- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Olmaz canım o gün içinde oluyo benmde 1 saatte bi 2 saatte bi oluyo bazen çok yoğun oluyoBugun gun.boyu gecmedi hic sonunda kotu bisey olmasinda agrisin raziyim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz canım o gün içinde oluyo benmde 1 saatte bi 2 saatte bi oluyo bazen çok yoğun oluyoBugun gun.boyu gecmedi hic sonunda kotu bisey olmasinda agrisin raziyim canim
Bugun gun.boyu gecmedi hic sonunda kotu bisey olmasinda agrisin raziyim canim
Dinlen zaten bi iş yapmaya başlayınca ağrı oluyo :))
Adet günün geçmiş mıydı CanmSelamunaleykum kzlar takp edyrm ama yazmadm hc nezmn nete grsem tlfn kapanyodu batrya aldrdm esme bugun iste bende bugun oglen test yaptm snuc negatf ama hala kahve lekeler gelyo bazen kanla karsk bazen ack renk bazen koyu cuma gunu hast.ye gtcem hakkmzda hayrlsi zey Zey belki sendede vardr canm gunun gecerse hast.ye gt
Çalış bencede en guzeli :))ben hamile değilim yeni bitti reglim çalışmalara devam kafamı rahatlatmaya çalışıyorum bu sene çalışmaya karar verdim aslında üni. sınavlarına girecektim vazgeçtim çalışıcam sürücü kursuna yazılacam yani evde oturupta vay efendim niye benim bebeğim olmuyo bu ayda olmadı acaba bu ay olacakmı demekten benim disk çöktü tamamen kızlar kendinize kesinlikle bi uğras bulun eger ev hanımı iseniz tecrübe konusuyo.... inanmazsınız hayatta asla yapmam dediğim sey sigara içmek oturup düşündükçe yanlız yanlız sigara içme eğilimi basladı bende ama çok sükür daha ağzıma sürmedim sürmeyecemde... işte böyleeeeeee... yine de herseye rağmen gülümsemeye devam...
meleğin hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder rabbim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahhÇalış bencede en guzeli :))
Amin sağol canım darısı başına inşallah :))meleğin hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder rabbim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahh
inşallah canım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlüsünü versin rabbimAmin sağol canım darısı başına inşallah :))
Amininşallah canım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlüsünü versin rabbim
Yok cnm gecmdi genelde 32 35 gunde bi olym 32.gun yarn iste hc adet sancm yk bkalm nlurAdet günün geçmiş mıydı Canm
Lekelenmeler niye oldu ki dikkat et canmYok cnm gecmdi genelde 32 35 gunde bi olym 32.gun yarn iste hc adet sancm yk bkalm nlur
Aynen valla geliyo kilolar :)Yap sonra gelsin kilolar gelsin yağlar :))