19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kizlar bir sey okudum da size sorayim simdi silik cozgi vikinca hamilelik olmus oluot muymis? Bir de silik cizgi bayagi silik olsa bile mi? Bilgisi olan varsa paylasabilir mi? Okuyormda sizinle paylasaym ddm merak etrm..simfi silikte olsa hamile mi oluo kisi? Bu siliklik zamanla daha da mi siliklesiyor ya da siliklesirsede mi hamilelik var? Su konuyu bi masaya yatralim merak ettm iyice☺☺

Öyle mi dersin ogretmenimmm var mi bi umut :)))

Bir umur her zaman vardir.Kadinin tekine dr demis ki rahmini almamiz lazm bi ise yaramicknbundan sonra vs gbi bisiler demis hastalgni hatrlamiorm su an o da dmeis ki olmaz dursn en azindan o durdugu surece umudum olcktr demis ve kadin o yil hamile kalmis..bunu okudgmda vok etkilenmistim.. Her zaman bir umut vardir.. ☺☺(opucuk)

ayy okurken guldum cok fazla silik yazmissin testi yaparsin ilk basta bisi gorunmez daha sonra silik cizgi cikar bu hamile olma ihtimali var demek koyulasirsada kesin hamilesin o cizgi sonradan kaybolmuyo ben saklamistim ayni kaliyo

Bunu ben de ogrensem çok iyi olcak :) ama şöyle birşey eğer o ay iğne ilaç kullanilmissa dusundurucu birşey kullanmamissa testin bozuk olma ihtimali yok yenidir ondan siliktir :)

canım silik çizgi olunca pozitif oluyor hamilelik daha çok yeni olduğu için değer düşük oluyor ve silik çıkıyor 2 gün sonra tekrar yap birazdaha koyu çıkar ... gün geçtikçe koyulaşması lazım... ama sen direk kan testi yap daha garanti idrar testi bazen kafa karıştırabiliyor

Kizlar bende hatirlatayim kendimi..
25 yasindayim
1.yil 3 ay lik evliyim
Istanbulda yasiyorum
Ev de calisiyorum hehehhe :)
Rabbim hepimizr boy boy saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
yarismamiza hos geldin cnm sipalar boolll boooll
kac tane istersin ben ikiz ucuz fark etmez allah ne verdiyse gelsin artik diyenlerdenim.

sendemi çatlatma iğnesiyle hamile kaldın

ben 2. bebeği istiyorum galiba :)))) daha henüz çalışmaya başlamadım
o zaman leyleklerimize bi soralim fazla bebis varsa depoda hemen yollayalim .
hem daha kolay oluyo dogum yok sanci yok kuzum .hizmette sinir yok.
ikiz ucuz en cok taaa tekiz sipalar var. yola cikacaklarda imza kampanyasi bekliyolar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…