- 20 Mart 2015
- 89
- 250
- 43
Hayırdır canm neyin varKızlar moralim çok bozuk çok Üzgünüm.nefes almak istemiyorum
kızartma yemicem zaten smdide acıktm bol bol cubuk kraker yiyorum mide bulantımı kesiyo :) aksam yemektede yicem nerdeyse :) dün yediğim poğaça beni mahvetti yaglıydı ya hamuru aksam uyuyamadm bulantıdan sabahta öyle gecmedi halada devam ediyo
bu kadar yoğun degildi bulantım sabahları oluyodu geciyodu yaa cok kötüymüss valla annemde hic böyle olmams keske ona cekseydi benm hamileligmde :)Anladim cnm :) benim arkadas da baya bi sure cubuk kraker yemisti, bugunler de gecer ins
Sabir cnm tez zamanda gecer ins, gulu seven.. :))bu kadar yoğun degildi bulantım sabahları oluyodu geciyodu yaa cok kötüymüss valla annemde hic böyle olmams keske ona cekseydi benm hamileligmde :)
orası öyle tabii :) böyle olunca insanın bsey yapası gelmyo iste yemek temizlk kendimi iyice saldm zaten :) yüzümdede bgn sivilceler ckms hic ckmazdıSabir cnm tez zamanda gecer ins, gulu seven.. :))
Hamilelikte oluyormus cnm gecer sonra, acaba kiz mi olacak ki :)orası öyle tabii :) böyle olunca insanın bsey yapası gelmyo iste yemek temizlk kendimi iyice saldm zaten :) yüzümdede bgn sivilceler ckms hic ckmazdı
bilmiyorum ki canım tatlıda istemyo hic icimden bi histe kız diyo zaten :) rüyamda kac kere gördm bebegimi emziriyodm felan cinsyetini blmyodum ama :)Hamilelikte oluyormus cnm gecer sonra, acaba kiz mi olacak ki :)
bilmiyorum ki canım tatlıda istemyo hic icimden bi histe kız diyo zaten :) rüyamda kac kere gördm bebegimi emziriyodm felan cinsyetini blmyodum ama :)
sağlıklı olsunda kız erkek farktmez ikisinide istyrm :)Kiz olunca yüze vurur derler ya hayirlusi tabi, tatlidann da tiksindigine goreeeee kiz olabilir
sağlıklı olsunda kız erkek farktmez ikisinide istyrm :)
benm esimde erkek istiyodu hamile oldugumu ögrenince farketmez kızda olsa olur demeye basladı :)Tebi tebi :) ben de oyle derim hep, esim kiz der ama benim icin saglikli hayirli olmasi yeter :)
benm esimde erkek istiyodu hamile oldugumu ögrenince farketmez kızda olsa olur demeye basladı :)
Yap sonra gelsin kilolar gelsin yağlar :))can sıkıntısından kendimi mutfaga atıcam şimdi :)
Bazen oluyo canım adet olcakmsm gbi gecyo sonrailknurrr22 canim senin bel agrin var mi
Bgun belim agriyo benimde korkuyo insan yaBazen oluyo canım adet olcakmsm gbi gecyo sonra
korkma canım oluyo o benimde her gün oluyo mutlaka adet oldm sanıyorum vallaBgun belim agriyo benimde korkuyo insan ya
Bugun gun.boyu gecmedi hic sonunda kotu bisey olmasinda agrisin raziyim canimKo
korkma canım oluyo o benimde her gün oluyo mutlaka adet oldm sanıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?