19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Benmde 31 Ağustos ta tam iki yıl olcak cnm hala bekliyorum bende. Çalışman güzel kafanı dağıtıyorsun en azından Rabbim ümidimizi kaybettirmesin yeterki
benımde 14 eylülde 2 sene olacak canım Allahtan umut kesilmez yıllarca bekleyen var daha fazla bekletmesın Rabbim.... geçmiş olsun bu arada canım ne ameliyatı....

Yumurtalk rezervin benimkinden iyi cnm nedn doğal yolla olmaz dedi doktor ?

benımde 14 eylülde 2 sene olacak canım Allahtan umut kesilmez yıllarca bekleyen var daha fazla bekletmesın Rabbim.... geçmiş olsun bu arada canım ne ameliyatı....
Amin cnm cikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda cnm laporoskopi oldum 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr

çok geçmiş olsun canım adet olayım bende hormon testlerimi yenıleyecegımm.... yumurta rezervim inş düşmemiştir.

Amin cnm cikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda cnm laporoskopi oldum 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr
bende ve eşimde hiç problem yok sebebsiz infertilitw diyorlar ama ben inanmıyorum 29 kasıma iyi bir doktora randevu aldım muhakkak bir sebebi vardır diye düşünüyorum

hayirlisi olsun cnm asilamayla olur insllh.kilim ve tohumda asiyla hamis kalmis bak darisi sana insllh.
bende bekliyorum ilk tupten sonra baya hayal kirikligi oldu.insallah yilbasi baslariz ikinciye...
ewt cnm Kilim ve tohum adına cok sevındım Rabbim inş bizede nasip eder.... sende üzülme kendini toparla olucak inş... Türkiyeye gelme şansın varsa burda tüp bebek yaptır çok iyi merkezler var.... hayılrısı olsun cnm ...

Can'ım hayırlı olsun bnde aşılama yaptırmayı düşünüyorum İbrahim Çelebi'ye medikal park at şuanda ona aşılama yaptırmıştın sanırım ama kararsızım aslında muayene olmuştum iyi bir doktor ama deneyimi Nasıl sence bizde sperm azlığı var ondan tereddütteyim yani sizde ne gbi bi sorun vardı acaba yardımcı olursan memnun olurum

Ahh bu konu..
kk ya uye olmama sebep olan burada cogu kisiyi tanidigim guzel arkadaslklar edindigim her ay bi umut benmle bekleyen arkadaslar..
Belirti arayp deli gbi belrti uretmeler bana destek olup biliyorum olucak diye telkin verenler.yanimda olan guclu olmaya calisan benimde guclu olmami soyleyen arkadaslar.
Bilmediklermizi sordugumuz herseyi arastrp birbirimize soyledgimz arkadaslar.
Beraber adet gunu bekleyp tabloloar yaptgmz buraya giremesekte ozelden o hamilemi sunda varmi bsey hani gunu gecmsti hamilemi ? Diye diye basklarnla bile mutlu oldugumuz arkadaslar.
Zamanla kirginliklar küslükler girdigi arkadasliklarda var tabiki..
Ama nebilym bu topike girince tatli bi gulumseme ve buruklugu hepsini yasadim.
Once topik sahibi Berf0o0o berfinim hep dualarmdasn her ne kadar sen bana mesafeli olsanda.. sonra GURBET KUSU aysecim sende tabiki 07gul07 canim sende S sinkar sezenorhan Evham Perisi aklima gelen gelmeyen herkes dualarmda..
Rabbim sag salik kavustrsun miniklerimize.
S sevdigimmm Kilim ve tohum rabbim saglikla kavustrsun bizide miniklerimize..

Ayy kuzumm canım benim insalllah tatlım inşallah cok sagol Allahm razi olsun senden de dua eden herkesden de :)) Rabbim seninde bebeğini kucağına sagsaglim almayi nasip etsin inşallah :) ♡

Cnm öncelikle yazın beni çok etkiledi sağolasın eksik olma. Bu aralar topikten değil herseyden uzaklaştım yoruldum hem de çok, her ay hayal kırıklığı beni mahvediyor... Gecen hafta histeroskopi oldum tüplerden rahme giden yol dar onu açtılar şimdi beklemedeyim. Rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsin inşallah

2 yıldır Ölü topiği diriltmiş olacak ama yazmak istedim.
Hayatımda herşey çok değişti değişmeyen tek şey hala evladımın olmayışı
Burda bıraktığım minnak hatunlar evlatlarını doğurmuş maşallah Allahım esirgesin sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah... Rabbim kimseye aratmasın bizleri de

Berfinim gelmişsin hos geldin inşallah bir gün evladında olacak 2 senedir yoksun sürekli profiline girip baktım sen hiç yazmadın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır cnm

Berfinim gelmişsin hos geldin inşallah bir gün evladında olacak 2 senedir yoksun sürekli profiline girip baktım sen hiç yazmadın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır cnm

Rabbim razı olsun inşallah hoş buldum inşallah isteyen bekleyen herkesin olsun hayırlısından ♡

Amin cnm bende uzun zamandır yoktum bende yeni geldim benmde 2 kere bebegi m oldu ama 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldm gene hamileyim ama korkuyla bekliyorm bugn biraz kanamam oldu çok korkyrm Inşallah bebegi m iyidir sen tedavi oluyomusun napyn

Caanımm benimm çok şükür onca sıkıntıya rağmen yine tutubmuş bebişin bu defa sorunsuz olsun inşallah sağlıklıca doğurup büyütürsün Allahın izniyle inşallah. Yok canım ben tedavi olmuyorum artık.

Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah peki neden kalbi durdu belli mi bebek genetiğe yollandı mı bende 2.ay önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum bebeği genetiğe yolladık bebekte kromozom bozukluğu vardı inşallah bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur kaç haftalık oldun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…