19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ayy inşallah ya 5 gün var canım inşallah olur yaa gerçi bu aralar bol stress yaptım bakalım hayırlısı olsun
Canim insallah bu ay mujdeyi verirsin bize stres yapma kaybettigim bebiste tek bir belirti bile yasamadim ben bi kabizlik vardi onun da hamilelik belirtisi oldugunu sonradan ogrendim bazen bilmedigimiz seyler olabiliyor biz anlamiyoruz kisiden kisiye degisiyor hamilelik belirtileri o yüzden yine diyorum stres yapma

evet cnm yan etkileri bunlar.
insallah tutunur.rabbim buyuktur.
merak ettiklerinizi sorun kizlar tecrubeli sayilirim
6 kez igne ilac kullanarak denedik.2 olumsuz asilama atlattik.
simdi tup bebek yolundayizgel artik sipam

evet cnm yan etkileri bunlar.
insallah tutunur.rabbim buyuktur.
merak ettiklerinizi sorun kizlar tecrubeli sayilirim
6 kez igne ilac kullanarak denedik.2 olumsuz asilama atlattik.
simdi tup bebek yolundayizgel artik sipam
Ah canım kıyamam sana ben. Umudunu yitirme demek kolay ama yaşamak çok zor. İnsan ilaç iğne tedavisine başlandığı Zaman zannediyor ki kesin olarak gebelik olacak. Onun hayal kırıklığı daha fazla. Tecrübelrinden seve seve faydalanacağız inşallah. İnşallah anne olacaksın sen de. Ah bu sıpalar!

15 yas mi?? 7 tup bebek mi?? yaa nasil bir irade var abla insallah daha fazla beklemezsin .
utandim valla daha biz ne yasamisiz ki ilk denemeyi yapmadan isyanlardayim.sonumuz hayir olsun.
Evet ya 2002 yılında evlendim halada uğraşıyorum okadar çok çile çektimki umutlar hayal kırıklıkları boş beşik benim imtihanımmış halada çekiyorum çok acı bir şey allah kimseye yaşatmasın her gün bunun için gözyaşıdöküyorum ne zormuş evlat hasreti

Amin sanada inşallah teşekür ederim

İnşallah veririm o müjdeyi canım hepimizin yüzü güler bu ay inşallah :)

hemde nsl zor.baskalarina ozenmek.hamileliklerine dogumlarina sahit olmak.
baskasinin cocugunu sevmek (hatta nazar degecegini sanacaklar diye sevememek)
niye olmuyor diye her sorana anlatma cabalarimiz.hepsi cok zor duygular.kimse anlamiyor.

Berf0o0o ☺☺ canim bugunumude yazayim bugunde hafif solumda bi agrim oldu bi de sirtim agriyor.. Siskinlik var alt kismimda rahatszi edici derecede.. Sanki patlicakmisim gbi karin kasik kismim... Valla rabbim hayirla sonuclandirsin ya beklemesi cidden zor... Ama guzel telaseler yinede.. Esim de dior ki cok takiosn takma bu kadr kendini yoruyosn stres yapma dior ama valla ben stresli miym deol miym stresli deglm die kendimi mi avutuyorum bilmiuorum.. Ama bayagi ilgileniyor um belirtilerle ve her konuyu okuyorum genelde.. Yalnizca isteyken aklima gelmior..evdeysem haftasonlari bilhassa hic cikmiyor aklimdan desem abartmis olmam sanirim...☺☺

*********** 2016 ARALIK SON HALLERIMIZ
Ronya ranya = HAMIS(bebis emziriyo)
B bebegim-gel = HAMIS
I imeraFera24 =HAMIS
Melisa1995 = HAMIS
GURBET KUSU =HAMIS(ikizlere gebe)
Berfindogalar = HAMIS
@HayatAynaSnYansimasi =HAMIS
B BenSu1995 =HAMIS
sezenorhan = HAMIS
Edifar = HAMIS
M melsa9387 =HAMIS
Kilim ve tohum = HAMIS
hadinur = HAMIS
semsel =HAMIS
Berf0o0o = HAMIS(asilama= ikiz bebis tuttu)
mavikara = HAMIS
TospaAnnesi =HAMIS
hijabiqueen = HAMIS
ElifAhsen02 =HAMIS
Hifa erva = HAMIS

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Buda sipalarimizin ultrasondaki halleri

hemde nsl zor.baskalarina ozenmek.hamileliklerine dogumlarina sahit olmak.
baskasinin cocugunu sevmek (hatta nazar degecegini sanacaklar diye sevememek)
niye olmuyor diye her sorana anlatma cabalarimiz.hepsi cok zor duygular.kimse anlamiyor.
Aynen öyle eltilerim benden sonra evlendi 3cü çocuğa hamileler görüncem hamile diğer görümcem yeni doğum yaptı bu dert niye beni buldu bilmiyorum çok zor etrafımda okadar hamile ve bebek varki bide şansıma evlendiğim aile çok çocuk seviyorlar benim bahtım karaymış

ahh cnm hepimiz oyleyiz ama bahti kara deme yaradanin zoruna gitmesin vardir bi bildigi.
benim 1 eltim vardi evlendigimde.sonra 3 oldu.hepsinin 3 er cocugu var ben bostayim.
en acisida hic belli etmem uzuntumu.onlarin hamileliklerine dogumlarina hep sahit oldum.
bebek odalarina hazirliklarina hep el attim.ara sira donup "allah sanada verir" demeleri o kadar aci kii.
kucagima alsam bi dert almasam bin dert oluyor.bi ust giydiriyorum ay dikkat et .yapamazsin
bilmiyorsundur gibi bir cok kelime duyuyorum.acizlik iste o anlarda aklima dusuyor.caresizce takmamaya calisiyorum.
ne yapalim katlancaz .rabbim acisin .kullar " laf atalim .bir tekmede biz atalim" pesindeler.

Allahimmmmellerin dert gormesnnn tek tekk okurken sona yaklasp size. Gencler naber azimli anne adaylariyazmayi planlarken bu maji gorup kaytsiz kalamadm oleee hosuma gttikiii.. yopikimzde hamis oldunu ogrenen arkadaslar allahhh size mucizenizi yolladiii cokkk sukur gozunuz aydinn... Son gunlerini bekleyenler yada adeti gecenlrr ayy inssss vardr bebsler o gibuslerdeee Sonraaaa adeti uzak olupda her turlu dua deneme yapanlar allahimmm emeklerinizi bosa ckartmasiinnnn Veeee dogumu yaklasan arkadasm firdevscansu ilknurrr22 rabbimmm hayrli dogumlarrrr nasl eylesnnn :) kizzz GURBET KUSU O dusuncene bayildimmmm :) canimmm bakk nssida bir mesajda herkese hitap ettim dimi Berf0o0o Kilim ve tohum I imeraFera24 semsel ElifAhsen02 sezenorhan hijabiqueen Edifar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…