19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ne yapayım aynı :) gelen giden yok hala çalışmalar devam ediyo beklemeler devam ediyo işte :) sen nasılsın var mı bi ışık:KK46::KK46::KK46::KK46:
Yokk bu ay 15 gün gecikmeyle regl oldum yıkıldım.. Şimdi bir umut bugün yarın başlıyorum bizde çalışmalara :P Bu ayda olmazsa aşılama tedavisine başlıyorum ben allahın izniyle inşallah mübarek ayda hamile kalırım da gerek kalmaz canm :) Sen tedavi görüyormusun ?

Yokk bu ay 15 gün gecikmeyle regl oldum yıkıldım.. Şimdi bir umut bugün yarın başlıyorum bizde çalışmalara :p Bu ayda olmazsa aşılama tedavisine başlıyorum ben allahın izniyle inşallah mübarek ayda hamile kalırım da gerek kalmaz canm :) Sen tedavi görüyormusun ?
ben tedaviye baslamıştım klomenle aşılama yapılacaktı ama ben reddettim hiçbir sorunum yokken hemen aşılama dedi doktor bende 6 ay daha beklemeye karar verdim eşimde sperm hareketliliğinde azlık var proxseed kullanıyo 3 ay kullanacak baska birsey yapmıyoruz doğa yöntemler dışında :KK22::KK22::KK22::KK22:

Selamunaleykum kzlar takp edyrm ama yazmadm hc nezmn nete grsem tlfn kapanyodu batrya aldrdm esme bugun iste bende bugun oglen test yaptm snuc negatf ama hala kahve lekeler gelyo bazen kanla karsk bazen ack renk bazen koyu cuma gunu hast.ye gtcem hakkmzda hayrlsi zey Zey belki sendede vardr canm gunun gecerse hast.ye gt

Ins sende de vardir cnm bende de :) bben de gunum gecsun diye bekliyorum, bugun gunum bakalim daha gelen giden yok. Bikac gun bekliyim diyorum. Sen de guzel haberlerle gelirsin insallah :)

Ins sende de vardir cnm bende de :) bben de gunum gecsun diye bekliyorum, bugun gunum bakalim daha gelen giden yok. Bikac gun bekliyim diyorum. Sen de guzel haberlerle gelirsin insallah :)
İnsallah kuzum bennde adet gunum bugun 35.gun olrsam 3gun snra ama hc adet belrtm yok ya yarn hast.ye gtcem bkalm neplack haber verrm

Back