ben gitmiyorum kuzum daha sinirlendim doktor tuttu aşılama dedi daha ortada eşimin tahlilleri bile yokken ben deneme tahtasımıyım dedim vurdum kapıyı çıktım sonra eşim spermogram verdi iki kez birincide az çıktı ikincide hareketlilik sıfır çıktı proxseed verdi 3 ay kullanacak rabbim hayırlısını nasip etsin bende 6 ay daha bekleyelim diyorum ben gitmiyim hastaneye doğal yolla olur diye umut ediyorum hemen ilaçlarla hormonlarımı alt üst etmek istemiyorum doktor 6 ay daha olmazsa eşimin sonuçları değişmezse tüp bebek dedi hayırlısı bakalım eşimle yıkıldık sonuçları alınca ama atlattık çok şükür... eşim öyle suçlandı ki boşanmak istersen sana birşey diyemem seninde anne olmaya hakkın var dedi çok ağladım kızdım benden bu kadar kolay vazmı geçiyosun diye o da ağladı bunu eksiklik olarak görüyomuş bende asla bırakmayacığımı vazgeçmeyeceğimi söyledim takdir allahtan olursa hayırlısı sağlıklısı olsun olmazsa yine takdir allahtan bizim yuvamızdan huzuru sevgiyi mutluluğu eksik etmesin dedim o günden sonrada şeytan kulağına kursun hiç açmadık konuyu....
kocamın canı sağolsunda kuzum gerisini rabbim verir diyorum artık bizdede öyle oldu bir ayda iki tahlil verdik once birazcık düşük çıktı ikincide sıfır çıktı doktorda öyle dedi sürekli değişiyo dedi hayırlısı bakalım... sen ne yapıyosun doktora devam mıCanım benim yaaa erkeklerin tahlilleri surekli değişiyor canım doktor bi ayda iki defa tahlil aldı ikisi bir birinden farkli yedikleri ictikleriyle kaynaklanıyor bu degisiklikler. Bunda hiç birşey yok tüp bebekten önce aşilamayi tavsiye ediyorum canim. İnşallah onlara gerek duymadan olur canım gönlünü rahat tut
Yaa kolay gelsin canım inşallah alisirsnYok canım ayn 1 de gitcez esyalarim da 17 sinde gelck canim her gün birbiryeri topluyorum :)
ELMALI turtam tatlımmmm nasılsın?
Ki
Canım benim yaaa :) iki gundur yokum senden başka kimse beni sormadinasilsin durumun nasıl sen de yol mu birşeyler :)
Kizlar beta hcg 871.9 cikti bugunn ama keseyi gormedi dr daha :)
Otyrm canım sen napysnnn bende bakyrm kmse yok ckyrmcancanlar napıyonuz
bende geldim kimse yoktu annemlere geldim oturuyom kızlarla öyle tatlıyı yaptın mıOtyrm canım sen napysnnn bende bakyrm kmse yok ckyrm
Yaptm canım eşim yedi ben yemedm tabiki inşallah biterbende geldim kimse yoktu annemlere geldim oturuyom kızlarla öyle tatlıyı yaptın mı
Canım napysnnn :))Hayirli olsun cnm, insallah sagliklica kucagina almak nasip olur :)
çok mu yaptın kızzzz :)Yaptm canım eşim yedi ben yemedm tabiki inşallah biter
Bi tepsi yaptm tarife gore mecburen çok sevyo ya inşallah yer :)) öyle komsumda yok ki gotrsem bina boş 2 3 kişi var onlarda smi yok:))çok mu yaptın kızzzz :)
Canım napysnnn :))
Bende televizyon izlyrm napiyim :))Iyi cnm az uzaniyim demistim 20 dak kadar uyumusum kalmisim oyle sen nasilsin, napiyosun :)
Bende televizyon izlyrm napiyim :))
Aynen öyle ben tutmyrm tabi tutablsem keşkeHmm o da guzel :)) benim bu ara hicbir seye mecalim yok cnm ya enerjim cok dusuk .Gunler uzun ya oruc halsizlik yapiyo. Rabbim sabrini veriyo yine de.
Aynen öyle ben tutmyrm tabi tutablsem keşke
Aynen öyle :))Olsun cnm, bebis icin artik yapcak bise yok :)
Benim tam bi yıl olduSen ne zamandır düşünüyosun bebis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?