Evet canım ben hep adet olacakmışım gibi sancı çektim, ayaklarım üşüyordu. Kabızlık vardı. Hep akıntım vardı.
İnşallah canım bir de meme uçlarım sızlıyordu ve hassastıaynilarini yasiyom bide kasik ağrısı ek olarak varrr ayyyy insallah ya
İnşallah canım bir de meme uçlarım sızlıyordu ve hassastı
Bunu okudukça kahroluyorum. Benim çocuğum ancak böyle birşey yazar dedim. Ona söz verip yerine getrmem gerekiyor belki daha çok yipranmadan gelir. Hiç sabrım kalmadı....Eki Görüntüle 1870716
Bende geçen akşam okudum çok ağladım Rabbim ümidimizi kaybetmeden mucizemizi gönderir inşBunu okudukça kahroluyorum. Benim çocuğum ancak böyle birşey yazar dedim. Ona söz verip yerine getrmem gerekiyor belki daha çok yipranmadan gelir. Hiç sabrım kalmadı....Eki Görüntüle 1870716
cnm merhaba nasılsın ? canım çok sıkkın bildiğin gibiyim hala kaldığım yerdeyim napacagımı bilmiyorum iki sene oldu tam.... kasıma randevu aldım aşılama olacaagım muhtemelen.... çalısıyorum, bu aralar çok ta yoğunum .... eşim bu ay şehir dısında bu aydan zaten hiç ümidim yok.... öyle işte sen nasılsın naptın casnım? tedavine devam mı ediyorsun ?
ağlayarak okudum her bir satırını , bir gün gelecek özlediğimiz günler Rabbim tez vakitte bize ve isteyen herkese nasip etsinBunu okudukça kahroluyorum. Benim çocuğum ancak böyle birşey yazar dedim. Ona söz verip yerine getrmem gerekiyor belki daha çok yipranmadan gelir. Hiç sabrım kalmadı....Eki Görüntüle 1870716
Canm bnm daha yeni gördüm kusura. Bkma. Valla ameliyat oldum haziranın 28 inde doktor 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez eğer olmazsa tekrar tüp bebek dedi cnm ilk ay adet oldum 5 ayım kaldı:) sen neler yapıyorsun iyisin inşallah
Benmde 31 Ağustos ta tam iki yıl olcak cnm hala bekliyorum bende. Çalışman güzel kafanı dağıtıyorsun en azından Rabbim ümidimizi kaybettirmesin yeterkicnm merhaba nasılsın ? canım çok sıkkın bildiğin gibiyim hala kaldığım yerdeyim napacagımı bilmiyorum iki sene oldu tam.... kasıma randevu aldım aşılama olacaagım muhtemelen.... çalısıyorum, bu aralar çok ta yoğunum .... eşim bu ay şehir dısında bu aydan zaten hiç ümidim yok.... öyle işte sen nasılsın naptın casnım? tedavine devam mı ediyorsun ?
hayirlisi olsun cnm asilamayla olur insllh.kilim ve tohumda asiyla hamis kalmis bak darisi sana insllh.cnm merhaba nasılsın ? canım çok sıkkın bildiğin gibiyim hala kaldığım yerdeyim napacagımı bilmiyorum iki sene oldu tam.... kasıma randevu aldım aşılama olacaagım muhtemelen.... çalısıyorum, bu aralar çok ta yoğunum .... eşim bu ay şehir dısında bu aydan zaten hiç ümidim yok.... öyle işte sen nasılsın naptın casnım? tedavine devam mı ediyorsun ?
gecmis olsun cnm hayirdir ne ameliyati? biz senle ayni zamanlarda tup deniyorduk en sonCanm bnm daha yeni gördüm kusura. Bkma. Valla ameliyat oldum haziranın 28 inde doktor 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez eğer olmazsa tekrar tüp bebek dedi cnm ilk ay adet oldum 5 ayım kaldı:) sen neler yapıyorsun iyisin inşallah
Sağol cnm evet senden hemen sonra tüp bebek yaptırmıştım bende enfeksiyon varmış ztn transfer sırasında ağrıdan bayıldım sonrada ağrılarım hiç geçmedi adet dısında da hep hastanedydim cikolata kistleri vardı bende her iki yumurtaliklarimda onlar temizlendi cnm laporoskopi ameliyatı oldum doktor şuan herşey normal gözüküyor doğal yolla olmasını beklicez dedi ama yumurtalk rezervim düşmüş biraz ama doğal yolla olmasına engel değil genede dedi inş kendiliğinden olur cnm çok yiprandim bende. Sende kendini iyi hissedince git toparlar sin inş kendini en kısa zamanda sonra denersingecmis olsun cnm hayirdir ne ameliyati? biz senle ayni zamanlarda tup deniyorduk en son
ben ondan sonra hic gitmedim daha korku ve sorunlari atlatirsam ikinciyi denerim insllh...
Ben de iki yıl oldu isteyelim ama hala gelmiyor bebisSağol cnm evet senden hemen sonra tüp bebek yaptırmıştım bende enfeksiyon varmış ztn transfer sırasında ağrıdan bayıldım sonrada ağrılarım hiç geçmedi adet dısında da hep hastanedydim cikolata kistleri vardı bende her iki yumurtaliklarimda onlar temizlendi cnm laporoskopi ameliyatı oldum doktor şuan herşey normal gözüküyor doğal yolla olmasını beklicez dedi ama yumurtalk rezervim düşmüş biraz ama doğal yolla olmasına engel değil genede dedi inş kendiliğinden olur cnm çok yiprandim bende. Sende kendini iyi hissedince git toparlar sin inş kendini en kısa zamanda sonra denersin
Yumurta rezervin kaç olduğunu sor doktora cnm bide herhangi bi tedavi gordun mu görüyon muBen de iki yıl oldu isteyelim ama hala gelmiyor bebisyumurta rezerviniz azalıyor demişler ya bana da dediler acaba fsh değerin kaçtı canım benim 8.64
Ben de iki yıl oldu isteyelim ama hala gelmiyor bebisyumurta rezerviniz azalıyor demişler ya bana da dediler acaba fsh değerin kaçtı canım benim 8.64
benimde yumurta rezervim dusuk kizlar amh testim 1.55 falandi. sanirim 5 e kadar olamasi gerekiyo en iyisiYumurta rezervin kaç olduğunu sor doktora cnm bide herhangi bi tedavi gordun mu görüyon mu