Canim iyiyim dicem ama pek degilim . Mide bulantim cok fazla iki gun arayla serum alip geliyorum bide surekli lekelenmem var korkuyorumbir haftadan bu yan doktor bisey olmaz dedi ama hic durmuyor
Bilmiyorum canim ya doktor korkma diyor ama olmuyor iste dua var uzerimde tasiyorum artik Allahima emanet ne diyeyimCanım yaaa nden oluyomus ki bu Allahım korusun bitanem b araştır bak bi kaç dua var onları kağıda yazıp göbeğine yapistir Allahım zeval vermesin YA Allahım yardım etsin
Bilmiyorum canim ya doktor korkma diyor ama olmuyor iste dua var uzerimde tasiyorum artik Allahima emanet ne diyeyim
Giremiyorum pek ya fırsatım olmuyor arada bakınıyorum işte. Sen napıosun nasılsın bebiş napıoooNerelerdesin canimmm
Skci valla yaa sizde hamile kalında oturun barıKız ne skcisiii keşke biz de hamile olsak evde otursak
Bisey olmaz canım korkma benm arkadasimin ablasının da her ay adet günlerinde kanaması oluyoms smdi geçmiş kaç ay olmuş öyle hemde baya ama sapasağlam hiç bsyi yokBilmiyorum canim ya doktor korkma diyor ama olmuyor iste dua var uzerimde tasiyorum artik Allahima emanet ne diyeyim
Canim iki gun arayla azicik kanamam oldu . Ama kahverengi leke bi haftayi askin geliyor hala gecmedi insaallah bisey olmaz korkuyor insan ister istemez bidahaki kontrolumude bir ay sonraya verdi doktorBisey olmaz canım korkma benm arkadasimin ablasının da her ay adet günlerinde kanaması oluyoms smdi geçmiş kaç ay olmuş öyle hemde baya ama sapasağlam hiç bsyi yok
İçin rahat etmiyorsa git canım kontrolü beklemeCanim iki gun arayla azicik kanamam oldu . Ama kahverengi leke bi haftayi askin geliyor hala gecmedi insaallah bisey olmaz korkuyor insan ister istemez bidahaki kontrolumude bir ay sonraya verdi doktor
Bi hafta icinde uc kez gittim canim ama pazartesi gidicem yineİçin rahat etmiyorsa git canım kontrolü bekleme
Anladm canım bisey olmaz Allahın izniyle inşallah dua et bol bol dinlen tabiBi hafta icinde uc kez gittim canim ama pazartesi gidicem yine
Saol canim insaallahAnladm canım bisey olmaz Allahın izniyle inşallah dua et bol bol dinlen tabi
Selam. Bence bu konuyu gecistirmeyin benimde 2 kez azicik kanamam olmustu 2 side temizlik yaptikta sonra olmustu azicik bir damla acik pembemsi doktorum bisey olmaz diyordu ama dusuk yaptim cok uzgum keske baska doktora gorunseydim bence progesteron iste bu konu ustunde dur doktoruna soyle canim seni uzmek icin yazmadim ben yasadigimdan oturu uzgunum yasadigim aci tecrubeyi paylasmak istedimCanim iki gun arayla azicik kanamam oldu . Ama kahverengi leke bi haftayi askin geliyor hala gecmedi insaallah bisey olmaz korkuyor insan ister istemez bidahaki kontrolumude bir ay sonraya verdi doktor
Canim bende bi hafta icinde uc kez uc ayri.doktora gittim hepsi ayni seyi soledi iki kez igne yapildi dinlen dediler sadece ama insanin ici rahat etmiyor tabiki ama Raabbim ne derse o olur elimizden geleni yaptik simdilik insaallah bisey olmazSelam. Bence bu konuyu gecistirmeyin benimde 2 kez azicik kanamam olmustu 2 side temizlik yaptikta sonra olmustu azicik bir damla acik pembemsi doktorum bisey olmaz diyordu ama dusuk yaptim cok uzgum keske baska doktora gorunseydim bence progesteron iste bu konu ustunde dur doktoruna soyle canim seni uzmek icin yazmadim ben yasadigimdan oturu uzgunum yasadigim aci tecrubeyi paylasmak istedim
Canim yuksek degil benimkide 31di dostinex diye bi.ilacla hemen dusuyor bide testere disli aslanpencesi dusuruyor ama ensdise edilecek bi yukseklik degil . Tiroid hormonlarinada bakildi mi tsh t3 t4Mrb kızlar, bugun doktora gittim yine hormon tahlili faln yapıldı doktor herşy gayet iyi dedi ama ben eve gelip inceleyince prolaktinin belirtilen referans aralığından yuksek olduğunu farkettim.. Lutfen yorum yapın..
referans aralığı : 4.79 - 23,3
benim değerim 29,21 çıkmış. Geçen ayda çekmiştim geçn ayki sonucum 16,98
kafam çok karıştı. Lutfen yorum yapın
evet canm, onlarda bi skntı yok, sadece bu yuksek..Canim yuksek degil benimkide 31di dostinex diye bi.ilacla hemen dusuyor bide testere disli aslanpencesi dusuruyor ama ensdise edilecek bi yukseklik degil . Tiroid hormonlarinada bakildi mi tsh t3 t4
Yok canim kafana gore icme oyle gerek gormemis demek doktor cunku dikkatli kullabilmasi gereken bi ilac . Ya bu hormon her dk farklida cikabilirmis yani bence cok kafaya takma illa takiliyosanda teteredisli aslan pencesi ic bi kac gunevet canm, onlarda bi skntı yok, sadece bu yuksek..
ama doktor ilaç faln vermedi, ben kullanıyimmi bu ilacı sence canım
yani yuksek faln değil eminsin demi canmmm. Ayyy nasıl içimi rahatlattın anlatamamm. Allh razı olsunYok canim kafana gore icme oyle gerek gormemis demek doktor cunku dikkatli kullabilmasi gereken bi ilac . Ya bu hormon her dk farklida cikabilirmis yani bence cok kafaya takma illa takiliyosanda teteredisli aslan pencesi ic bi kac gun
Sendende razi olsun canim yok yuksek degil olsa doktorda soylerdi emin olyani yuksek faln değil eminsin demi canmmm. Ayyy nasıl içimi rahatlattın anlatamamm. Allh razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?