rabbim mükafatlandırsın inşallah bizi de hüsrana uğratmasın. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin İçim
öyle canım benim darısı bna o zaman yaşım 23 :)
ben 26 yaşındayım evlendiğimden beri istedim. Rabbim sana da isteyen herkese de nasip eylesin inşallah.
amin inşallah kuzum seinki kaç aylık oldu
Nasıl da güzel dualar etmişsin.. Gözün aydın olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah...Seneler Önce Açmıştım Bu Topiği
Umutlarla, Dualarla, Sabırlarla Bazen Hüzünlü Bazen Ağır Hayal Kırıklıklarıyla Yazdık Buraya. Listedeki Hatta Bu Topiğe Uğrayan Herkes Hamile Olmuştu (Maşallah) Ama Benim Olmamıştı. O Kadar Umudun Ardından Çok Ağır Piskolojik Sorunlar Atlatmıştım. Herkes Özel İlgiyle Yanımda Oldu Destek Oldu Buraya Etiketleyeceğim Çok Kişi Var Rabbim Onlardan Razı Olsun. Elhamdulillah Dile Kolay 8 Yıl Boyunca Bekledim. Daha Fazla Bekleyenler Var Rabbim Onlara da Hayırlısından Sağlıklısından Versin. Para Biriktiriyordum Tüp Bebek Tedavisi İçin Hatta Biraz Fazla Biriktireyim En Erken 3. Denemede Tutar Diyordum. Şükürler Olsun Rabbime Ansızın Nasip Eyledi Hiç Tedavi Görmedim Demek Ki Dualar Boşa Değilmiş Gerçekten Vakti Zamanını Bekliyormuş. Şuan Daha Yolun Başındayım, En Çok Duaya İhtiyacım Olduğu Zamandayım "Rabbim Kendi Katından Gönderdin Onu Hayırlı Sağlıklı Eyle Emanetin Baş Göz Üstüne" Dilimden Düşmüyor. Rabbim 1 Gün Bile Bekleyen Herkese Nasip Eylesin Hayırlısından Ve Sağlıklısından İnşallah
Nasıl da güzel dualar etmişsin.. Gözün aydın olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah...
maşallah sağlıkla büyüsün
Erkenden hayırlısından darısı başınıza inşallah