Öyle mi dersin ogretmenimmm var mi bi umut :)))
İnş tatlımiste boyle umut dolu ol ya cnm benim uzme sikma o tatli canini daha cok gorecegimiz guzel gunlerimiz var allahin izniyle
ben 2. bebeği istiyorum galiba :)))) daha henüz çalışmaya başlamadım
ayy okurken guldum cok fazla silik yazmissinKizlar bir sey okudum da size sorayim simdi silik cozgi vikinca hamilelik olmus oluot muymis? Bir de silik cizgi bayagi silik olsa bile mi? Bilgisi olan varsa paylasabilir mi? Okuyormda sizinle paylasaym ddm merak etrm..simfi silikte olsa hamile mi oluo kisi? Bu siliklik zamanla daha da mi siliklesiyor ya da siliklesirsede mi hamilelik var? Su konuyu bi masaya yatralim merak ettm iyice☺☺
Kizlar bir sey okudum da size sorayim simdi silik cozgi vikinca hamilelik olmus oluot muymis? Bir de silik cizgi bayagi silik olsa bile mi? Bilgisi olan varsa paylasabilir mi? Okuyormda sizinle paylasaym ddm merak etrm..simfi silikte olsa hamile mi oluo kisi? Bu siliklik zamanla daha da mi siliklesiyor ya da siliklesirsede mi hamilelik var? Su konuyu bi masaya yatralim merak ettm iyice☺☺
canım silik çizgi olunca pozitif oluyor hamilelik daha çok yeni olduğu için değer düşük oluyor ve silik çıkıyor 2 gün sonra tekrar yap birazdaha koyu çıkar ... gün geçtikçe koyulaşması lazım... ama sen direk kan testi yap daha garanti idrar testi bazen kafa karıştırabiliyorKizlar bir sey okudum da size sorayim simdi silik cozgi vikinca hamilelik olmus oluot muymis? Bir de silik cizgi bayagi silik olsa bile mi? Bilgisi olan varsa paylasabilir mi? Okuyormda sizinle paylasaym ddm merak etrm..simfi silikte olsa hamile mi oluo kisi? Bu siliklik zamanla daha da mi siliklesiyor ya da siliklesirsede mi hamilelik var? Su konuyu bi masaya yatralim merak ettm iyice☺☺
allah evladina saglikli uzun omurler versin kac yasinda ilk cocugun birde 2. istemen de guzel bisey sorunun yoksa yap derimben 2. bebeği istiyorum galiba :)))) daha henüz çalışmaya başlamadım
Berf0o0o Alah razı olsun kardeşim inş birimiz hamile kalırda umut olur hepimize... en erkenci sensin galiba ilk müjdeli haberi senden beklıyoruz cnm
yarismamiza hos geldin cnm sipalar boolll booollKizlar bende hatirlatayim kendimi..
25 yasindayim
1.yil 3 ay lik evliyim
Istanbulda yasiyorum
Ev de calisiyorum hehehhe:)
Rabbim hepimizr boy boy saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
sağolasın Allah razı olsun inşallah yaparsınız :)Ooo Allah yardimcin olsun bacım :)) biz daha siftah yapmadık
sagolasin aysecim guldurdun beni aksam aksam allah da seni guldursunEKLEMEK ISTEYEN VARSA YAZARIM.
SIMDILIK KUCUGUNUZ OLARAKTANNN HIZMETTE SINIR YOK.
sekil A da goruldugu gibi BENDENIZ AYSEEsaygilar....
sendemi çatlatma iğnesiyle hamile kaldıncanim hamile olabilirsin benim ilk gebelikte boyle olmustu 4 haftalik oldugu icin silik cikmisti dr gittim hamilesn demisti kesin sonucu kan testinde alirsin 4 ay yine bi test yaptm ondada bu sekilde cikmisti ama hamilr degilmisim yaniltabiliyo bu testler git hemen kan ver ozelde 2 saatte cikiyo
o zaman leyleklerimize bi soralim fazla bebis varsa depoda hemen yollayalim .ben 2. bebeği istiyorum galiba :)))) daha henüz çalışmaya başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?