- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Ne biliyim ya moralim bozuldu
Cnm oluyo oyle, bak ikizlerin birinde ozellikle oluyo ve bu sorun olmuyo, guzel dusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim ya moralim bozuldu
3 gün geçmişti canimYükselmiştir tabi canım kaç gün gecktgnde yaptrmstn sen testi
canimm bitanem Allah razi olsun beni merak etmişsin
kan degerim 1601 çikti canim dr. aradim 1 hafta sonra gel net görünür dedi.
bekliyorum bakalimmm...![]()
Amiiiiiiinnnsağol canim rabbim hayirlisi ile sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
amiin inşallah canim Allah razi olsunCnm Rabbim saglkllica kucahina almayi nasip etsin insallah :)
Klomen ne icindi peki asilama icinmi adet duzensizligimiben duymadim canim benim adetlerimde çok düzensizdii 40 günden fazla geçiyodu
klomen kullandim iki ay sonra düzeldi. 33 günde bir olmaya başlamiştim.
ekle bakalimGözümüz aydın canimmm coook sevindim:-* şimdi nazar boncuğu eklim isminin yanına :))
İnşallah bi an once gözükür yaa zaten benm testmde çok koyu çikmamsti ikinci çizgi ordan anlamstmCnm oluyo oyle, bak ikizlerin birinde ozellikle oluyo ve bu sorun olmuyo, guzel dusun
Benm geç döllenme olmus yari yarıya fark var3 gün geçmişti canim
Saglikli olsun diye dua et cnm, biz de ediyoruz, uzulme ama o da uzulurİnşallah bi an once gözükür yaa zaten benm testmde çok koyu çikmamsti ikinci çizgi ordan anlamstm
yumurtama düzensizliği vardi bende canim adetlerim o yüzden hepp geçikiyorduKlomen ne icindi peki asilama icinmi adet duzensizligimi
Ediyorum canım inşallah sağlıklı olur gerçi arkadasminda adetine gore 2 hafta geride gdyodu doktor o sureyi tamamlar demişti smdide bi sorun yokSaglikli olsun diye dua et cnm, biz de ediyoruz, uzulme ama o da uzulur
ben geç yumurtlamiştim aslinda 17. gün yumrtm çatlamiştiBenm geç döllenme olmus yari yarıya fark var
Benim 20. Gün canım daha gecben geç yumurtlamiştim aslinda 17. gün yumrtm çatlamişti
He iste bak olabiliyo oyle. Kendine dert etme yeterki senEdiyorum canım inşallah sağlıklı olur gerçi arkadasminda adetine gore 2 hafta geride gdyodu doktor o sureyi tamamlar demişti smdide bi sorun yok
İste biraz canım skliyo ama yapacak bsy yok çokta skmyrmHe iste bak olabiliyo oyle. Kendine dert etme yeterki sen
inşallah hayirlisi ile sağlikla büyür bebekleriz cnmBenim 20. Gün canım daha gec
Tamam canimİste biraz canım skliyo ama yapacak bsy yok çokta skmyrm
İnşallah canıminşallah hayirlisi ile sağlikla büyür bebekleriz cnm