- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
İyi bakalm kolay gelsin :))Hb :) yemek yapicam canim napiyim malum iftara dogru pilim bitiyo :)
İyi bakalm kolay gelsin :))
meraba arkadaşlar....ben 1 senelik evliyim çocuk istiyordum 1 senedir olmadı doktora gittim önce prolaktinim yüksekti yani süt hormonum o düştü şimdide yumurtalıgım küçükofff ne zor birşey ya çocugunun olmaması...yumurtalıgı küçük olup çocugu olan biri varmı acaba
Geçmiş olsun canım olur inşalla benim anneminde prolaktin hormonu hep yuksemms ben olmusum ama annem hep der senin olman bi mucize diye çünkü tedavi olmamsmeraba arkadaşlar....ben 1 senelik evliyim çocuk istiyordum 1 senedir olmadı doktora gittim önce prolaktinim yüksekti yani süt hormonum o düştü şimdide yumurtalıgım küçükofff ne zor birşey ya çocugunun olmaması...yumurtalıgı küçük olup çocugu olan biri varmı acaba
Nasılsın birtanem hoşgeldinnnnnnKizlarr ben geldmmm :))
Kuzum inşallah tez vakitte bebişinnnnn gelir, benim de prolaktinmeraba arkadaşlar....ben 1 senelik evliyim çocuk istiyordum 1 senedir olmadı doktora gittim önce prolaktinim yüksekti yani süt hormonum o düştü şimdide yumurtalıgım küçükofff ne zor birşey ya çocugunun olmaması...yumurtalıgı küçük olup çocugu olan biri varmı acaba
İyiyim canım sen nasılsın napiyosunNasılsın birtanem hoşgeldinnnnnn
Iyiyim kuzum iyiyim dün de ateşlememi gibi ağzım yara içinde kaldı galiba enfeksiyon falan var vücudumda Aker'de nasıl bilemiyorum bol uyuklamalı halsiz gün geçiriyorum.İyiyim canım sen nasılsın napiyosun
Geçmiş olsun canım dinlen bol bolIyiyim kuzum iyiyim dün de ateşlememi gibi ağzım yara içinde kaldı galiba enfeksiyon falan var vücudumda Aker'de nasıl bilemiyorum bol uyuklamalı halsiz gün geçiriyorum.
Sağol bebeğim.Geçmiş olsun canım dinlen bol bol
Berf0o0o tatlım göbişleriniz bebişle dolsun diyorsun ya bayılıyorum o nasıl güzel bir ifade öyle! Kızlar özledim hepinizi ve öpüyorum çok çok !
meraba arkadaşlar....ben 1 senelik evliyim çocuk istiyordum 1 senedir olmadı doktora gittim önce prolaktinim yüksekti yani süt hormonum o düştü şimdide yumurtalıgım küçükofff ne zor birşey ya çocugunun olmaması...yumurtalıgı küçük olup çocugu olan biri varmı acaba
Seeeen nerdesin haciiii kaç gundur yoksunnn ????cancanlar ne yapıyonuz bakem
Ama sen bizi hep yalniz birakiyosun kiKi
Canım benim yaaa :) iki gundur yokum senden başka kimse beni sormadinasilsin durumun nasıl sen de yol mu birşeyler :)
Gunaydin canimm miskinlik yapiyorum valla oule sen napiyosunGünaydın kızlar napiyosunuzzz:))
Gunaydin canım iyiyim sen nasilsin :)Günaydın kızlar napiyosunuzzz:))
canım yaa kusuruma bakmayın beni biraz idare edin ayın 1 de gidiyoruz o yüzden evi topluyorumAma sen bizi hep yalniz birakiyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?