- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Bilmymki kuzm benmde anlamadgm o 1haftadr var bazen ic camasrmda gelyo adet desem hc sancm falan yok e kokmuyoda enfeksyndan desem ilk zamanlarda vardi hc byle olmadi yaniLekelenmeler niye oldu ki dikkat et canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmymki kuzm benmde anlamadgm o 1haftadr var bazen ic camasrmda gelyo adet desem hc sancm falan yok e kokmuyoda enfeksyndan desem ilk zamanlarda vardi hc byle olmadi yaniLekelenmeler niye oldu ki dikkat et canm
Enfeksiyondan olmaz canım bi doktora gtsenBilmymki kuzm benmde anlamadgm o 1haftadr var bazen ic camasrmda gelyo adet desem hc sancm falan yok e kokmuyoda enfeksyndan desem ilk zamanlarda vardi hc byle olmadi yani
Niye canmKocam delirtti beni bugün ya
Gtcem canm cuma gunune randevu aldmEnfeksiyondan olmaz canım bi doktora gtsen
Kötü bisey çıkmaz inşallah iyi bi haber gelr :))Gtcem canm cuma gunune randevu aldm
bende girmiyodum çoktandır dün girdim daha yeni ama kimse yok şekerim burda kimse kalmamışBen geldimmmmm :)) Kaç günlerdir girmiyorum bi gireyim dedim napıosunuzzz ?
ne yapayım aynı :) gelen giden yok hala çalışmalar devam ediyo beklemeler devam ediyo işte :) sen nasılsın var mı bi ışıkMillet varda kimseden ses çıkmıyor uyuyorlardır :)) Sen napıosun ne durumdasın ?
Yokk bu ay 15 gün gecikmeyle regl oldum yıkıldım.. Şimdi bir umut bugün yarın başlıyorum bizde çalışmalarane yapayım aynı :) gelen giden yok hala çalışmalar devam ediyo beklemeler devam ediyo işte :) sen nasılsın var mı bi ışık![]()
ben tedaviye baslamıştım klomenle aşılama yapılacaktı ama ben reddettim hiçbir sorunum yokken hemen aşılama dedi doktor bende 6 ay daha beklemeye karar verdim eşimde sperm hareketliliğinde azlık var proxseed kullanıyo 3 ay kullanacak baska birsey yapmıyoruz doğa yöntemler dışındaYokk bu ay 15 gün gecikmeyle regl oldum yıkıldım.. Şimdi bir umut bugün yarın başlıyorum bizde çalışmalaraBu ayda olmazsa aşılama tedavisine başlıyorum ben allahın izniyle inşallah mübarek ayda hamile kalırım da gerek kalmaz canm :) Sen tedavi görüyormusun ?
HgKizlarr ben geldmmm :))
Selamunaleykum kzlar takp edyrm ama yazmadm hc nezmn nete grsem tlfn kapanyodu batrya aldrdm esme bugun iste bende bugun oglen test yaptm snuc negatf ama hala kahve lekeler gelyo bazen kanla karsk bazen ack renk bazen koyu cuma gunu hast.ye gtcem hakkmzda hayrlsi zey Zey belki sendede vardr canm gunun gecerse hast.ye gt
Sende hoşgeldin o zaman napysn :))Hgben de geldim :)
İnsallah kuzum bennde adet gunum bugun 35.gun olrsam 3gun snra ama hc adet belrtm yok ya yarn hast.ye gtcem bkalm neplack haber verrmIns sende de vardir cnm bende de :) bben de gunum gecsun diye bekliyorum, bugun gunum bakalim daha gelen giden yok. Bikac gun bekliyim diyorum. Sen de guzel haberlerle gelirsin insallah :)
Sende hoşgeldin o zaman napysn :))
Tamm kuzum yarin heber bekliyoruz o zaman senden, ins bebis vardir :)İnsallah kuzum bennde adet gunum bugun 35.gun olrsam 3gun snra ama hc adet belrtm yok ya yarn hast.ye gtcem bkalm neplack haber verrm