- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
UAllahimmmmellerin dert gormesnnn tek tekk okurken sona yaklasp size. Gencler naber azimli anne adaylariyazmayi planlarken bu maji gorup kaytsiz kalamadm oleee hosuma gttikiii.. yopikimzde hamis oldunu ogrenen arkadaslar allahhh size mucizenizi yolladiii cokkk sukur gozunuz aydinn... Son gunlerini bekleyenler yada adeti gecenlrr ayy inssss vardr bebsler o gibuslerdeeeSonraaaa adeti uzak olupda her turlu dua deneme yapanlar allahimmm emeklerinizi bosa ckartmasiinnnn Veeee dogumu yaklasan arkadasm @firdevscansu ilknurrr22 rabbimmm hayrli dogumlarrrr nasl eylesnnn :) kizzz GURBET KUSU O dusuncene bayildimmmm :) canimmm bakk nssida bir mesajda herkese hitap ettim dimi Berf0o0o Kilim ve tohum I imeraFera24 @semsel @ElifAhsen02 @sezenorhan hijabiqueen Edifar .
unuttugummm arkadaslarmm kusuraa bakmayiinnnn :)sizi de seviyorummmAllahimmmmellerin dert gormesnnn tek tekk okurken sona yaklasp size. Gencler naber azimli anne adaylariyazmayi planlarken bu maji gorup kaytsiz kalamadm oleee hosuma gttikiii.. yopikimzde hamis oldunu ogrenen arkadaslar allahhh size mucizenizi yolladiii cokkk sukur gozunuz aydinn... Son gunlerini bekleyenler yada adeti gecenlrr ayy inssss vardr bebsler o gibuslerdeeeSonraaaa adeti uzak olupda her turlu dua deneme yapanlar allahimmm emeklerinizi bosa ckartmasiinnnn Veeee dogumu yaklasan arkadasm @firdevscansu ilknurrr22 rabbimmm hayrli dogumlarrrr nasl eylesnnn :) kizzz GURBET KUSU O dusuncene bayildimmmm :) canimmm bakk nssida bir mesajda herkese hitap ettim dimi Berf0o0o Kilim ve tohum I imeraFera24 @semsel @ElifAhsen02 @sezenorhan hijabiqueen Edifar .
HAHAAAAAA ayy supersin yine valla bir cirpida hepimize hitap ettinAllahimmmmellerin dert gormesnnn tek tekk okurken sona yaklasp size. Gencler naber azimli anne adaylariyazmayi planlarken bu maji gorup kaytsiz kalamadm oleee hosuma gttikiii.. yopikimzde hamis oldunu ogrenen arkadaslar allahhh size mucizenizi yolladiii cokkk sukur gozunuz aydinn... Son gunlerini bekleyenler yada adeti gecenlrr ayy inssss vardr bebsler o gibuslerdeeeSonraaaa adeti uzak olupda her turlu dua deneme yapanlar allahimmm emeklerinizi bosa ckartmasiinnnn Veeee dogumu yaklasan arkadasm @firdevscansu ilknurrr22 rabbimmm hayrli dogumlarrrr nasl eylesnnn :) kizzz GURBET KUSU O dusuncene bayildimmmm :) canimmm bakk nssida bir mesajda herkese hitap ettim dimi Berf0o0o Kilim ve tohum I imeraFera24 @semsel @ElifAhsen02 @sezenorhan hijabiqueen Edifar .
Ahahahahah bi dakine bole yapicemmm :)HAHAAAAAA ayy supersin yine valla bir cirpida hepimize hitap ettinsonuna bunu koymaliydin.seda sunar
Sağol canım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimAllahimmmmellerin dert gormesnnn tek tekk okurken sona yaklasp size. Gencler naber azimli anne adaylariyazmayi planlarken bu maji gorup kaytsiz kalamadm oleee hosuma gttikiii.. yopikimzde hamis oldunu ogrenen arkadaslar allahhh size mucizenizi yolladiii cokkk sukur gozunuz aydinn... Son gunlerini bekleyenler yada adeti gecenlrr ayy inssss vardr bebsler o gibuslerdeeeSonraaaa adeti uzak olupda her turlu dua deneme yapanlar allahimmm emeklerinizi bosa ckartmasiinnnn Veeee dogumu yaklasan arkadasm @firdevscansu ilknurrr22 rabbimmm hayrli dogumlarrrr nasl eylesnnn :) kizzz GURBET KUSU O dusuncene bayildimmmm :) canimmm bakk nssida bir mesajda herkese hitap ettim dimi Berf0o0o Kilim ve tohum I imeraFera24 @semsel @ElifAhsen02 @sezenorhan hijabiqueen Edifar .
listede 3uz bebis isteyen varsa yazalim totem olsun belki tutar.
ben ve berfin ikiz istiyoz.insalllah olur hepimizin ...
Berf0o0o ☺☺ canim bugunumude yazayim bugunde hafif solumda bi agrim oldu bi de sirtim agriyor.. Siskinlik var alt kismimda rahatszi edici derecede.. Sanki patlicakmisim gbi karin kasik kismim... Valla rabbim hayirla sonuclandirsin ya beklemesi cidden zor... Ama guzel telaseler yinede.. Esim de dior ki cok takiosn takma bu kadr kendini yoruyosn stres yapma dior ama valla ben stresli miym deol miym stresli deglm die kendimi mi avutuyorum bilmiuorum.. Ama bayagi ilgileniyor um belirtilerle ve her konuyu okuyorum genelde.. Yalnizca isteyken aklima gelmior..evdeysem haftasonlari bilhassa hic cikmiyor aklimdan desem abartmis olmam sanirim...☺☺
Allahimmm bu görüntü ne kadar guzeldiiiiiiiiii :))))) takla atiyo spalaaarr :)))*********** 2016 ARALIK SON HALLERIMIZ
@Ronya ranya = HAMIS(bebis emziriyo)
@bebegim-gel = HAMIS
I imeraFera24 =HAMIS
Melisa1995 = HAMIS
GURBET KUSU =HAMIS (ikizlere gebe)
@Berfindogalar = HAMIS
@HayatAynaSnYansimasi =HAMIS
@BenSu1995 =HAMIS
@sezenorhan = HAMIS
Edifar = HAMIS
@melsa9387 =HAMIS
Kilim ve tohum = HAMIS
@hadinur = HAMIS
@semsel =HAMIS
Berf0o0o = HAMIS (asilama= ikiz bebis tuttu)
@mavikara = HAMIS
TospaAnnesi =HAMIS
hijabiqueen = HAMIS
@ElifAhsen02 =HAMIS
@Hifa erva = HAMIS
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Buda sipalarimizin ultrasondaki halleri
Kizzzz bi tane istiyorum da herkes ikiz diyo bana yaa ben de heveslendim vallah :))))) bi kız bi oglan oyyy anası Kurbaaan :)))))listede 3uz bebis isteyen varsa yazalim totem olsun belki tutar.
ben ve berfin ikiz istiyoz.insalllah olur hepimizin ...
Allahimmmmellerin dert gormesnnn tek tekk okurken sona yaklasp size. Gencler naber azimli anne adaylariyazmayi planlarken bu maji gorup kaytsiz kalamadm oleee hosuma gttikiii.. yopikimzde hamis oldunu ogrenen arkadaslar allahhh size mucizenizi yolladiii cokkk sukur gozunuz aydinn... Son gunlerini bekleyenler yada adeti gecenlrr ayy inssss vardr bebsler o gibuslerdeeeSonraaaa adeti uzak olupda her turlu dua deneme yapanlar allahimmm emeklerinizi bosa ckartmasiinnnn Veeee dogumu yaklasan arkadasm @firdevscansu ilknurrr22 rabbimmm hayrli dogumlarrrr nasl eylesnnn :) kizzz GURBET KUSU O dusuncene bayildimmmm :) canimmm bakk nssida bir mesajda herkese hitap ettim dimi Berf0o0o Kilim ve tohum I imeraFera24 @semsel @ElifAhsen02 @sezenorhan hijabiqueen Edifar .
Aynen bencede yazalim psikolojik mi hamilelik mi adet belirtisi mi hepsinin ayrimini azda olsa anlariz belki... ☺ ah keskem ya bende ikizlerm olsun istiyorum bi kiz bi oglan.. Ucuzum olsada olur..ama en cok ikiz hayali kurmusumdur... Rabbim hayirlica nasip etsin... Dileyene diledigini hayirlica versin
TospaAnnesi evet hepimize hitap etmissin kendimi simdi gordum.. Su KK da en guzel grup burasi diyebilirim.. Ortam sizler cok sicaksiniz..rabbim gonlunuzun guzelligine hurmeten kalplerinizi kucaklarinizi bos birakmasin insaallah... Rabbim hic birimizi utandirmasin.. Kullarinin eline baktirmasin dr ler dahil hic bir kuluna muhtac etmesin.. Ozendiklerimizi, boynumuzu buktugumuz, heves et tigimiz onca hayirli seeyi bize hayirlica nasip eylesin.. Yer gok dua ile hep duada olsun kalbimiz insaallah. Hz.Yusuf bile 11yil sonra dogdu..annesine kisir diyen ozurli diyen oldu ama rabbim o kadini peygamber annesi olmak ile sereflendirdi.. Sabrimiz rabbimizedir o bizleri utandirmasin. Amin.
Bencede ole guzel duami olur ya rabbimmmm ayy yeriiimmm yaa allahimmm dualrimizi kabul buyursun canmmmSen ne güzel dua etmissinn yaaa aminn hepsine amiiinn. Canimizdan kanimizdan hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olsun Rabbim sabrimizin karsilinda nasip eylesin inşallah
Malesef oldumKizzz bi test yap ne olur meraktsn catlarim yeminle :))
Hadi yaMalesef oldum
Ayyyyy buna bayıldım bayıldım harikasın canımmmmm bir de var ya önce başlığı okumadım I imeraFera24 hamişmiş diye çok sevindim, sonra anladım dileklerimiz imiş. Bence çok da yakışmış.*********** 2016 ARALIK SON HALLERIMIZ
@Ronya ranya = HAMIS(bebis emziriyo)
@bebegim-gel = HAMIS
I imeraFera24 =HAMIS
Melisa1995 = HAMIS
GURBET KUSU =HAMIS (ikizlere gebe)
@Berfindogalar = HAMIS
@HayatAynaSnYansimasi =HAMIS
@BenSu1995 =HAMIS
@sezenorhan = HAMIS
Edifar = HAMIS
@melsa9387 =HAMIS
Kilim ve tohum = HAMIS
@hadinur = HAMIS
@semsel =HAMIS
Berf0o0o = HAMIS (asilama= ikiz bebis tuttu)
@mavikara = HAMIS
TospaAnnesi =HAMIS
hijabiqueen = HAMIS
@ElifAhsen02 =HAMIS
@Hifa erva = HAMIS
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Buda sipalarimizin ultrasondaki halleri
Tatlı dilli kuzum hepimizin gönlünü yapmayı da bilir.Allahimmmmellerin dert gormesnnn tek tekk okurken sona yaklasp size. Gencler naber azimli anne adaylariyazmayi planlarken bu maji gorup kaytsiz kalamadm oleee hosuma gttikiii.. yopikimzde hamis oldunu ogrenen arkadaslar allahhh size mucizenizi yolladiii cokkk sukur gozunuz aydinn... Son gunlerini bekleyenler yada adeti gecenlrr ayy inssss vardr bebsler o gibuslerdeeeSonraaaa adeti uzak olupda her turlu dua deneme yapanlar allahimmm emeklerinizi bosa ckartmasiinnnn Veeee dogumu yaklasan arkadasm @firdevscansu ilknurrr22 rabbimmm hayrli dogumlarrrr nasl eylesnnn :) kizzz GURBET KUSU O dusuncene bayildimmmm :) canimmm bakk nssida bir mesajda herkese hitap ettim dimi Berf0o0o Kilim ve tohum I imeraFera24 @semsel @ElifAhsen02 @sezenorhan hijabiqueen Edifar .
Aslında çok mantıklı bir çeşit erken belirti günlüğü olur çünkü sonrasında hatırlamak çok zor oluyor.Çok sevdim bu fikri :) her gün belirtileri mi yazsak ne :))))))) ben ciddiyimm anlamış oluruz hem hangisi hamilelik hangisi piskolojik :))
Canımmm üzülme demek bu ay vakti değildi. Sen şimdi kendine iyi bak inşallah önümüzdeki ay.Malesef oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?