19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Hz. Mevlana der ki: Dostlarını daima vefa ile hatırla..
Arayan sen ol, bulan sen; tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen.
Kula vefası olmayanın, Hakk'a vefası olmaz... Selam ve dua ile...
***HAYIRLI CUMALAR***

A.s. cnm ya eklemistim kaldirdim. Bizim bebis cm olarak biraz kucuk gibi geldi, kendi kendime dedim bi daha kontrole gidip geldikten sonra ekliyim :s

Tamam canım anladım ben sabırsızlıkla o günü bekliyorum, senin gibi dayanamaz hemen eklerim sanırım

Insaah cnm o gunler de gelecek, yorumlarinin altinda cikacak, bebisiniz su kadar gr su kadar cm diye :)))
İnşallah arkadaşım, bu cumartesi bir doktora başlıycam çapa'da bir arkadaşımın onun tedavisiyle 7 senin üzerine ikiz kızları oldu bakalım bize de inşallah fayda eder..

İnşallah arkadaşım, bu cumartesi bir doktora başlıycam çapa'da bir arkadaşımın onun tedavisiyle 7 senin üzerine ikiz kızları oldu bakalım bize de inşallah fayda eder..

Aa cok iyi :) hadi guzel haberler getir bize de, bekliyir olucam guzel haberlerini bi de ikiz ya muhtesem :)

Aa cok iyi :) hadi guzel haberler getir bize de, bekliyir olucam guzel haberlerini bi de ikiz ya muhtesem :)
İnşallah canım paylaşmaz mıyım, burada bütün sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz
İlk olarak sizle paylaşırım hem de inan yakınımdaki insanlardan daha çok destek gördüm
buradaki arkadaşlarımızdan..

Haklisin cnm, yakinimizdakiler dunya derdinde, sitem etmiyorum kimseye ama durum boyle. O acudan hakikaten burasi cok guzel. Heyecanla bekliyor olacagim :)

Haklisin cnm, yakinimizdakiler dunya derdinde, sitem etmiyorum kimseye ama durum boyle. O acudan hakikaten burasi cok guzel. Heyecanla bekliyor olacagim :)
Sağol canım benim.. İnşallah paylaşacağım günü inan ben de sabırsızlıkla bekliyorum..
Bu arada Berf0o0o 'nın hiç sesi çıkmıyor, haberin var mı özledik kendisini..
Buradan selam ederim..

Esinin tayini cikti cnm d.bakir a Berf0o0o nin. Ayin birinde onlar gidecekti. Sanirim esyalar biraz zaman sonra gidecekmis. Bir surede kendi ailesinin yaninda kalacaklardi yanlis hatirlamiyorsam. Su an duzenleri olmadigi icin giremiyor. Bebis icin de asilama yapilacakti tam, tayin cikinca kaldi. Benim bildiklerim bu kadar canim :) biz de bekliyoruz aramizda gormek istiyoruz onu en kusa surede

o zaman bir de öyle deneyeyim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…