- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Sen naptn tatlm ne zaman test yapcaksn bi dahaTamam canim
Testi aldim yarin sabah dusunuyorum cnm ys da sahurdaSen naptn tatlm ne zaman test yapcaksn bi daha
Sahurda yapcaksn çok su içmeden.önce yap idrarında su olmasinTesti aldim yarin sabah dusunuyorum cnm ys da sahurda
Canim bizede resim at mutlaka merqk ederizTesti aldim yarin sabah dusunuyorum cnm ys da sahurda
Hmm. Tamam cnm oyle yapayim o zaman. Gerci adet olacakmisim gibi ama hayirlisiSahurda yapcaksn çok su içmeden.önce yap idrarında su olmasin
Eger cikarsa tabiki tatlim mutlaka aticam :)Canim bizede resim at mutlaka merqk ederiz
Canim bu lafi bende cok duydum inanmiyodumda ama oyleymis adet belirtleriyle hamilelik belirtileri ayni ben adet olacak gibiyim hala sancim var oluyomus yaniEger cikarsa tabiki tatlim mutlaka aticam :)
Bakma adet belirtilerine kız bende adet olcam dye o kadar erteledim bak:))Hmm. Tamam cnm oyle yapayim o zaman. Gerci adet olacakmisim gibi ama hayirlisi
Ben de su an oyle hissediyorum hep oldum olacam sanki, bakalim nasip insCanim bu lafi bende cok duydum inanmiyodumda ama oyleymis adet belirtleriyle hamilelik belirtileri ayni ben adet olacak gibiyim hala sancim var oluyomus yani
Bakma adet belirtilerine kız bende adet olcam dye o kadar erteledim bak:))
İnşallah hamilesndr :))Hep olacakmisim gibi ama ne bilim kismet :))
İnşallah hamilesndr :))
Kızlar napiyosunuz actiniz mi orucunuzu
İnsallah kuzum ya lekekenmeler devam edyo yarn gdebkrsemnhaat.ye gtcemKuzucum bebişim geliyor ve yerleşiyordur inşallah ne olur dikkat et kendine
Oh afiyet olsun bende bugn çok yedim şuan siskinlikten olcem yaaActim ben, epey oldu :)
Oh afiyet olsun bende bugn çok yedim şuan siskinlikten olcem yaa
Ama ben oruç degldm ki poğaça felan yapmstm çok canım çekti yemegn arkasından hemen yedm ondan sistin heralde bu kadarSana da afiyet olsun cnm ben de oyleyim ya ramazan boyunca da oyle olurum
Kızlar Allah kabul etsin afiyet olsun zey zeycimmmmmmmmm yaşasın güzel Şeyler gördüm kuzumSana da afiyet olsun cnm ben de oyleyim ya ramazan boyunca da oyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?