- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Ben de çok inanıyorum kuzum vallahi!O BEBIS BU GOBISE GIRECEK ISTE O KADAR
maşallah darısı bize********** 2016 ARALIK SON HALLERIMIZ*********
Ronya ranya = HAMIS (bebis emziriyo)
B bebegim-gel = HAMIS
I imeraFera24 =HAMIS
Melisa1995 = HAMIS
GURBET KUSU =HAMIS (ikinciye hamile hemide 40i cikmadan hamis kaldi rezill)
Berfindogalar = HAMIS
@HayatAynaSnYansimasi =HAMIS
B BenSu1995 =HAMIS
sezenorhan = HAMIS
@danthe = HAMIS( )
M melsa9387 =HAMIS
Kilim ve tohum = HAMIS
hadinur = HAMIS
semsel =HAMIS
Berf0o0o = HAMIS (asilama= ikiz bebis tuttu)
mavikara = HAMIS
@SedanuR54 =HAMIS
hijabiqueen = HAMIS
ElifAhsen02 =HAMIS
Hifa erva = HAMIS
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Buda sipalarimizin ultrasondaki halleri
ya bende gerçek sandım bi an kendimde gözden kaçmışımmaşallah darısı bize
maşallah darısı bize
aminn cnm darisi sanaya bende gerçek sandım bi an kendimde gözden kaçmışım
Bencede ole guzel duami olur ya rabbimmmm ayy yeriiimmm yaa allahimmm dualrimizi kabul buyursun canmmm @danthe hepimz yuregimizi aciyoruz buraya ondan bizim topisimiz sicacikk :)
Malesef oldum
Aslında çok mantıklı bir çeşit erken belirti günlüğü olur çünkü sonrasında hatırlamak çok zor oluyor.
Gunaydinnn canlaaarrr
Nasilsinizz? Kimler ne durumda :)
canımmmmm nabıosun bakim kanaman geçti mi?Evet katılıyorum :) herkez yazsın bence :)
Gunaydin tatlimbugun dr kontrolum var yumurta takibi yapiyoruz ins. hayirlisiyla iyi haberler alicam sen nasilsin =)
canımmmmm nabıosun bakim kanaman geçti mi?
Gunaydinnnn :)) yaa ben seni cikaramadimm nick mi degistirdin? Değiştirmediysen de af buyur :) hadi hayırlı haberlerle gel haber vermeyi unutma :) ben de iyiyim çok sukur gün sayiyoruz :))
nick degistirmedim cnm yeni uyeyim bakalim yumurtalar catlamaya adaysa insallah hamile kalirm bu ay hayirlisi olsun ikimiz icinde bebis mi var yoksa :)
hosbuldum canim en son 28 aralikta basladi 2 ocakta bitti klomen kullandim persembe 10 mm 4 tane sag ve 2 tane solda vardi bugun tekrar bakilacak bakalim neler olucak hepimiz icin hayirlisi ins.Wihuuu o zaman aramıza hoş gelsin canım adet günün ne zaman seni listeye alayım :)
hosbuldum canim en son 28 aralikta basladi 2 ocakta bitti klomen kullandim persembe 10 mm 4 tane sag ve 2 tane solda vardi bugun tekrar bakilacak bakalim neler olucak hepimiz icin hayirlisi ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?