19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ELMALI turtam ELMALI turtam canım gebelik olmayınca hiç bir çizgi çıkmıyor orası bomboş oluyor çok bekletmeden bir kes daha test yap hatta doktora git kandan baksınlar cicim.

Kızlar üstünüze afiyet üşüttüm sanırım sabah akşam mide bulantısı ve bol bol uykuyla geçti iki günüm öyle halsizim ki su getirmeye üşenşyorum Başımda garip bir sersemlik hali

Ama ben oruç degldm ki poğaça felan yapmstm çok canım çekti yemegn arkasından hemen yedm ondan sistin heralde bu kadar :KK70:
Anladim canim :) olsun o kadar (:
Kızlar Allah kabul etsin afiyet olsun zey zeycimmmmmmmmm yaşasın güzel Şeyler gördüm kuzum

ELMALI turtam ELMALI turtam canım gebelik olmayınca hiç bir çizgi çıkmıyor orası bomboş oluyor çok bekletmeden bir kes daha test yap hatta doktora git kandan baksınlar cicim.

tatlim sagolasin ama bebis yok ya az once bi test daha yaptim hic cizgi yok, onceki test kandırık atti bize erken sevindik :)

Kizlar malesef bebis yokmus :)

Eklentiler

• 20150624_022601.jpg
    20150624_022601.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20150624_022547.jpg
    20150624_022547.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar malesef bebis yokmus :)

Canım benim yaa bu testte çizgi yok bence biraz beklemelisin çok örnekleri var testte çıkmadan kan tahlilinde çıkan firdevscansu firdevscansu bile ilk testi çıktı sonraki çıkmadı. Sen biraz bekle canım gününe kadar günün geçince kan verirsin. Ama şöyle diyim inşallah hamişsindir bitanem değilsen de günün geçmesin inşallah.

Canım benim yaa bu testte çizgi yok bence biraz beklemelisin çok örnekleri var testte çıkmadan kan tahlilinde çıkan firdevscansu firdevscansu bile ilk testi çıktı sonraki çıkmadı. Sen biraz bekle canım gününe kadar günün geçince kan verirsin. Ama şöyle diyim inşallah hamişsindir bitanem değilsen de günün geçmesin inşallah.

Sagolasin kuzum, evet bunda cikmadi hic belli bile olmadi ama bu ay zaten beklemedigim biseydi ya cok kaptirmadim kendimi, buna hazirlikliydim yani. Olsun napiyim, ama dedigin gibi bakayim gunum gececek mi ona gore hareket ederim artik, firdevscansu firdevscansu ya da buradan selamlar, kim bilir belki de onunki gibi olur, nasip kismet diyelim :KK48:

Sagolasin kuzum, evet bunda cikmadi hic belli bile olmadi ama bu ay zaten beklemedigim biseydi ya cok kaptirmadim kendimi, buna hazirlikliydim yani. Olsun napiyim, ama dedigin gibi bakayim gunum gececek mi ona gore hareket ederim artik, firdevscansu firdevscansu ya da buradan selamlar, kim bilir belki de onunki gibi olur, nasip kismet diyelim :KK48:
Canim bu isler belli olmaz sen yinede bekle adetim gelsin diye biseyler yapma. Yoksada yine nasip sen daha yeni birakmistin korunmayi bu aylmazsa obur ay olur hakkinda hayirlisi olsun insaallah

Back