- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Evet canım 3gun gecti
Kuzum dostinex kullanacaksın büyük olasılıkla başka da hiç bişeyciğin yok, maşallah. Süt hormonu o ilaçla çabuk Düşüyor.slm arkadaşlar benm hormon değerlerim
tsh 1.880
e2 169,38
progesteron 6.45
fsh 2,96
lh 10.17
prolaktin 34.84
dhea-s 176
testesteron 1.70
çok mu kötü sonuçlarım doktor sadece süt hormonun yüksek dedi onun için ilaç yazdı. yalnız bu sonuçlardan üç gün sonra adet oldum.
Bana da öyle geldi canım ya sabah 6gibi su içmiştim bi sorun olmaz demi şimdi gidip versemKan verme ihtimalin var mi cnm gec dollenme olabilir. En iyisi degerini ogrenmek gibi geldi.
Bana da öyle geldi canım ya sabah 6gibi su içmiştim bi sorun olmaz demi şimdi gidip versem
Canım yaptım ama ikinci çizgi baya bi silik çıktı fotoğrafta belli oluyor biraz sende farkeder misin bilemedim
Canim benimkinde 19.2 mm yaziyo iste sanirim buyumus iki cm e yaklasmisHmm. Benimkinde 0,838 cm yaziyo seninki soracaktim cnm kac diye.
Pazar günü tekrar yapmayı düşünüyorum canımTilbe_ canım ben çok silik de olsa bir şey görüyorum, ya bekleyip tekrar et ya da kan verip Öğrenelim.
Canim benimkinde 19.2 mm yaziyo iste sanirim buyumus iki cm e yaklasmis
Yerim sizin o minnacık keselerinizi kızlarCanim benimkinde 19.2 mm yaziyo iste sanirim buyumus iki cm e yaklasmis
Hmm benimki daha kucucukmus o zamman, senin kerata buyumus bile masallah
Canım belirtin var mı burdaki tazecik hamişşlerimiz sana yardımcı olurlar, pazar günü beklemiş idrarla yaparsın çünkü ben silik bir şey gördüm inşallah vardır.Pazar günü tekrar yapmayı düşünüyorum canım
canim benimYerim sizin o minnacık keselerinizi kızlar
evet canim hayalet bi cizgi gorunuyor insaallah vardir ya umarim.yanilmiyoruzdurElifAhsen02 canım tilbenin testine siz de bir baksanıza
Oyle olduğu zaman 2. Gününe cagryolar sanırım canımKızlar çok mutluyum en sonunda adet olabildim Allahım nasıl rahatladım yanlız şimdi bir sorunum var benim hormon testlerim var adetin 3. Günü yaptırmam lazım ama oda pazara denk geliyor ptesi yaptırsam yani 4. Gününde bi sıkıntı olurmuki acep
Anladim cnm. Doktor bise demedi ins bi problem yoktir..erken yumurtlamadan kaynakli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?