19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

cnm evet OLACAK elbette bir gun olacak ama kendi vucudumu tanidigim icin oyle diyorum.
daha dogrusu kendimi kotusune alistiriyorum.iyisi olursa tabikii de coookk sevinicem.
hayal kirikligina ugramaktansa boyle ilerlemek daha iyi geliyor bana.
sen hiiic uzulme berfinim senden cok umutluyum testlerin cok iyi .bi engel yok gibi geldi bana.

Merhaba arkadaşlar bende 15 yaşında evlendim 28 yaşındayım 7 negatif denemem var halada bebiş yok malesef
15 yas mi?? 7 tup bebek mi?? yaa nasil bir irade var abla insallah daha fazla beklemezsin .
utandim valla daha biz ne yasamisiz ki ilk denemeyi yapmadan isyanlardayim.sonumuz hayir olsun.

İlk gece hamile kalıyorlar Rabbim onları öyle odullendiriyo ama kimine odul kimine ceza çok derin bi mevzu Allahım bizi sinamasin ağır imtihanlarla insallah
evet cnm dogru tabiki her cocugu olanin basi goge yukselmiyor.
elbetteki imtihan dunyasindayiz.kimi evladiyla imtihan oluyor.
rabbim korusun oylesi daha zor.

Merhaba arkadaşlar bende 15 yaşında evlendim 28 yaşındayım 7 negatif denemem var halada bebiş yok malesef

Canimm benimm hangi sayfaya hangi yere yazsak hangi yerden başlasak kimle konussak kim anlayacak 13-14 yılın her anki acıyı hangisi ve kimler hafifletecek Allaha binlerce sukurlrr olsun her halimize çünkü ondan geldiğini biliriz ondan geleceğini biliriz Allahım sana güç kuvvet sabur versin beklentilerine sabrina hayirlsaglikli mucizeni gondersin Rabbim insallah

:) yaa aslında iyi olmayı cagirmaliyiz kendimizi kandirmayalim her ay da çok umutluyuz peeeeeh

Ama kasiklarda ağrı falan hiçbir belirti yok her ay olduğu gibi yalnızca göğüste ağrı var inşallah dediğin gibidir canım

Bi kaç arkadasimiz hiç bir belirti olmadan hamile kalmışlar hem de doğal yollardan :) bence seninki de öyle olabilir kaç gün var ? Biraz bekle sonra test yap :)

Bi kaç arkadasimiz hiç bir belirti olmadan hamile kalmışlar hem de doğal yollardan :) bence seninki de öyle olabilir kaç gün var ? Biraz bekle sonra test yap :)
Ayy inşallah ya 5 gün var canım inşallah olur yaa gerçi bu aralar bol stress yaptım bakalım hayırlısı olsun

mrb cnm.evet bu kasilmalar ilactan dolayi oluyor.
bende kullanmistim gecen yil baya.gaz sancisida yapar duphaston.
bunu kullananlar belirti sanmasin bu kasilmalari.
Canımm ben adet olcam diye korkuyorum ilaçtansa sabreder beklerim evet canımm afedersin çok gaz yapıyor hele ki ilk gün karnım Kocaman oldu kuzum bir şey daha soracağım Hakkı'nızı helal edin kızlar ayıp da oluyor ama sarı renge yakın kremsi akıntı da yapar mı bu ilaç? Ay tutsun bu ay da sancı ağrı çekerim seve seve.

Canim sana da iyi pazarlar benim bilgim yok ama o kasılmalar bende de var doktora söyledim acilde kan verdigimde gaz sıkısması olabilir dedi
Adet olmayayım da bir tek gebelikten dolayı. Gazdandır inşallah kuzum canini sıkmak gibi olmasın ama gecikmeye rağmen kanda çıkmadıysa hormonal olabilir kendini sıkmadan bekle.

Adet olmayayım da bir tek gebelikten dolayı. Gazdandır inşallah kuzum canini sıkmak gibi olmasın ama gecikmeye rağmen kanda çıkmadıysa hormonal olabilir kendini sıkmadan bekle.
Adetim hep duzensizdi diye pek takmamaya calisiyorum canim ama ilac kullandigim icin gecikmez diye ümit ediyordum cunku 2 ay ilacla gayet guzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…