- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
Canim insallah bu ay mujdeyi verirsin bize stres yapma kaybettigim bebiste tek bir belirti bile yasamadim ben bi kabizlik vardi onun da hamilelik belirtisi oldugunu sonradan ogrendim bazen bilmedigimiz seyler olabiliyor biz anlamiyoruz kisiden kisiye degisiyor hamilelik belirtileri o yüzden yine diyorum stres yapmaAyy inşallah ya 5 gün var canım inşallah olur yaa gerçi bu aralar bol stress yaptım bakalım hayırlısı olsun
evet cnm yan etkileri bunlar.Canımm ben adet olcam diye korkuyorum ilaçtansa sabreder beklerim evet canımm afedersin çok gaz yapıyor hele ki ilk gün karnım Kocaman oldu kuzum bir şey daha soracağım Hakkı'nızı helal edin kızlar ayıp da oluyor ama sarı renge yakın kremsi akıntı da yapar mı bu ilaç? Ay tutsun bu ay da sancı ağrı çekerim seve seve.
Ah canım kıyamam sana ben. Umudunu yitirme demek kolay ama yaşamak çok zor. İnsan ilaç iğne tedavisine başlandığı Zaman zannediyor ki kesin olarak gebelik olacak. Onun hayal kırıklığı daha fazla. Tecrübelrinden seve seve faydalanacağız inşallah. İnşallah anne olacaksın sen de. Ah bu sıpalar!evet cnm yan etkileri bunlar.
insallah tutunur.rabbim buyuktur.
merak ettiklerinizi sorun kizlar tecrubeli sayilirim
6 kez igne ilac kullanarak denedik.2 olumsuz asilama atlattik.
simdi tup bebek yolundayiz gel artik sipam
O zaman inşallah gebelik vardır.Adetim hep duzensizdi diye pek takmamaya calisiyorum canim ama ilac kullandigim icin gecikmez diye ümit ediyordum cunku 2 ay ilacla gayet guzel oldu
O bebişlerrrr buraya gelecek o kadar
Evet ya 2002 yılında evlendim halada uğraşıyorum okadar çok çile çektimki umutlar hayal kırıklıkları boş beşik benim imtihanımmış halada çekiyorum çok acı bir şey allah kimseye yaşatmasın her gün bunun için gözyaşıdöküyorum ne zormuş evlat hasreti15 yas mi?? 7 tup bebek mi?? yaa nasil bir irade var abla insallah daha fazla beklemezsin .
utandim valla daha biz ne yasamisiz kiilk denemeyi yapmadan isyanlardayim.sonumuz hayir olsun.
Amin sanada inşallah teşekür ederimCanimm benimm hangi sayfaya hangi yere yazsak hangi yerden başlasak kimle konussak kim anlayacak 13-14 yılın her anki acıyı hangisi ve kimler hafifletecek Allaha binlerce sukurlrr olsun her halimize çünkü ondan geldiğini biliriz ondan geleceğini biliriz Allahım sana güç kuvvet sabur versin beklentilerine sabrina hayirlsaglikli mucizeni gondersin Rabbim insallah
İnşallah veririm o müjdeyi canım hepimizin yüzü güler bu ay inşallah :)Canim insallah bu ay mujdeyi verirsin bize stres yapma kaybettigim bebiste tek bir belirti bile yasamadim ben bi kabizlik vardi onun da hamilelik belirtisi oldugunu sonradan ogrendim bazen bilmedigimiz seyler olabiliyor biz anlamiyoruz kisiden kisiye degisiyor hamilelik belirtileri o yüzden yine diyorum stres yapma
Kaybettim derken canım neden kaybetti düşük falanmiİnşallah veririm o müjdeyi canım hepimizin yüzü güler bu ay inşallah :)
hemde nsl zor.baskalarina ozenmek.hamileliklerine dogumlarina sahit olmak.Evet ya 2002 yılında evlendim halada uğraşıyorum okadar çok çile çektimki umutlar hayal kırıklıkları boş beşik benim imtihanımmış halada çekiyorum çok acı bir şey allah kimseye yaşatmasın her gün bunun için gözyaşıdöküyorum ne zormuş evlat hasreti
O bebişlerrrr buraya gelecek o kadar
Aynen öyle eltilerim benden sonra evlendi 3cü çocuğa hamileler görüncem hamile diğer görümcem yeni doğum yaptı bu dert niye beni buldu bilmiyorum çok zor etrafımda okadar hamile ve bebek varki bide şansıma evlendiğim aile çok çocuk seviyorlar benim bahtım karaymışhemde nsl zor.baskalarina ozenmek.hamileliklerine dogumlarina sahit olmak.
baskasinin cocugunu sevmek (hatta nazar degecegini sanacaklar diye sevememek)
niye olmuyor diye her sorana anlatma cabalarimiz.hepsi cok zor duygular.kimse anlamiyor.
ahh cnm hepimiz oyleyiz ama bahti kara deme yaradanin zoruna gitmesin vardir bi bildigi.Aynen öyle eltilerim benden sonra evlendi 3cü çocuğa hamileler görüncem hamile diğer görümcem yeni doğum yaptı bu dert niye beni buldu bilmiyorum çok zor etrafımda okadar hamile ve bebek varki bide şansıma evlendiğim aile çok çocuk seviyorlar benim bahtım karaymış
Allahimmmmellerin dert gormesnnn tek tekk okurken sona yaklasp size. Gencler naber azimli anne adaylariyazmayi planlarken bu maji gorup kaytsiz kalamadm oleee hosuma gttikiii.. yopikimzde hamis oldunu ogrenen arkadaslar allahhh size mucizenizi yolladiii cokkk sukur gozunuz aydinn... Son gunlerini bekleyenler yada adeti gecenlrr ayy inssss vardr bebsler o gibuslerdeee*********** 2016 ARALIK SON HALLERIMIZ
Ronya ranya = HAMIS (bebis emziriyo)
B bebegim-gel = HAMIS
I imeraFera24 =HAMIS
Melisa1995 = HAMIS
GURBET KUSU =HAMIS (ikizlere gebe)
Berfindogalar = HAMIS
@HayatAynaSnYansimasi =HAMIS
B BenSu1995 =HAMIS
sezenorhan = HAMIS
Edifar = HAMIS
M melsa9387 =HAMIS
Kilim ve tohum = HAMIS
hadinur = HAMIS
semsel =HAMIS
Berf0o0o = HAMIS (asilama= ikiz bebis tuttu)
mavikara = HAMIS
TospaAnnesi =HAMIS
hijabiqueen = HAMIS
ElifAhsen02 =HAMIS
Hifa erva = HAMIS
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Buda sipalarimizin ultrasondaki halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?