- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Olsun git yinede bi senBilmiyorum kuzum ya sırtüstü yatmak zorunda kalıyorum.inan doktor yüzü görmek istemiyorum doğumdan sonra
Bi iki gün sıcak tutarım kendimi ceyranda kaldıgim için de olmuş olabilirOlsun git yinede bi sen
Olabilir dikkat etBi iki gün sıcak tutarım kendimi ceyranda kaldıgim için de olmuş olabilir
İnşallah canimBekleyelim bakalım umarım olumlu haberler alırız inşallah :-*
Geldm canım keseyi gordk ama bebek henüz gozkmyo haftaya tekrar gel dedi geç yumurtlama olmuş sanirim
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
haftaya mı giderim artk 2 hafta sonra mı blmyrm adet tarihine göre kücükmsHaftaya da bebisi gorursunuz ins cnm saglikli olsun da minnakiniz zamani gelince o da olur ins
Insallah kuzum, yarin sabah bakalim nasip kismet :)
canimm bitanem Allah razi olsun beni merak etmişsin
Hey maşallah baya yüksek çıkmış hayırlı olsun canım :))canimm bitanem Allah razi olsun beni merak etmişsin
kan degerim 1601 çikti canim dr. aradim 1 hafta sonra gel net görünür dedi.
bekliyorum bakalimmm...
Allahim darisi bizim basimizaaa amiiiin hayirli olsun cnm allah muvaffak eylesin..canimm bitanem Allah razi olsun beni merak etmişsin
kan degerim 1601 çikti canim dr. aradim 1 hafta sonra gel net görünür dedi.
bekliyorum bakalimmm...
sağol canimHey maşallah baya yüksek çıkmış hayırlı olsun canım :))
sağol canim rabbim hayirlisi ile sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.A
Allahim darisi bizim basimizaaa amiiiin hayirli olsun cnm allah muvaffak eylesin..
Olsun tatlim saglikli olsun da, olumsuz dusunme hichaftaya mı giderim artk 2 hafta sonra mı blmyrm adet tarihine göre kücükms
Yükselmiştir tabi canım kaç gün gecktgnde yaptrmstn sen testisağol canimevet canim ilk degerim baya yüksek çikti bende anlamadim
bu 4 gün önce ki deger
şimdi dahada yükselmiştir dmiii
sağol canimevet canim ilk degerim baya yüksek çikti bende anlamadim
bu 4 gün önce ki deger
şimdi dahada yükselmiştir dmiii
Ne biliyim ya moralim bozulduOlsun tatlim saglikli olsun da, olumsuz dusunme hic
ben duymadim canim benim adetlerimde çok düzensizdii 40 günden fazla geçiyoduKizlar adet duzensizligi doktor cyclo prognova die bir ilc veriyormus hem adet duzenliyormus hemde hamile olmaya yardimciynis duyan oldumu bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?