19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Senin yazdığını gorunce yazmak istedim canim nasilsin insallah bi an once evladin olur allah gonlune gore versin

Amin cnm Rabbim sanada nasip etsin sağlıkla inşallah dinlen bencede kafana takma ben çok stres yapıyodum

Ilki gönderildi cnm bisey çıkmadı bende pıhtılaşma cıktı kan ve hap kullaniyodum fayda etmedi ikincide gene 8 haftalıkken kalbi durdu ondada kullandım gene kalbi durdu smdi 8 haftalık pazartesi kontrlm var dün kan geldi biraz koyu renkte inşallah bebegi m iyidir Rabbim sanada isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah çaresizlik çok zor

İnşallah bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur cnm Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizin

Ben 23 yaşıma girdim. 18 e girdikten 2 ay sonra evlenmiştim. 2 3 ay istememiştik sonra doktora gittik ve pkolu olduğumu söyledi. Çok şükür eşimde sıkıntı yoktu ama benim sıkıntı büyüktü.2015 in nisan ayından 2018 in nisan ayına kadar ne yaptıysam olmadı aşılama denedik. Ot kür hap bir dünya şey kullandım. Vazgeçmek üzereyken hamile olduğumu öğrendim ama 2 gün sonra dış gebelik denildi ve 4 gün sonra alındı. 3 ay korunduk ve ilaç kullandım tekrar hamile kaldım. Pıhtılaşma için iğne kullanıyordum. Bir sürü düşük önleyici iğne ilaç her şey yolunda ilerliyordu ama bebeğim 20 haftalıkken bizi bıraktı doğum günümden bir gün önce kaybettim bugün 24 gün oldu Allah kimseye evlat acısı vermesin. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın. Böyle bir konu görünce yazmak istedim

Yaaaa sen nerelerdesin canım benim ya beni tanımazsın şimdi ben TugbaHamza.
Hep aklımdasın canım benim ya sonunda gelmişsin. İnan özledim seni. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım benim Rabbim tez zamanda sana bu duyguyu en hayırlı şekilde yaşatsın güzel insan

ahhh be kuzum benim neler çekmişsin Rabbim hayırlısından sağlıklısından nasip eylesin inşallah en yakın zamanda

Ben de çok özledim Rabbim senden razı olsun inşallah iyiyim ben sen nasılsın ?:)
Amiiin canım benim isteyen bekleyen herkese inşallah

Seneler Önce Açmıştım Bu Topiği
Umutlarla, Dualarla, Sabırlarla Bazen Hüzünlü Bazen Ağır Hayal Kırıklıklarıyla Yazdık Buraya. Listedeki Hatta Bu Topiğe Uğrayan Herkes Hamile Olmuştu (Maşallah) Ama Benim Olmamıştı. O Kadar Umudun Ardından Çok Ağır Piskolojik Sorunlar Atlatmıştım. Herkes Özel İlgiyle Yanımda Oldu Destek Oldu Buraya Etiketleyeceğim Çok Kişi Var Rabbim Onlardan Razı Olsun. Elhamdulillah Dile Kolay 8 Yıl Boyunca Bekledim. Daha Fazla Bekleyenler Var Rabbim Onlara da Hayırlısından Sağlıklısından Versin. Para Biriktiriyordum Tüp Bebek Tedavisi İçin Hatta Biraz Fazla Biriktireyim En Erken 3. Denemede Tutar Diyordum. Şükürler Olsun Rabbime Ansızın Nasip Eyledi Hiç Tedavi Görmedim Demek Ki Dualar Boşa Değilmiş Gerçekten Vakti Zamanını Bekliyormuş. Şuan Daha Yolun Başındayım, En Çok Duaya İhtiyacım Olduğu Zamandayım "Rabbim Kendi Katından Gönderdin Onu Hayırlı Sağlıklı Eyle Emanetin Baş Göz Üstüne" Dilimden Düşmüyor. Rabbim 1 Gün Bile Bekleyen Herkese Nasip Eylesin Hayırlısından Ve Sağlıklısından İnşallah

Hayırlı olsun, çok sevindim. İnşallah sağlıkla doğsun miniğin. Duanda bana da yer ver olur mu

Ahh canımm(aminn çok şükürrr şükür ki rabbim vermiş, verdi. Bende 18yaşımda iken evlendim 2sene 1 ay olmadı.. Geçen ay kendiliğinden oldu çok ağladım çok sevindim rabbim hepimize hayırlı evlatlarımız olmasını, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…