19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

Amiin canım Rabbim daha fazla aratmasın inşallaaah

Canım beraber beklemiştik çok şükür senin bebişin olmuş Allah bağışlasın inşallah bana da dua et ne olur hayırlı sağlıklı olsun
Canım çok şükürler olsun ki Rabbim dualarımızı kabul etti. Ben 2. Tüp bebek denemem ile hamile kaldım senin tedavisiz hamile kalman ayrı bir mucize. Rabbim inş mucizeni kucağına almayı da nasip etsin

Berf0o0o Çok sevindim canım.. Gözün aydın olsun.. Çok şükür.. Bin şükür..

vaybe duygulandım... topiği aç 8 yıl bekle ve sonrasından hamile mutluluğunu paylaş çok tatlı allah gönlüne göre versin.

vaybe duygulandım... topiği aç 8 yıl bekle ve sonrasından hamile mutluluğunu paylaş çok tatlı allah gönlüne göre versin.

Rabbim kimseyi Mahrum etmesin inşallah Neler çektiğimi Allah bilir bendrn fazlasını çeken var Rabbim mükafatlandırsın inşallah bizi de hüsrana uğratmasın. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin İçim

Canımmm Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eylesin inşallah sana da Ya Rabbim Çok Amiiim

Amin inşallah canım..
Bugünün en güzel haberiydi..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin minik kuşu.

Nasıl da güzel dualar etmişsin.. Gözün aydın olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…