- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Sen napysn ya hic girmysnKızlar Allah kabul etsin afiyet olsun zey zeycimmmmmmmmm yaşasın güzel Şeyler gördüm kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen napysn ya hic girmysnKızlar Allah kabul etsin afiyet olsun zey zeycimmmmmmmmm yaşasın güzel Şeyler gördüm kuzum
Kuzum ben iki gündür hasta gibiyim yorgunum bu gün sabahtan girecektim yine sitede bir sorun vardı giremedim sizleri öyle merak ediyorum ki amlatamamSen napysn ya hic girmysn
Birtanem bebişini görmek için erken daha normal bunlar ki der ettiğin şeye bak ufak leblebimizi orda bir başındayken Üzeyim deme Sak'ın. Hep GülümseSen napysn ya hic girmysn
Âmin olcak inşallah.Hamile kalan arkadaşları tebrik ederimdarısı olmayan ve başıma inş
![]()
Gecms olsun canım ya SATA gore gerideyms o yüzden.kafama takmstm ama arayi kapatyms snradanBirtanem bebişini görmek için erken daha normal bunlar ki der ettiğin şeye bak ufak leblebimizi orda bir başındayken Üzeyim deme Sak'ın. Hep Gülümse
Bak büyütüyorsun onu 2 gram ekledi sana annesi. Sen neler yapıyorsun alışabildin mi anne adayı olmaya? Bulantıların aran nasılGecms olsun canım ya SATA gore gerideyms o yüzden.kafama takmstm ama arayi kapatyms snradan
Bulantilar sabah oluyo canım öyle çok yok Allahtan alistm :))Bak büyütüyorsun onu 2 gram ekledi sana annesi. Sen neler yapıyorsun alışabildin mi anne adayı olmaya? Bulantıların aran nasıl
Dikkat et tatlımKızlar üstünüze afiyet üşüttüm sanırım sabah akşam mide bulantısı ve bol bol uykuyla geçti iki günüm öyle halsizim ki su getirmeye üşenşyorum Başımda garip bir sersemlik hali
Anladim canim :) olsun o kadarAma ben oruç degldm ki poğaça felan yapmstm çok canım çekti yemegn arkasından hemen yedm ondan sistin heralde bu kadar![]()
Kızlar Allah kabul etsin afiyet olsun zey zeycimmmmmmmmm yaşasın güzel Şeyler gördüm kuzum
ELMALI turtam canım gebelik olmayınca hiç bir çizgi çıkmıyor orası bomboş oluyor çok bekletmeden bir kes daha test yap hatta doktora git kandan baksınlar cicim.
Kuzum ben iki gündür hasta gibiyim yorgunum bu gün sabahtan girecektim yine sitede bir sorun vardı giremedim sizleri öyle merak ediyorum ki amlatamam
Kizlar malesef bebis yokmus :)
Canım benim yaa bu testte çizgi yok bence biraz beklemelisin çok örnekleri var testte çıkmadan kan tahlilinde çıkanfirdevscansu bile ilk testi çıktı sonraki çıkmadı. Sen biraz bekle canım gününe kadar günün geçince kan verirsin. Ama şöyle diyim inşallah hamişsindir bitanem değilsen de günün geçmesin inşallah.
Canim bu isler belli olmaz sen yinede bekle adetim gelsin diye biseyler yapma. Yoksada yine nasip sen daha yeni birakmistin korunmayi bu aylmazsa obur ay olur hakkinda hayirlisi olsun insaallahSagolasin kuzum, evet bunda cikmadi hic belli bile olmadi ama bu ay zaten beklemedigim biseydi ya cok kaptirmadim kendimi, buna hazirlikliydim yani. Olsun napiyim, ama dedigin gibi bakayim gunum gececek mi ona gore hareket ederim artik,firdevscansu ya da buradan selamlar, kim bilir belki de onunki gibi olur, nasip kismet diyelim
![]()