19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim bu isler belli olmaz sen yinede bekle adetim gelsin diye biseyler yapma. Yoksada yine nasip sen daha yeni birakmistin korunmayi bu aylmazsa obur ay olur hakkinda hayirlisi olsun insaallah

Bekliycem canim sagolasin, yeni ya bizim uzulmuyorum zaten, hakkimizda hayirlisi hepimiz icin :)

Tabi ki nasip kısmet canım :-* belki de öyle olur azıcık daha sabredelim bakalım inşallah gobisin bebisinle doludur :-*

Canim yaa çok üzüldüm kiyamam ben sanaa inşallah en kısa zamanda hamis olursun Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul buyurur insallaahhh.

Hayrlisi cnm ins hamledindrrr :**

görüsürüz canım kendine iyi bak

oh oh :) bende makarna yapıyım diyorum canımda cekti ama esim pek sevmiyo :)) patates köfte felan kızartcam sanırım bende midemde okadar bulanıyoki yapasım yok hcc bsy dün geceden beri öldürdü beni

Makarna sevilmez mi ya, canim sen daha sade seyler ye kizartma falan agir gelmesin

Makarna sevilmez mi ya, canim sen daha sade seyler ye kizartma falan agir gelmesin
kızartma yemicem zaten smdide acıktm bol bol cubuk kraker yiyorum mide bulantımı kesiyo :) aksam yemektede yicem nerdeyse :) dün yediğim poğaça beni mahvetti yaglıydı ya hamuru aksam uyuyamadm bulantıdan sabahta öyle gecmedi halada devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…