19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

meraba arkadaşlar....ben 1 senelik evliyim çocuk istiyordum 1 senedir olmadı doktora gittim önce prolaktinim yüksekti yani süt hormonum o düştü şimdide yumurtalıgım küçük offf ne zor birşey ya çocugunun olmaması...yumurtalıgı küçük olup çocugu olan biri varmı acaba

Hg cnm topige, Rabbim cok bekletmesin insallah. Gercekten bu zamanda cocuk sahibi olmak fazlaca zorlasti. Gerek yenilen icilen gidalardan gerek cevresel etmenlerden ha deyince olmuyor. Olanlar da iyice nadirlesti. Ama Allah tan umit kesilmez, dua ve sabir ile bekleyecegiz. Dogru zamanda hayirli ve saglikli evlatlar versin ins

Geçmiş olsun canım olur inşalla benim anneminde prolaktin hormonu hep yuksemms ben olmusum ama annem hep der senin olman bi mucize diye çünkü tedavi olmams

Kuzum inşallah tez vakitte bebişinnnnn gelir, benim de prolaktin
M yüksekti dostinex kullandım düştü başka bir Sıkıntımız yok ama bebiş de yok !

Ki
Berf0o0o tatlım göbişleriniz bebişle dolsun diyorsun ya bayılıyorum o nasıl güzel bir ifade öyle! Kızlar özledim hepinizi ve öpüyorum çok çok !

Canım benim yaaa :) iki gundur yokum senden başka kimse beni sormadi nasilsin durumun nasıl sen de yol mu birşeyler :)

Merhaba canım aramıza hoş geldin Oncelikle Allahım çok aratmasin canim. Yumurtanın küçük olması bence sorun değil canım bitkisel ilaçlarla bile buyuyo klomen ve diğer ilaçlarla da buyur Allahın izniyle insallah. Bu arada yumurtan kaç mm oluyo canım bizim firdevscansu arkadaşımız tek yumurtayla hamile kaldı maşallah 15- 16 mm kadar buyumustu o ay hamile kaldı maşallah ki çok sukur :)

cancanlar ne yapıyonuz bakem
Seeeen nerdesin haciiii kaç gundur yoksunnn ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…